Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Mamči, hodně známých mě říkalo, že kupuji Nutrilon v Polsku, že je výrazně levnějši, chci se optat na zkušenost, zda ho tam některá kupujete a kolik stoji, zase mám strach, když v Polsku, je furt nějake halo s jidlem, my používane Nutrilon 1. Děkuji:) ![]()
Nemám zkušenost.
V Polsku se prodává jako Bebilon. Nutricia je mezinárodní firma, nebála bych se.
Ta šou s jídlem vznikla díky té posypové soli. Pokud by tohle nastalo v jiné zemi, zaměřili by se na ni. Nedivila bych se, kdyby našli něco i v našich českých potravinách.
ted se zvysila dan nebo co a uz je drazsi i v polsku, ale koukni na MMB uvidis ceny
Ahoj,
výhodnější byl, stál 250kč, ale podražil asi o 50kč, takže už se to až tak moc nevyplatí. Já ho teď kupuji se slevovým kuponem v DMku a vyjde mě levněji jak ten z Polska.
Kamoska tam nakupila Nutrilon…a vravela ze prvy aj posledny raz…ze ma uplne inu chut a maly ho nechcel pit…tak ho aj vyhodila…no „usetrene peniaze“
Určitě kvalita polského levného nutrilonu není stejná jako u nás. Stejně jako když si koupíš nescafé na ukrajině. Je to výrazně horší kvalita. Nebo v USA maj jinou Cocacolu než vyrábí tu. Koupený Persil v německu byl taky kvalitnější než koupený tu v čechách. To že je to jedna firma neznamená stejnou kvalitu, četla jsem o tom i článek.Neriskovala bych to kvůli pár korunám.
@Monika123 píše:
Kamoska tam nakupila Nutrilon…a vravela ze prvy aj posledny raz…ze ma uplne inu chut a maly ho nechcel pit…tak ho aj vyhodila…no „usetrene peniaze“
jinou chut nema, vyzkouseno tremi detmi
@Barush píše:
Určitě kvalita polského levného nutrilonu není stejná jako u nás. Stejně jako když si koupíš nescafé na ukrajině. Je to výrazně horší kvalita. Nebo v USA maj jinou Cocacolu než vyrábí tu. Koupený Persil v německu byl taky kvalitnější než koupený tu v čechách. To že je to jedna firma neznamená stejnou kvalitu, četla jsem o tom i článek.Neriskovala bych to kvůli pár korunám.
slozeni je stejne, byla tu i o tom diskuse a nekdo to tehdy konzultoval primo s nekym z vedeni ceske nutricie
ono proste nelze porovnavat praci prasek a jidlo pro kojence
My kupovali Bebilon Comfort a byl stejnej, jako Nutrilon Comfort. Dcera rozdíl nepoznala a já taky ne (oba chutnají hnusně). Před rokem a půl to bylo levnější o 40-60 kč na balení. Jak je to teď, to nevím.
Co holky máte porád s tím Nutrilonem? To snad nejsou jiná UM? ![]()
Já jezdím kupovat bebilon do Polska a pořád se to vyplatí stojí 42 zlotých což je asi 252 kč. Malému chutná a to je důležité. Je mu skoro 7 měsíců. Určitě se neboj v každé zemi je něco.
@berry4 píše:
Co holky máte porád s tím Nutrilonem? To snad nejsou jiná UM?
Jsou jiná mléka, ale které mléko na trhu je alternativou Nutrilonu Comfort (proti zácpě?)
Pokud vím, tak tu jiné takové mléko na trhu není. A když se mi kroutila a měla zácpu po běžném Nutrilonu, po Nutra defense, DM mléku, Sunaru i mléku od Hippu, i Bebě… tak jsem jí kupovala to, co jí svědčilo. A když je možnost ušetřit měsíčně 400-600 Kč, tak proč ne ![]()
Zácpa? Po Sunaru? Nutrilonu? Znám ![]()
Stačilo Babylove z DM - německá kvalita,ovšem bez reklamy, za 139 kč p600 g a dcera mi prospívala nadstandartně a BEZ PROBLÉMÚ. ![]()
@berry4 píše:
Zácpa? Po Sunaru? Nutrilonu? Znám
Stačilo Babylove z DM - německá kvalita,ovšem bez reklamy, za 139 kč p600 g a dcera mi prospívala nadstandartně a BEZ PROBLÉMÚ.
Mně, bohužel, i po DM mléku Babylove (1 a 2) nekakala dobře a bolelo ji břicho a kroutila se. Asi nepochopila, že je to německá kvalita, po které by měla prospívat
Ale teď už ho taky kupujeme (trojku), pije ho jen ráno a nemá po něm problémy…