Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky,
chtěla bych zeptat,jestli máte některá zkušenosti s jezdením na bruslích s kočárkem, já bruslení miluju a určitě bych chtěla v ježdění pokračovat i s mimčem
akorát nevím,jaký kočár si vybrat.Díky moc ![]()
ahoj:), jezdili jsme, já i (vysoký) manžel, kočárek jsme měli xlander xa, já ok, manžel jak s kočárkem pro panenky, vyšší nebo výše nastavitelnou rukojeť jsme v té době neobjevili (2007). šlo to dobře, byli jsme spokojený.
ahoj, jezdim od pul roku kluka co sel do sportaku. mame quinny freestyle 3XL. ja myslim ze kdyz umis bruslit tak neni zadny problem
ja osobne ocenuji hlavne rucni brzdu a nafukovaci kolecka. ale v posledni dobe pouzivam i golfky co nemaji ani jedno. ale to uz nejezdim do kopeckoveho terenu, jen rovinka a pomalu.
je to super, jen do toho ![]()
Jezdila jsem s Teutonia Spirit S3 a v létě budu zas..Naprosto v pohodě ![]()
kulisa píše:
ahojky,
chtěla bych zeptat,jestli máte některá zkušenosti s jezdením na bruslích s kočárkem, já bruslení miluju a určitě bych chtěla v ježdění pokračovat i s mimčemakorát nevím,jaký kočár si vybrat.Díky moc
ahoj,tak já si kupovala specielně kvůli bruslení kočár,je to X lander X RUN.Má sešikmená kola,je to tříkolka a jsem s ním max spokojená ![]()
jen bych ještě dodala,že je neruzumný jezdit na bruslích s kočárkem k tomu neurčeným.Nejde pak ani o to jak umíš perfektně bruslit a jaký je terén ale jde tu hlavně o bezpečnost dítka.a asi sáhnu tady trošku do svědomí Cácorce:golfky a brusle=nebezpečí.
Ahoj, já právě kvůli bruslím pořídila Jané. Určitě vybírej kočárek s brzdou.
já tedy dala na rady odborníka a koupila kočár přímo k tomu.
Akorát ruční brzdu mají kočárky celkem málo a když ji mají, jsou buď finančně vyšší kategorie nebo zase nevyhovují v jiných věcech:-)
Peg Perego GT3 2007, rucni brzda, kolecka se neklepou. Spokojenost
nejen pri brusleni. Je to nas nejvic nejlepsi kocarek ![]()
ladynka1 píše:
jen bych ještě dodala,že je neruzumný jezdit na bruslích s kočárkem k tomu neurčeným.Nejde pak ani o to jak umíš perfektně bruslit a jaký je terén ale jde tu hlavně o bezpečnost dítka.a asi sáhnu tady trošku do svědomí Cácorce:golfky a brusle=nebezpečí.
jo, take jsem si to vzdycky rikala, ale od te doby co jsem vzala inglesinu espresso do stromovky tak na ni nedam dopustit. navic jezdim opravdu krokem, vsichni me predjizdeji … to bych s ni nemohla ani poklusnout
kolem vltavy kde je nejaky ten kopecek a vice lidi bych to ale neriskla.