Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky,
prosím o radu některé z Vás, která se vyzná ve složení UM
Mám 6 měsíčního chlapečka. Doteď byl na Beba 1 Pro. Teď přecházíme na 2 a já zjistila, že ta už neobsahuje nukleotidy a další látky jako cholin, taurin, karnitin apod. Nejsem si jistá, jestli do té dvojky jít, aby malému něco nechybělo, protože byl bohužel kojený je 6 týdnů. Baba nám ale jinak velmi vyhovovala. Protože jsem si studovala složení koj. mlék a např. Nutrilon nebo Sunar Nutradefence všechno tohle obsahují. Jsem teda na vážkách jestli zůstat na Bebě, které v uvozovkách něco chybí nebo zkusit změnu. Přemýšlím nad tím Sunarem.
Ahoj
Já to tedy nikdy nezkoumala, ale někde jsem vyčetla, že mléka mají to, co mít musí. Takže o žádné důležité věci maličký nepřijde. Některá mlíčko mají navíc tohle, jiná zase tamto. Ale jinak všechny splňují podmínky, tak se neboj
Kdyžtak zkus přímo napsat někomu z Nestlé a oni Ti vysvětlí jak to s tou Bebou je ![]()
Já jsem dávala 1 cca do 18m malá 2a3 nechtěla a pak kolem 18m jdem přešla na Junior 1+.
A to jde aniž by mu ve věku kdy má příkrmy něco chybělo nebo naopak? Jak dlouho je vlastně možné dávat 1??
Verulda86 píše:
A to jde aniž by mu ve věku kdy má příkrmy něco chybělo nebo naopak? Jak dlouho je vlastně možné dávat 1??
no dle mně má potřebné vit. a min. v zelenině,ovoci,masu atd… vápník z mléka a jogurtů. 2,3 má víc železa to nahradíš masem a víc zasytí.
ahoj, taky si to teď postupně začínám zjišťovat, jak to s přechodem na tu 2 je. Malá je od dvou měsíců na 1 a vyhovuje nám. Dnes jsem koukala v obchodě na tu 2 a je tam dávkování na 210 ml mléka 7 odměrek. Malá je teď 5,5 měsíců, ale vypije jen 150 ml, dá se u té 2 nějak snižovat dávka, je to jak u 1, že jedna odměrka je na 30 ml vody, nebo je to úplně jinak. A pokud ano, můžu ještě zůstat na té beba 1? děkuju za radu
Myslim, ze je to stejny jako u 1
Ale kdyby vam ta 2 nesedela muzete zustat jeste na 1 nejaky casek ![]()