Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Prosím poraďte, kde kupujete nejlevněji Bebu Ha 1 , projela jsem více internetových stránek s nabídkami, ale spíš mě zajímá vaše zkušenosti s obchodem, dodáním atd. Dík.
Jednou jsem koupila v internet. lékárně, ale pak jsem začala kupovat přes inzeráty na Sbazaru, mimibazaru. Vyšlo to podstatně levněji. Samozřejmě jsem kupovala jen nenačatá balení,otevřená jsem nebrala.
Ahoj,taky ji kupujeme a teď jsem koukala,že na feedo.cz je za hodně dobrou cenu.. ![]()
jj dneska jsem tam objednala 4× a k tomu plínky Pampers PC a neplatím poštovný…výjde to tam dobře..dík.. ![]()
Já občas objednávám na Lékárně Max. Pokud objednáš nad 2000,– Kč, tak je to bez poplatku. Vyčíhám si, kdy mají na Bebu akci a objednám třeba 5 plechovek po 900g. Většinou mě jedna plechovka vyjde cca na 410,– Kč.
aha díky Evish , no v lékárně , kde jsem to doteď nakupovala mi řekli , že už nemají to 900g .Poptám se u Maxe a uvidím.Pěkný večer a děkuji ![]()
@Nikinkiri píše:
aha díky Evish , no v lékárně , kde jsem to doteď nakupovala mi řekli , že už nemají to 900g .Poptám se u Maxe a uvidím.Pěkný večer a děkuji
Omlouvám se za špatný typ, dívala jsem se teďka na na net a v tom Maxovi aktuálně 900g nemají
. Ale našla jsem nejlevnější 900g na LékárnaDomů. Ještě jsem od nich nic neobjednávala, tak nevím
. Nicméně taky mi Beba dochází, takže pokud se nikde jinde na netu do konce příštího týdne neobjeví nějaká lepší cena, objednám asi z těchto stránek.
Zdravím zkouším oživit diskusi, kde kupujete nejraději Bebu Ha 1??
Koukni na heureku
pokud chceš nižší cenu tak je to ideální zkouknout tam
já si přes ní kontroluju ceny Beby Comfort/Pro 1
Je pak rozdíl platit třeba 209kč oproti 240kč za ks. A i bez poštovného ![]()
Jak píše @Batka, srovnej si na netu ceny. Většinou jsem nakupovala v Dr. Max, tam to bylo kolem 400,– za 800g. objednala jsem si nad 1500,– a měla jsem dopravu zdarma.