Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jenže ona je pravda, že každému miminku sedne něco jiného. Dcera je například od narození na Nutrilonu a spokojenost.
Pokud ti tak záleží na tom, které je kvalitnější, tak si nastuduj složení každého UM a podle toho se rozhodni sama.
My měli od narození Bebu comfort. Asi v 5. měsíci malý začal kakat velmi nepravidelně, někdy i 5 dní nic. Potom kakal buď sám, nebo jsem mu musela pomoct rourkou. A to pil denně kolem 100 ml čajíků. Po zavedení příkrmů ke konci šestého měsíce chudák tlačil každý den tak tvrdé bobky, až mu lezl ven kousek konečníku. A to denně pil i 200 ml čaje, někdy i krapet víc. Po konzultaci s doktorkou jsme dávali zase Bebu comfort 1 a to tak, že jsem dávala 2/3 jedničky a 1/3 dvojky. V jedničce je více vlákniny. To nepomohlo, tak jsem mu dělala ovesné kašičky, které zabraly jen, pokud si k tomu dal ředěnou šťávičku švestkovou (ředila jsem cca 1:2). To jsem mu ale musela také pomáhat rourkou, první bobek vždy tvrdý a pak už vykakal sám měkčí bobek. Asi po měsíci jsem to už nevydržela a jela koupit kendamil 2, ten obyčejný. Hned na druhý den krásná nálož v plínce, sám bez pomoci a pěkná konzistence
. Jako miminko jsme byli s Bebou comfort spokojení, ale prostě po tom 4. měsíci se to nějak seklo a ke konci sedmého jsme přešli na Kendamil a musím zaťukat, že zatím paráda (máme ho 14 dní).
Holky prosim vas nazor ktere stechto mlik je podle vas lepsi kvalitnejsi? Chci nazor a ne napsat kazdemu sedne neco jineho a tak
Dekuju