Bazének pro mimi k moři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
891
28.7.11 21:35

Bazének pro mimi k moři

Ahoj,
chtěli bychom jet po sezóně k moři, malé bude v té době necelých 11 měsíců. Už teď sama sedí, leze a stoupá si o nábytek, takže něco, kde se vyřádí sama pod dozorem, ale abychom ji nemuseli pořád držet jako ve velkém bazénu nebo moři. Poradíte, jaký koupit? Máme ještě 3,5 letou dceru, ta tam bude asi nějakou dobu pobývat i s tou mladší, takže aby se tam vešly. Na druhou stranu by se mně líbilo, kdy se dal nafouknout jen na začátku dovolené a pak nosit nafouknutý. A nějakou stříšku? Zase ale aby ta mladší nechtěla stříšku demolovat. Díky za rady a zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
28.7.11 21:43

jeeewa, teď toho mají hodně v kauflandu :-) já tak koupila malé na balkon :-) a měli tam i se stříškou, taková palma či co to bylo a bylo super zabalene, taková menší papírová krabice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.7.11 22:00

Rozhodně bych žádný netahala Z Čech. U moře toho mají tuny a za pár korun(éček :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5091
28.7.11 22:39

určitě kup se stříškou…my mame z katalogu opravdu skvelej..Magnetblanch.porte ale už to nebude asi aktualní.
Ja souhlasim s jenny,kupte bazen až na místě.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.7.11 03:31

ahoj,muzes koupit opravdu za normalni penize u more,abys ho netahala.a misto strisky muzes pichnout vedle slunecnik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.7.11 08:38

No, my byli vloni na Kefalonii a byli jsme rádi, že si vezeme bazének s sebou, protože nafukovadel měli mraky, ale bazének ne. Stříšku jsem neřešili. Na místě jsme koupili slunečník, kterým jsme přepíchávali podle pohybu slunce. Letos na Korfu totéž, delfíni, krokodýli, nepřeberné množství kruhů a plavidel, ale bazének ne. Nicméně letos už jsme ho nepoužívali. Cu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.7.11 10:38

Chci ho koupit tady - babičky chtějí tip, co malé k svátku - chtějí ale darovat nějakou VĚC. Když jim tip nedám (a normálních hraček už máme mraky), koupí strašnou hloupost. A u moře bazének budu platit se svýho :mrgreen:
Spíš teda myslíte obyč. a u moře dokoupit slunečník? A nemáte zkušenosti, jaký tak průměr? Aby se tam vešly obě holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.7.11 21:57

dneska jsem videla bazenek se striskou krtecek-WIKY hracky.Ale nevim,jak velky bude.i to baleni.jinak jsem videla mini bazenek v hrackach a je pravda,ze ti moc mista v kufru nezabere.slunecniky prodavaj standartni velikost,nastavis to podle uhlu Slunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí