Kočárky Bebecar - zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
894
17.10.10 18:37

Bebecar

Ahoj maminy, ještě bych se Vás chtěla zeptat na kočárky bebecar, máte zkušenosti? Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bébécar Stylo Class?

Přidejte zkušenost s Bébécar Stylo Class
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2725
17.10.10 18:44

Měla jsem Bebecar racer (tříkolka s nafukovacími koly) - už se nevyrábí. Měl pozitiva i negativa: při jízdě táhl doprava, při nezaaretovaném kolečku se za jízdy rozklepal; pozitiva: velká pohodlná korba, slušný nákupní košík. Bohužel sporťák naprosto nepoužitelný, hrozně úzký a nepohodlný. Jsem spokojenější s Teutonii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
17.10.10 19:09

Ahoj mám Bebecar Style AT…výhody…dobře odpružený,velká korba,velký nákupní koš.....nevýhoda..zdá se mi korba dost těžká…sportovní verze ještě neodzkoušená…zatím neblo třeba,ale zvažuji stejně koupit na sezení už jinou značku kočárku…uvidíme…
Já za sebe asi nic moc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.10.10 19:21

no koukám, že zatím nic moc ohlasy na bebcar obecně:-), tak já teda nevím jakej… :pocitac: co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.10.10 07:17

Mám verzi z roku 2008, bylo to drahý a nejsem spokojená. Vanička ještě ujde, ale sporťák hrůza. když hod ám do lehu, tak jsou tam po stranách fuky jak blázen, takže v zimě nepoužitelné. Korba na tu sportovní verzi špatně pasuje, vůbec přes ni na dítě nejde vidět… No, třeba jiné verze jsou lepší, ale tahle mě zklamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
18.10.10 09:38

Magi, děkuju ti moc, už od něj opouštím.a jaký kočárek se ti osvědčil? všechny maminky tady řeší co jsem se dívala stejný problém a to ten, že neví jaký kočárek tedy zvolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.10.10 10:07

Lucy, já jsem v tom bebecaru vaničce odvozila obě děcka, je sice těžkej jak krava, ale ta vana celkem jde, zas dobře péruje. No ale jak začal starší sedět, tak jsem koupila golfky chicco, ale nedomyslela jsem, že u nás na vesnici se s těma golfáčovýma kolečkama moc nikam nedostanu, takže pro drhé dítko kupujum k vánocům - to bude mít 8 měsíců- sporťák x lander na 4 nafukovacích kolech. Ten nám byl hodně doporučenej. Doufám, že bude konečně spokojená. Takže tak u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ela 1234
18.10.10 14:07

My meli Bebecar Stylo AT a byli jsme max spokojeni!!! krasne velka houpaci korba, zataceci pred. kola,dobre odpruzeny,bezva jizda i v terenu, jezdili jsme i po lese, krasne se ovlada i sportak jsme vyuzivali tak do 2let, i v nem spaval…bezva bylo odepinaci madlo, nemusis dite nikam zastrkovat ve fusaku…jedina nevyhoda je asi vetsi vaha,ale to me treba vubec nevadilo…MHD nejezdim, do schodu ho netaham…takze za me super kocar, mame ho schovany i pro 2.mimi, ktere doufam bude tak za rok…Ela

• Citovat
  • Upravit
5
3.4.12 22:06

bebecar Stylo AT

Chtela jsem po zkusenosti s Jane Slalom kocarek pro miminko opravdu houpaci, a na eBay v UK koupila levne trojkombinaci Bebecar Stylo AT, ze pouziju jen hluboky kocarek a pak to yas prodam. A tolik jsem si ho oblibila, ze kdybych kupovala novy, tak jedine bebecar. Jedina nevyhoda je, ze je tezsi, coz jsem ale nemusela resit.

• ctyrkolka, ale predni kola zataceci, lze ridit jednou rukou
  • pevna konstrukce, trvanlivy
  • dost mista pro mimi
  • houpaci !!!
  • rozkladaci na 2 kusy, tj vlastne skladnejsi nez napr. Jane
  • vaha
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.4.12 16:10

Dobrý den, měli jsme hluboký bebecar- a moc spokojenost. hlavně velka korbička je velke plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
31.5.12 12:40

BEBECAR

Dobrý den,
máme Bebecar stylo at, už bych nechtěla žádný jiný, je naprosto dokonale promyšlený ,hluboká korba prostorná, podvozek super,odpružený, hodně houpací, nad sporťákem jsem nejdřív ohrnovala nos, že je málo vystylovaný oproti jiným sporťákům, ale nemůžu si ho vynachválit, když vidím ostatní maminky, jak bojují a často reklamují jiné značky, protože nejsou tak odpružené, takže špatné do terénu. Mám malou otočenou na sebe a ne do chodníku, takže na ní vidím a můžeme dělat blbinky, povídat si.Ostatní na ně nevidí a mě pak přijdou děti „izolované“(jen můj názor).Co mě tedy úplně nenadchlo, je autosedačka vajíčko, je malinká, brzo jsme jí museli měnit za jinou a je dost těžká. Jinak OBROVSKÁ spokojenost!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.6.12 23:24

Bebecar Stylo Class

Ahoj holky, tento typ „zámeckého“ kočárku mohu jen doporučit. Vyzkoušela jsem jich mraky, ale nikdy bych nechtěla žádný jiný. Naprostá spokojenost po všech stránkách. Perfektní odpružení, prostorná vana, dobře se houpe, super podvozek s velkými natáčecími koly, což umožňuje velmi dobrou koordinaci a to i ve sněhu. Perfektní je i sedačka, prostorná, ale hlavně polohovací. Miminko se může pěkně vyspat a né jako v golfkách, kde se kroutí do všech stran a spí tam v sedě. Mám ho v černé barvě a musím říct, že mne lidé zastavují na ulici, v obchodech, metru… a ptají se, kde jsem ho koupila, že na něm mohou oči nechat. Je to takový trochu retro styl v moderně, hodně nápadný :potlesk: OPRAVDU DOPORUČUJI!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
24.6.12 08:11

Jachymku, zda se mi, ze pletes hrusky s jabkama. Prece miminko nebudes vozit v golfaci a naopak, dite co lezi v hluboke korbe a dite co chodi ve sportaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
24.6.12 08:13

Ja doporucuji teutonii, kamaradka hartan. Jsou vsak drazsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
30.9.12 10:07

Ahoj muzete mi nekdo poradit jak dat pasy do direk ve fusaku na sportovni kocar style at bez toho aniz bych musela ty petibodovky nekde prerezavat? Dekuju jsou totiz spojene v jeden kus pasu a za boha nemuzu najit mistecko kde by se to dalo oddelat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí