Beba Ha a Beba Pro

1065
24.4.12 15:31

Beba Ha a Beba Pro

Ahoj holky, moc prosím o radu. Mám 4 týdenní mimčo. Od narození jsme na UM Beba HA. Můžu tuhle Bebu kombinovat s Beba Pro 1? Jakože jednu dávku dám HA a druhou PRO? Nemůžu prckovi nějak zavařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
24.4.12 15:38

Nekombinovala bych. Beba Pro 1 neni hypoalergenni… Takze si musis vybrat, bud jednu nebo druhou. Proc mate HA? Jenom proto, ze vam ji davali v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
24.4.12 15:38

Pak by neměla smysl dávat HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
24.4.12 15:39

Pokud nemate v rodine alergie tak bys mohla zkusit prejit na normalni bebu pro. Oni totiz davaji v porodnici vsem detem HA formule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
24.4.12 15:44

HA nám doporučila doktorka preventivně, žádnou dispozici k alergii nemá a já mám koupenou i Bebu Pro tak že bych jí jednou dala tu a podruhý HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
24.4.12 15:47

No ale to potom nebude mit smysl uz davat HA formuli… Pokud nemate dispozici k alergiim, tak bych po vypotrebovani HAckove zkusila dat tu normalni a presla na normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.4.12 20:13

Pokud to máte na alergie, tak nekombinuj, ztratilo by to smysl. Pokud preventivně a de fakto nevíš důvod, zkus samotnou Bebu Pro a uvidíš, co mimčo na to. Když mu to bude vadit, Pro vyhoď a vrať se k HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.4.12 13:24

Nekombinovala bych, pak ztrácí smysl dávat HA UM. My jsme měli také od narození Beba HA a vydrželi jsme do půl roku a teď už dáváme i Beba Pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová