Změna UM - blinkání

1812
15.5.12 12:49

Změna UM - blinkání

Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam: , potrebovala bych poradit…
Mam prckovi dva tydny a je na UM.....v porodnici byl na Bebe, po ktere blinkal, tak mi bylo doporuceno Beba ar, ale to byl chudak uplne zabetonovany :,( :,( :,( :,( , chudinek strasne se kroutil a vubec se nevykadil, tak jsem od vcerejska zkusila UM Babylove, doktorka a sestra to sice vubec neznaly, ale ukazala jsem jim krabici a schvalily mi to :palec: :palec: :palec: , akorat sice uz nema zacpu, ale zase zvraci a to kazde davce, uz nevim, co s nim…a krouti se… :( :( :(
Sestra rikala, ze mu to mam podlozit pod hlavou, ale nevim, nekde jsem slysela, ze by se to nemelo kvuli pateri a navic mam monitor dechu, co si o tom myslite vy???je mozny, ze zvraci kvuli tomu, ze uz je to treti vyziva behem 14 dni a upravi se to??????
Vim, ze by se mleko nemelo stridat, ale s tou Bebou ar se to opravdu nedalo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A muze byt deska od monitoru na polstari, nevadi, ze neni na tvrde podlozce?????Nevim, jak to vymyslet, aby byl vypodlozeny a navic mi snimal monitor…Asi jsem to napsala vsechno dost zmatene, tak se nezlobte a diky za odpovedi :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
15.5.12 12:59

Když zvedneš celou matraci (dáš pod ní třeba knížku), tak to páteři nevadí. Taky je potřeba pořádně nechat říhnout a mlíko můžeš zahustit Nutritonem, koupíš v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
15.5.12 13:01

Ahoj, podle mě to není změnou mlíka, když už blinkal po Bebě. Ještě Nutrilon vyrábí AR řadu, tak můžeš zkusit to, jinak se prodává Nutriton, tím se zahušťuje vlastně jakékoliv mléko, taky je to proti blinkání. Kroutí se prdíkama, na ty se zas prodávají kapičky, např. Babycalm, Sabsimplex, Espumisan, apod.-zeptej se v lékárně. Nebo laktobacílky. Pokud zvrací a i ho bolí bříško, je možný, že mlíko, co by ti pořešilo obojí, nenajdeš, pak holt budeš muset přežít to menší zlo :) Co se týká monitoru, nejsem si stoprocentně jistá, ale měli jsme ho na desce na roštu postýlky a na tom byla složená deka a na ní teprv matrace. Verča taky ublinkávala, takže postýlku měla v náklonu- stačí jen malý náklon- prodávají se i spešl klíny do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.5.12 13:02

@Temaho
On si prave kolikrat neodrihne ani po pul hodine.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
15.5.12 13:06
@monatkaa píše:
@Temaho
On si prave kolikrat neodrihne ani po pul hodine.....

To se mění s věkem, když neodříhne, tak co naděláš, za měsíc může krkat jak starej dědek :D Mladší (5,5m) je schopná ublinknout i 2h po krmení, i když se mezitím vyspala, tak holt utírám a utírám :roll: Prostě dávej normálně krknout, když si neuleví, tak prostě ne, ublinknutí zkrátka utřeš a když to bude jó často nebo jó moc, pošle tě dr na vyšteření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.5.12 13:16

@zuzouš

Tezko rict, co je mensi zlo..... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
15.5.12 13:20
@monatkaa píše:
@zuzoušTezko rict, co je mensi zlo..... :nevim: :nevim: :nevim:

Záleží jak moc blinká, jestli jen ublinkává, tak je rozhodně menší zlo to blinkání. Radši utírat blinkance, než se koukat, jak se dítě kroutí v bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.5.12 13:22

Nekdy si ublinkne, nekdy se pozvraci a to poradne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
15.5.12 13:23

Může mít reflux, posílám odkaz na opatření http://www.kojeni.net/clanky2.php
já mám doma „poblijóna“ a to už mu je 8 měsíců. Se zácpou taky bojujeme…Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.5.12 13:24

Diky :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
15.5.12 13:32

Ahoj, podle mě máš miminko s citlivým zažíváním .Není sice dobré další střídání, ale dost maminek tady chválí Nutrilon Comfort na citlivá bříška a Nutriton před mlékem na ublinkávávní. Zkombinovala bych to, před Comfortem bych dala Nutriton. Já mám s Nutrilonem také perfektní zkušenost, i když naštěstí jen se základní řadou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
15.5.12 13:33

Ahoj.Zrovna jsem řešila něco podobnýho. Vrťa má dva měsíce a nejdřív byl na Nutrilon HA… blicí manévry, tak jsme měnili na Sunar HA Nutradefence...... totální zácpa. Tak teda do třetice Beba HA, ale nějak mi omylem donesli HA Premium… totální spokojenost. No jenomže ta nám došla, tak jsem šla do lékárny… tam mi prodali jen HA a ne Premium a vrťa blil a blil a blil a blil, a výsledek v plínce mě moc nepřesvědčil… tak jsem běžela honem koupit premium a je tak krásně spokojenej, že mi u flašky i usnul… takže podle mě je třeba zkoušet… Já už si říkám, že to naše miminko, je pokusnej králík, stále něco testujeme… :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
15.5.12 13:39

Ahoj, my měli něco podobného. Nám pomohla BEBA AR. Do té doby házel pořádný šavle. A na zřdění stolice jsme dávali čajík… Jo jo. Už ve 3 týdnech dostával denně tak 2×20ml feniklovýho čajíku od hippu. A od té doby nezvracíme a kadíme krásně. A postýlku můžeš podložit celou a né matraci. Já mám dvě knihy pod nohama postýlky v části, kde mívá malej hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.5.12 13:50

Po Bebe AR mel prave sileny bolesti...... :(
Jinak Fenyklovy caj jsem mezitim taky davala a uplne bez uspechu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monika25
15.8.13 09:20

Ahojky potrebovala bych poradit.. Mam dvou a půl měsíční holčičku od narození je prikrmovaná nutrilonem, nejdřív jsme mely žlutý(nevim co je to za druh) a teď máme obyč jedničku a zdá se mi že má po něm problém s kakaním. Nemůže se vykakat, jedině s rektální rourkou. Může to být tim nutrilonem? Jiné mléko jsem ještě nezkoušela..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová