Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj jdu si pro radu, holka 5 let už je 2,5 měsíce zahlenena, semtam odkasle semtam zasmrka. Jinak pohoda šly byste si zaplavat do bazénu?
Hele, já bych tam s ní nechodil. Kup ji raději nějaké kapky na posílení imunity. Špatný není rybí tuk (Möllers). Užívejte a do bazénu běžte až bude děcko zdravé.
Jo, sla bych. Nesla bych jen v akutni fazi nemoci, ale kdyz to trva takto dlouho, tak na to uz moc ohled neberu.
Ne, nešla. Může taky skončit se zápalem plic. Drží se jí to tam a studená voda ji fakt nepomůže. Radši ji pořádně odhleň nějakým acc nebo sinupretem
@Cuddy píše:
Jo, sla bych. Nesla bych jen v akutni fazi nemoci, ale kdyz to trva takto dlouho, tak na to uz moc ohled neberu.
No právě, je jasný, že kdyby to začínalo tak nejdu.Ale má to tak dlouho a furt ji člověk drží v klidu a jeto k ničemu. Tak si říkám že ta detska část s tou teplou vodou by ji neměla uškodit…
Já bych šla, děti chodí do plaveckého oddílu dvakrát týdně, a kdybych měla čekat pokaždé, až budou 100% zdravé, tak by za celý rok šly tak 10×.
@Berry77 píše:
Nejradši mám ty, co pro ně rýma a kašel není nemoca vesele ty bacily roznáší kde se dá
Ona žádný bacil nemá, je prelecena antibiotikama zkontrolovana asi 6× od doktora. Primo me řekl že dokaslavat bude dlouho.
@Lucie66 píše:
No právě, je jasný, že kdyby to začínalo tak nejdu.Ale má to tak dlouho a furt ji člověk drží v klidu a jeto k ničemu. Tak si říkám že ta detska část s tou teplou vodou by ji neměla uškodit…
a byla jsi s ní u dr, když kašle už tak dlouho, nám tak kašlala 8letá a dr. mi říká, na zápal plic to nevypadá, ale přeléčíme, když už kašle takhle dlouho a byly jsme doma 10 dnů
@bublinek píše:
a byla jsi s ní u dr, když kašle už tak dlouho, nám tak kašlala 8letá a dr. mi říká, na zápal plic to nevypadá, ale přeléčíme, když už kašle takhle dlouho a byly jsme doma 10 dnů
Ona to většinou má rok co rok. Proste až do jara. A tento rok jsem to měla i já nakonec jsem měla 2 antibiotika a stejně ještě semtam odkaslavam. Letos to je nějaký nezdolny…
@Lucie66 píše:
Ona to většinou má rok co rok. Proste až do jara. A tento rok jsem to měla i já nakonec jsem měla 2 antibiotika a stejně ještě semtam odkaslavam. Letos to je nějaký nezdolny…
rok co rok, ale jednou se to může právě zlomit a může být prů*ser
@bublinek píše:
rok co rok, ale jednou se to může právě zlomit a může být prů*ser
Jak jsem psala byla jsem s ní několikrát na orl a několikrát u pediatra. Jsem dost precitlivela, rozhodně bych nic nepodcenil…spíš naopak se furt bojim
@Lucie66 píše:
Ahoj jdu si pro radu, holka 5 let už je 2,5 měsíce zahlenena, semtam odkasle semtam zasmrka. Jinak pohoda šly byste si zaplavat do bazénu?
Ne.