Bebecar ip op at

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
17.2.12 13:32

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás přenáší korbičku od bebecaru do schodů. KOukám po té hranaté a kočárek se mi také líbí víc jako hluboká verze, než ten retro sporťák. Mám problém s tím nechávat celý kočárek dole ve sklepě (bydlíme v bytovce o 4 bytecch a náš soused je ukrutný prase :cert:. Nenávidí lidi a těm, co bydleli před náma do kočárku i naflusal :nevim: a utíral si jim do čistého prádla špinavý pracky. Je to humus v tomhle kočár nechat) Chtěla bych si tu korbičku brát do bezpečí do bytu. Ale veškeré korbičky, co jsem obtěžkala, mi přišly těžké. Bebecar jsem nezkoušela. Mám ještě v záloze gesslein F6, je to velmi praktický kočár s tou vložnou taškou, která váží asi kilo a půl. Jenže ta cena :roll:. Přece jen se mi víc líbí když v tom klasickém kočárku vypadá mimi tak nějak miminkovsky :D . Tak nevím, poraďtě prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.2.12 16:11

Já jsem nakonec ráda, že jsem koupila concord protože je krásnej! sice nemá všechno možné ale dostal mě tím co má. a bebecár už mě nic neříká, je moc těžký! ale tak záleží na každém, s kolečkama uvidíme až ho budu používat. pak dám vědět.

Děkuju všem za vzkazy!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.2.12 13:00

concord rozhodně dobrá volba oproti bebecaru a aspoň o 5kg min.ovladatelnost milionkrat lepší.já ho mám taky a mám ho moc rada.projede i terén,když to není fakt hnus. takže gratuluju.

k přenášení korby bebecaru moc bych tomu nedávala,je obrovská a i se blbě sundava co pamatuju,když jsem u švagrové zkoušela. v tom se mi líbí korba Jane,která má takový plastovy madlo jak autosedacka a vycvakne se jedním stiskem aspoň verze 2009.já ji mám na tom concordu a super. mám ještě mutsy UR a tam to taky nerada sundavam,nebo to nemám za co chytnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí