Bebeconfort High trek

Máte zkušenost s BéBé Confort High Trek?

Přidejte zkušenost s BéBé Confort High...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.9.10 16:09

Ne, kočárek jsem naživo právě viděla.A hned sem se zamilovala do varianty s korbičkou, ale pak nasadila sporták , tak už jsem zaváhala s tím polohováním.Moc tomu právě nerozumím ještě do těchto věcí nejsem tak zasvěcená:-) takže jsem dávala na vzheld kočárku. Ale postupem času se mi to v hlavě rozleželo . No tak nevím. Paní v obchodě mi řekla že na větší dítě už kupujou stejně golfky. Kočárek není zrovna levný . Tak toještě musím promyslet. Dí :cry: ky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krásy podzimu
6.10.10 00:02

KOČÁREK DO NEPOHODY

Kočárek používáme od letošního února,máme už čtvrté dítě,takže už jsme pár značek kočárků též vyzkoušely ale s tímto kočárkem jsme velice spokojeni.Kočárek pěkně houpe,osvědčila se nám i otočná přední kola,moc hezky se vozí,malej už začíná sedět a u hluboké korby,polohovatelná opěrka hlavy je super,autosedačka se dá krásně připevnit k podvozku kočárku a při nákupech v supermarketu úplně ideální ježdění mezi regálama,nerada se sním budu loučit,protože je fakt super,taky jsem dlouho vybírala tu správnou značku ale teď už vím,že lepší jsem si vybrat nemohla,takže hodně štěstí v najetých kilometrech přeje Ola

• Citovat
  • Upravit
6.10.10 02:18

hluboká korba má polohovatelnou opěrku hlavy?? Když Jsem to zkoumala v obchodě tam to tam nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.10.10 11:01

nepatří to k jinému kočáru?? BBC HT má vpředu jen jedno kolo a rozhodně nehoupe. max. se kýve do stran :wink: a že by windoo měla polohovací korbičku - co vím, dorel (quinny, MC, BBC..) je polohovací nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amarta1976
7.3.12 11:39

bebe confort high trek

Já mám jiné zkušenosti, mám čtyři děti a tento kočárek byl naprosto nejlepší ze všech. Dokonce jsem s ním chodila i bruslit. V lese, v obchodě i ve sněhu na horách jsem s ním neměla žádný problém. Jediné, co musím podotknout, že zabere v autě dost místa, ale to mi také nevadilo, protože jsme velká rodina a mám velký zavazadlový prostor. Všem ho naopak doporučuji :)

• Citovat
  • Upravit
1836
7.3.12 12:28
amarta1976 píše:
Já mám jiné zkušenosti, mám čtyři děti a tento kočárek byl naprosto nejlepší ze všech. Dokonce jsem s ním chodila i bruslit. V lese, v obchodě i ve sněhu na horách jsem s ním neměla žádný problém. Jediné, co musím podotknout, že zabere v autě dost místa, ale to mi také nevadilo, protože jsme velká rodina a mám velký zavazadlový prostor. Všem ho naopak doporučuji :)

:kytka: díky za doporůčo! Já o něm přemýšlím už nějaký měsíc (zatím ještě sporťák není akutní, ale člověk musí být připravený, že? ;-) ), a pořád jsem si nebyla jistá - přišla mi docela úzká kolečka… :think: Ale jestli píšeš, kde všude obstál, tak to do něj půjdu! :-) Tedy: prostor není problém, ale jak jde dobře skládat/rozkládat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.3.12 14:14

Bebečko

Ahoj, my radne odzkouseli u prvniho kloucka (2008), ted cekame druheho a kocarek samozrejme mame schovany. Jiny bych nekupovala, je super do terenu, coz my na skorohorach moc ocenili. Manzel jezdil s malym normalne po zasnezenem poli apod. Rikal, ze kdyby mne rekl, kde vsude jezdi, tak bych ho uz nikdy nepustila :lol:
Jezdili jsme s nim a opravdu ho nesetrili a udrzbu jsme zvladli doma, reklamace zadna. Promazat, dotahnout, nic se nelame, nepraska. Co se skladnosti tyce, lehce se s nim manipuluje, vleze se i do sedanu , lepe po oddelani predniho kola- coz je lehke…jenom se nacvakne. Do hatchbacku jsem nesundavala, pokud neni zaaretovane, otoci se do praveho uhlu a vicemene kopiruje linii podvozku. Skladani a rozkladani je intuitivni, zvladne i krehka zena :) Moc doporucuji, ceny jsou uz take nekde jinde. Jako plus bych videla i kompatibilitu s jinymi typy BBC prislusenstvi. My jsme si jeste poridili Loola up, na vylety do OC,mesta , dovolene a tak a korbu i autosedacku nacvakneme normalne i na tento odlehceny a superskladny golfovy podvozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.12 13:12

Ahoj lidi - tak s minulým příspěvkem vůbec nesouhlasím - je to naprosto super kočárek a to jak do terénu, tak do města. Možná působí nestabilně, ale praxe je naprosto jiná. Navíc se žádný jiný kočárek neskládá tak snadno a do tak malých rozměrů. Bydlím na samotě, ale i hodně cestuji autem po celé Evropě a prcek i celá rodina si to s tímhle kočárkem fakt užíváme - extrémně lehký, odolný, snadno manipulovatelný.....a že jsme těch kočárků při výběru vyzkoušeli a viděli - tady i v cizině a vyzpovídali jsme fůru lidí i na ulici, když se nám něco líbilo. Nenašli jsme na Bébé Confort High Trek ani jednu mouchu - snad jen že by se mohl dodávat ve více barvách - já bych upřednosťovala kočárek bílé nebo nějaké světlé jasné barvy a v nabídce je z těch světlejších jen červený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.3.12 16:41

Same: A proc nesouhlasis s poslednim prispevkem, kdyz ho tam taky chvalim az do nebe? :roll: Nebo muj prispevek nebyl posledni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258369
3.7.12 11:36

díky

Díky moc všem za odezvu, čekáme druhé děcko a stejně jako u prvního se v nabídce kočárků ztrácím. Poprvé jsme měli Maxi Cosi Muru 3 a nebýt jeho brutální váhy, asi bych neměnila. BBC high trek se mi líbil na ulici, ptala jsem se majitelky a moc ho chválila. Jsem ráda, že jste se k ní ještě přidaly. Půjdu ho tedy omrknout do obchodu. Ještě jednou děkuji za názory, moc jste mi pomohly. :kytka: Šárka

• Citovat
  • Upravit
Renata Šestáková
17.8.12 14:36

High trek

Mám kočárek už od roku 2008,kdy se nám narodila dcera. Pořád jsme nevěděli jaký vybrat, žádný nás nezaujal. Až manžel objevil tenhle ve světlounké barvě. Nejřív jsem se toho bála, že bude pořád umazaný, ale opak je pravdou. Pokud se tam objevila nějaká malá šmouha, třeba z kufru auta, šlo to krásně vyčistit vlhkým hadříkem. Nejvíc je vidět umazání na černé barvě!!Jsme s tímto kočárkem maximálně spokojený! V hluboké korbičce jsme měly děti/loni se nám narodil chlapeček/celou zimu s fusakem.Od narození asi do 9měsíců. Krásně se tam vešly, i když se zdá korbička úzká, není tomu tak. Stačí si vzít do prodejny metr a měřit i ostatní korbičky. Jsou stejné a někdy i užší. Velké jsou akorát ty šílené pytlovité a jsou těžké. High trek má super nacvakávací systém a skvělý jsou madla v korbičce. Ty obdivovaly hlavně kámošky maminy. Korbičku jsme používali i na návštěvách jako kolíbku. Při jízdě i stání jsem korbičkou mohla i houpat samostatně. Děti houpání přeci milujou! Madlo je polohovací ve 4 stupních! A boudička u korbičky je pevná a stabilní. Nevim, jak někdo psal, že je vachrlatá! To jsem ocenila v zimě, že bylo mimi chráněný před větrem. Jiný kočárky jsou dost otevřený. Každý mi ho moc chválil a obdivoval, že takový ještě neviděli. Terénní kola jsou super do terénu, sněhu a na kostky. Kamarádka měla plastová malá kolečka a kdykoli vjela na kostky ve městě, byla nešťastná, jak to drnčelo. Sporták je na sezení krásně měkkoučkej a vůbec nám nevadilo, že tam dítě nevyleze samo. Stejně jsme pak kupovali golfky a děti tam byly od roka a půl. Na spotáku jsem hlavně ocenila plastové madlo, které se jenom otře a nemusí se pořá prát. Byla jsem touto firmou tak nadšená, že i golfky máme Bebeconfort! Kočárek vypadá pořád jako nový, máme k němu i autosedačku se základnou do auta, až mi ho bude líto prodat. Všem ho fakt doporučuju!

• Citovat
  • Upravit
10482
17.8.12 15:15

Renata Šestáková

Je super, že jste byli tak nadšení. jen drobnou poznámku, myslím, že o korbičce řeč nebyla, pokud se vachrlatosti týká, mluvilo se o boudičce sporťáku, že je vachrlatá, a za tím si stojím i já, že je..

Korba je velká dost, ale neměli jste problém s velikostí sporťáku? - já asi v roce mladšího chtěla otočný kočár a tenhle byl za super cenu, a on se mi do něj normálně nevlezl - sedák mu končil v půlce hlavičky a vůbec, nějak v té sedačce visel, chudák, střecha nízko…
(nakonec jsem měla Bebeconfort, ale Elea, a byl super, a i když měl plastovky, tak díky měkké sedačce a odpružení projel dost a dítě jsem nevytřásla :))

Jinak pro ty, kteří by o něm uvažovali, nebo obecně, o Bebeconfort, nový Windoo Pus (korba) získala moc dobré hodnocení v autě (ADAC)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
certik47
27.8.12 17:20

Kompatibilita

Neviete nahodou, ci je vanicka/autosedacka zo starsej verzie kocika (kupovany asi 2009) kompatibilna s aktualnym ramom? Viem si totiz od znamych pozicat vanicku + autosedacku (ich dieta uz je vacsie, takze ich uz nepouzivaju), a iba by som prikupil sportovy kocik. Dakujem za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
10482
27.8.12 22:03
@certik47 píše:
Neviete nahodou, ci je vanicka/autosedacka zo starsej verzie kocika (kupovany asi 2009) kompatibilna s aktualnym ramom? Viem si totiz od znamych pozicat vanicku + autosedacku (ich dieta uz je vacsie, takze ich uz nepouzivaju), a iba by som prikupil sportovy kocik. Dakujem za odpoved.

nevím, že by se měnily nějak ty vstupy, tj. koncovky, takže nevidím důvod, proč by to nešlo.
rozhodně bych si ale nejdříve půjčila korbu a zašla do obchodu, domluvila se, že bych to vyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kata.t
16.10.12 21:43

výtah

Dobrý den, taktéž uvažujeme o tomto kočárku…Chtěla jsem se zeptat, nemáte-li někdo zkušenosti s tímto kočárkem a panelákovými výtahy… Zdál se nám dost dlouhý a máme obavu, že se do výtahu nevleze. ¨
Děkuji za odpověď ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí