Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
to máš pravdu fusak se tam nevejde ,já tam měla jen deku do autosedačky(vapadá jak pytel na spaní a na tom ještě deku .
skús pozrieť na fusak lodger bunker, je teplý a nie je taký tučný
Měla jsem v korbě Xpram fusak Emitex Combi. Mimino říjnové, ve fusaku tuším až do března (možná dubna
) a spokojenost největší. Tak nevím ![]()
já tam měla malýho necelý 4m.fusak jsem do toho nedávala(myslím teplý zimní)jen ten co se přidává ke sportáku,ale měla jsem na Vojtu hodně teplou kombinézu tak byl v ní,pak měl fleecovou deku a ten slabý fusak.A bylo mu hodně teplo.Je nar.v lednu
lodger bunker Fíííje pěkný ale ta cena ![]()
Emitex mám taky,ale je pravda,že holka už bude mít 7.
Já měla korbu X pram,Petřík se narodil 8.ledna a vážil 4700g a měla jsem v korbě fusak beránka normálně a pak kombinézu s dekou až do jara ![]()
Měla jsem originál fusak od xlanderu, je dělaný přímo do korby. Vejde se tam akorát. Syn mi jezdil v korbě do 5 měsíců (9,5kg) a dcera do 6ti měsíců (8kg) oba asi 72cm.
Taky Xpram a Lodger a dcerce bylo v zimě 7-9 měsíců a v pohodě (a to není žádný mrňavý ořezávátko).
Nakonec jsem si obj.přímo fusak od X landeru,tak uvidím. Díky
Ahojky,máte některá zkušenost s tímto kočárkem v kombinaci s fusakem. Malému je 8 týdnů,žádný obr-4,5 kg a 53 cm,ale je tam v kočárku narvaný. Připadá mi že je korba moc malá a to je teprvve začátek zimy. Jsem nešťastná a přemýšlím nad jiným kočárem. Neporadíte nějaký teplý menší fusak. Máme beránkový a prostě se tam nevejde