Na inliny s kocarkem

24
15.10.10 15:31

na inliny s kocarkem

ahojky,
chtěla bych zeptat,jestli máte některá zkušenosti s jezdením na bruslích s kočárkem, já bruslení miluju a určitě bych chtěla v ježdění pokračovat i s mimčem :-) akorát nevím,jaký kočár si vybrat.Díky moc :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
176
15.10.10 15:39

ahoj:), jezdili jsme, já i (vysoký) manžel, kočárek jsme měli xlander xa, já ok, manžel jak s kočárkem pro panenky, vyšší nebo výše nastavitelnou rukojeť jsme v té době neobjevili (2007). šlo to dobře, byli jsme spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
15.10.10 16:00

My meli na brusleni BBConfort High Trek a Quinny Speedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
15.10.10 16:12

ahoj, jezdim od pul roku kluka co sel do sportaku. mame quinny freestyle 3XL. ja myslim ze kdyz umis bruslit tak neni zadny problem ;-) ja osobne ocenuji hlavne rucni brzdu a nafukovaci kolecka. ale v posledni dobe pouzivam i golfky co nemaji ani jedno. ale to uz nejezdim do kopeckoveho terenu, jen rovinka a pomalu.

je to super, jen do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
15.10.10 16:14

Jezdila jsem s Teutonia Spirit S3 a v létě budu zas..Naprosto v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
15.10.10 16:18
kulisa píše:
ahojky,
chtěla bych zeptat,jestli máte některá zkušenosti s jezdením na bruslích s kočárkem, já bruslení miluju a určitě bych chtěla v ježdění pokračovat i s mimčem :-) akorát nevím,jaký kočár si vybrat.Díky moc :-P

ahoj,tak já si kupovala specielně kvůli bruslení kočár,je to X lander X RUN.Má sešikmená kola,je to tříkolka a jsem s ním max spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.10.10 16:20

My jezdili s kočárke Jané. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
15.10.10 16:22

jen bych ještě dodala,že je neruzumný jezdit na bruslích s kočárkem k tomu neurčeným.Nejde pak ani o to jak umíš perfektně bruslit a jaký je terén ale jde tu hlavně o bezpečnost dítka.a asi sáhnu tady trošku do svědomí Cácorce:golfky a brusle=nebezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
15.10.10 16:23

Ahoj, já právě kvůli bruslím pořídila Jané. Určitě vybírej kočárek s brzdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
15.10.10 16:27

já tedy dala na rady odborníka a koupila kočár přímo k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.10.10 16:28

Akorát ruční brzdu mají kočárky celkem málo a když ji mají, jsou buď finančně vyšší kategorie nebo zase nevyhovují v jiných věcech:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
15.10.10 16:43

Quinny speedy,spokojenost i brzdu to má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
15.10.10 17:07

Peg Perego GT3 2007, rucni brzda, kolecka se neklepou. Spokojenost :palec: nejen pri brusleni. Je to nas nejvic nejlepsi kocarek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
15.10.10 17:13
ladynka1 píše:
jen bych ještě dodala,že je neruzumný jezdit na bruslích s kočárkem k tomu neurčeným.Nejde pak ani o to jak umíš perfektně bruslit a jaký je terén ale jde tu hlavně o bezpečnost dítka.a asi sáhnu tady trošku do svědomí Cácorce:golfky a brusle=nebezpečí.

jo, take jsem si to vzdycky rikala, ale od te doby co jsem vzala inglesinu espresso do stromovky tak na ni nedam dopustit. navic jezdim opravdu krokem, vsichni me predjizdeji … to bych s ni nemohla ani poklusnout ;-) kolem vltavy kde je nejaky ten kopecek a vice lidi bych to ale neriskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí