Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj mamky synovi je 20 měsíců a přešli jsme z Beby3 na Bebu4, ale malému vůbec nesedí, celou noc mi po ní kňourá, převaluje se a přes den pořád krká, je možné aby mu neseděla když je od ukončeného 15 měsíce?? ![]()
Já dávala od 1 roku Junior mléko Bifidus 1+ až do třech let. Neměnila jsem už malé vyhovoval a nic jiného nechtěla. 1 jsem dávala do 8m, protože taky nic jiného nechtěla. Pokud vyhovuje a jinak dobře jí tak bych nechala co dělá bříšku dobře.
No mě právě poslední týden nechce jíst, jak vidí lžičku tak začně ječet, jogurt sní, ale maso nebo zeleninu vůbec, pil by jen mléko, už jsem z něj nešťasná, přitom jsem mu vrátila Bebu3 když 4 nedělala dobře.
My jsme s ní žádný problém neměli, ale malému asi tak moc nechutnala, protože jí vypil vždycky míň. Jinak jsme také davali Junior Bifidus 1+ a potom 2+ nebo Hami 3 a teď 4 to mu také moc chutná
.
Holky nevíte kolik stojí Beba 3 nebo 4 v dm-ku. Malej ji měl do 2 let, pak jsme přešli na babylove, ale mají pořád výpadek a já už se zásobama končím. Díky
@1024 Jstli máš poblíš Albert tak včera jsem tam kupovala 3 za 239,–
@gonal Díky za tip. Teď je ale v dm slevový kuponek na Bebu k vytisknutí a vyjde na 205Kč ![]()
@gonal Je to počítáno i s 10% slevou na celý nákup. Nějakých 204,48Kč. Malej právě pije to jejich mlíko babylove ale je opět výpadek ve výrobě. Tím, že Bebu kdysi pil a byla fajn zkusím se vrátit. No a tako akcička mi přišla vhod, akorát jsem nevěděla aktuální cenu
Jsem ráda, že jsem také pomohla
.