Nutrilon nákup Polsko?

54
14.5.12 19:03

Nutrilon nakup polsko?

Mamči, hodně známých mě říkalo, že kupuji Nutrilon v Polsku, že je výrazně levnějši, chci se optat na zkušenost, zda ho tam některá kupujete a kolik stoji, zase mám strach, když v Polsku, je furt nějake halo s jidlem, my používane Nutrilon 1. Děkuji:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
14.5.12 19:24

Nemám zkušenost.
V Polsku se prodává jako Bebilon. Nutricia je mezinárodní firma, nebála bych se.

Ta šou s jídlem vznikla díky té posypové soli. Pokud by tohle nastalo v jiné zemi, zaměřili by se na ni. Nedivila bych se, kdyby našli něco i v našich českých potravinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.5.12 19:37

ted se zvysila dan nebo co a uz je drazsi i v polsku, ale koukni na MMB uvidis ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
14.5.12 19:53

Ahoj,
výhodnější byl, stál 250kč, ale podražil asi o 50kč, takže už se to až tak moc nevyplatí. Já ho teď kupuji se slevovým kuponem v DMku a vyjde mě levněji jak ten z Polska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
14.5.12 19:57

Kamoska tam nakupila Nutrilon…a vravela ze prvy aj posledny raz…ze ma uplne inu chut a maly ho nechcel pit…tak ho aj vyhodila…no „usetrene peniaze“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
14.5.12 20:09

Určitě kvalita polského levného nutrilonu není stejná jako u nás. Stejně jako když si koupíš nescafé na ukrajině. Je to výrazně horší kvalita. Nebo v USA maj jinou Cocacolu než vyrábí tu. Koupený Persil v německu byl taky kvalitnější než koupený tu v čechách. To že je to jedna firma neznamená stejnou kvalitu, četla jsem o tom i článek.Neriskovala bych to kvůli pár korunám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.5.12 20:12
@Monika123 píše:
Kamoska tam nakupila Nutrilon…a vravela ze prvy aj posledny raz…ze ma uplne inu chut a maly ho nechcel pit…tak ho aj vyhodila…no „usetrene peniaze“

jinou chut nema, vyzkouseno tremi detmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.5.12 20:14
@Barush píše:
Určitě kvalita polského levného nutrilonu není stejná jako u nás. Stejně jako když si koupíš nescafé na ukrajině. Je to výrazně horší kvalita. Nebo v USA maj jinou Cocacolu než vyrábí tu. Koupený Persil v německu byl taky kvalitnější než koupený tu v čechách. To že je to jedna firma neznamená stejnou kvalitu, četla jsem o tom i článek.Neriskovala bych to kvůli pár korunám.

slozeni je stejne, byla tu i o tom diskuse a nekdo to tehdy konzultoval primo s nekym z vedeni ceske nutricie

ono proste nelze porovnavat praci prasek a jidlo pro kojence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
14.5.12 20:27

děkuji jste hodni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
14.5.12 20:31

My kupovali Bebilon Comfort a byl stejnej, jako Nutrilon Comfort. Dcera rozdíl nepoznala a já taky ne (oba chutnají hnusně). Před rokem a půl to bylo levnější o 40-60 kč na balení. Jak je to teď, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.12 20:48

Co holky máte porád s tím Nutrilonem? To snad nejsou jiná UM? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 20:51

Já jezdím kupovat bebilon do Polska a pořád se to vyplatí stojí 42 zlotých což je asi 252 kč. Malému chutná a to je důležité. Je mu skoro 7 měsíců. Určitě se neboj v každé zemi je něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
14.5.12 20:55
@berry4 píše:
Co holky máte porád s tím Nutrilonem? To snad nejsou jiná UM? ;)

Jsou jiná mléka, ale které mléko na trhu je alternativou Nutrilonu Comfort (proti zácpě?) ;) Pokud vím, tak tu jiné takové mléko na trhu není. A když se mi kroutila a měla zácpu po běžném Nutrilonu, po Nutra defense, DM mléku, Sunaru i mléku od Hippu, i Bebě… tak jsem jí kupovala to, co jí svědčilo. A když je možnost ušetřit měsíčně 400-600 Kč, tak proč ne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.12 21:01

Zácpa? Po Sunaru? Nutrilonu? Znám :lol:
Stačilo Babylove z DM - německá kvalita,ovšem bez reklamy, za 139 kč p600 g a dcera mi prospívala nadstandartně a BEZ PROBLÉMÚ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
14.5.12 21:06
@berry4 píše:
Zácpa? Po Sunaru? Nutrilonu? Znám :lol:
Stačilo Babylove z DM - německá kvalita,ovšem bez reklamy, za 139 kč p600 g a dcera mi prospívala nadstandartně a BEZ PROBLÉMÚ. :palec:

Mně, bohužel, i po DM mléku Babylove (1 a 2) nekakala dobře a bolelo ji břicho a kroutila se. Asi nepochopila, že je to německá kvalita, po které by měla prospívat ;) Ale teď už ho taky kupujeme (trojku), pije ho jen ráno a nemá po něm problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová