Rozdíl v UM Hipp

173
23.2.12 21:21

rozdíl v um hipp

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jaký je zásadní rozdíl v um Hipp 1plus a Hipp 1 BIO Combiotic. Vím, že hipp plus se má doprodávat a místo něj je řada combiotic, ale mléko hipp plus se mi zdá lepší, takové hustější a víc zasytí. Dávala jste některá mléko plus a pak přešla na combiotic a zaznamenala nějaký rozdíl v chování miminka? Syn se mi zdá po combiotiku hladovější a více ho bolí bříško. Tak nevím, jestli si nemám nechat od tchýně (žije v německu) přivézt ten plus z německa, tam ho prý mají pořád v obchodech. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11933
23.2.12 23:03

ahoj, nenapadne se ti sem vsunu. Pac mi doslova beres myslenky.
Malymu konecne po hipp plus skoro preslo boleni briska. Mela jsem zasobu ale uz dosla a mam jen na tyden. Jsem z toho nestastna. Treba po mleku bebalove jsem mela pocit ze ho nezasyti a tohohle mu staci max z 200ml vody na celou noc :roll:

jen nechapu proc se v nemecku nadale prodava a u nas uz ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.2.12 23:29

Začala jsem právě dávat combiotic a je takový řidší, malej mi příjde hladovější a hlavně ho zase začalo bolet víc břicho. Tak nevím, jestli je to tím přechodem na jiné mléko nebo je ten plus vážně lepší. Porovnávala jsem etikety a trochu se to liší. Tak nevím. Doufám, že si plus nenechám dovézt z německa a oni ho tam pak taky doprodají. A ty máš ten jen s probio nebo probio+prebio? Jak to tak vypadá, tak nám nikdo neporadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
23.2.12 23:46

ja davam hipp plus 3 to je probio plus prebio.
Jako maly trpi od mala skoro 11m kojeny a pak peklo najit mlicko. Mame za sebou i al110 a nutrilon alergy care. U sunaru jsem myslela ze si roztrhne streva.

Zitra az budu mit cas tak zkusim napsat nebo zavolat na info linku hippu. Pac tohle me fakt strasne mrzi. Uzasny mliko uzasne konzistence. Mliko dostal klido pred spanim a po 13hod snidani a nemel pocit hladu ze by se dozadoval

jeste me pak napada zkusit um humana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.2.12 23:53

Humanu zkoušela známá a byla zklamaná. Prý samá hrudka. Asi budu teda kupovat nakonec v něm. Mohla bys mi prosím dát vědět, co ti řekli na té infolince hippu? Ale u nás už má vážně končit, ale nechápu proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
23.2.12 23:57

na jejich strankach pisou ze se z plusu stava combiotic. Combiotic je od kvetna 2010novinka a mela psotupne nahradit plusko. Co vim tak velky rozdil je uz i v tom ze plusko ma mit slabou chut vanilky

urcite pak pisnu co jsem se dozvedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.2.12 06:18

Já mám dojem, že ten Plus se přestal vyrábět - místo něj je právě Combiotic. Takže je to to samé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
24.2.12 08:59
rejžička píše:
Já mám dojem, že ten Plus se přestal vyrábět - místo něj je právě Combiotic. Takže je to to samé..

no receno v uvozovkach. I jsem to sama psala a na hipp.cz to tam take prezentujou. ale hipp plus 3 ma mirne vanilkovou chut. Ja to teda necitim mlrko pro me opravdu chutove osklive. Maly s nim nema a nemel ani poprve problem. Ale hipp combiotic 3 nema prichut, takze rozdily tam budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.2.12 09:15

Mám právě hipp 1 combiotic a ve srovnání s plus je takový o hodně řidší a poměr látek se trochu mění. Třeba v plus je o dost méně laktozy. Tak proto nám to asi tolik nezabírá na prdíky. A ty pokračovací mléka combiotic jsou opravdu bez příchutě. Zizinko dej mi prosím pak vědět, díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
24.2.12 11:52

me tak napadlo kdyz rikaz ze vas vic trapi prdiky a ze to muze byt laktozou. Zkus vlekarne kouit mleko od nesle nazev al110. Plechovka cca 110kc. Je to um bez laktozy. Kdyz do tri dnu bude po prdikach tam laktoza vadi. Myslim ze laktoza je mlecny cukr ktery nektere deti maji problem stepit a kvasi vnich a z toho maji pak prdiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.2.12 13:05

Jenže já mu to mléko nechci pořád měnit, je ještě malinkej. S tím hippem plus mě vážně štvou. Ať mi neříkají, že je to stejné jako combiotic, když jde na první pohled po naředění poznat, že jsou ty mléka rozdílné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
24.2.12 13:36

uvidime co napisou, uz jsem jin napsala :palec:
kolik je malymu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.2.12 13:51

Právě teprve 3 měsíce. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.2.12 21:14

ahoj holky, našla jsem tady vaši diskusi. Momentálně hledám nějaký dobrý mlíko pro prcka. Má ho teda už jen 2-3× denně. Ale stoličku má ob den a celkem tužší, takže hledám mlíko s prebiotikem a probiotikem. Má i náběh na atop ekzem.
Dáváte někdo ten combiotik 3 a jak vám funguje na střeva?

Můj je nejedlík, takže o nějaké syrové zelenině či ovoci pro vlákninu si můžu nechat jenom zdát.

Dík za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
29.2.12 07:07

tak z hippu mi stale neodpovedeli a ja nacla uz opravdu posledni krabici pluska.

Martino, nam toto mleko udelalo velice dobre. Malymu presli skoro uplne bolesti briska. Jenze ted uz hipp plus k prodeji neni a uvadi ze je misto nej hipp bio combiotik. No asi buudu donucena ho zkusit a doufam ze vnem budem nadale pokracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová