X-Lander X1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1083
6.9.06 19:41

X-Lander X1

Ahoj, :D , taky čekáme miminko a ostatně jako všechny maminy se koukám po kočárku, ve kterém by se mimčo cítilo co nejlépe, zaujal mě velmi kočárek X-Lander X1, jediné co mě malinko odrazuje je, že nemá polohovací polohovací opěrku nohou, můžete mi napsat jak moc velké mínus tohle je, eventuleně další dobré případně špatné zkušenosti s tímhle kočárkem. Díky a přeji pohodové těhu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2226
6.9.06 19:45

ahoj, k landerům tu bylo už docela dost diskusí, mj. https://www.emimino.cz/modules.php?… další najdeš v seznamu diskuzních fór - kočárky. budu mít x.lander xa, tak jsem taky hledala informace
přeju dobrý výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.9.06 20:25

můj x1

my jsme se s manželem do X1 zamilovali na první pohled. Uchvátilo nás to pérování. Máme ho od března. V té době teprve začínal velký bum těchto kočárků.
Já jsem spokojená. Zatím jezdím s hlubokým. Eliška se tam vejde tak do října tj. do 7 měsíců. Pak už budeme muset používat sporťák.
Kočárek je poměrně těžký a bez pomoci nejde vynést. Do výtahu musím sundávat jedno kolečko. Ten široký rozchod zadních kol je někdy k vzteku. Já se třeba v naší samoobsluze nevyhnu s košíkem :twisted:
Jedna kamarádka už používá sporťák. Začala v létě a zjistila: kočárek se kvůli střeše hůř skládá, pod kočárek se toho již moc nevejde a to polohování nohou je také blbé. Vozila tam pláštěnku a měla tam přidělaný spodek od vaku na nohy.
Já začnu vozit holčičku až budu mít zimní fusak, tak to tak neřeším.

Každopádně ho však doporučuji. Chodíme s ním do lesa, přejede kdejakou díru bez problémů.

Pokud bude mít někdo nějaké dotazy, tak klidně písněte. Ráda sdělím své dojme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.9.06 20:47

Ahoj,

a nemá letošní kolekce už polohovací nožičky u všech typů ? Kamarádka si koupila X lander XA loňskou kolekci a teď,když chtěla dát malého do sporťáku,tak zjistila, že právě nemá polohovací nožičky. Takže kočárek prodala a koupila ten samý,ale letošní koleci,která to polohování má.
Já bych sporťák bez polohovacích nožiček nekoupila. Viděla jsem na vlastní oči,jak tomu prckovi visely nohy z kočáru ven a fakt nic moc. Někdo tady psal, že to neřeší, že bude stejně se sporťákem jezdít až v zimě a bude mít fusak. No nevím,nevím pro prcka mi to absolutně pohodlné nepřijde.
A také pozor na ten výtah, do toho klasického panelákového se fakt nevejde a kámoška musí také sundavat pokaždé kolečko, což mi přijde jako dost velký opruz.

Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
7.9.06 11:19

X1

Děkuji všem za reakce, já jsem se do tohoto typu kočárku zamilovala taky, na jednom jsme se shodli nechceme trojkolku a X1 vede žebříček, ale ani nová kolekce 2006 polohování na nožičky nemá, nechala jsem si zaslat katalog přímo od X-Landera (www.x-lander.cz) a bohužel, ale jinak se mi hodně líbí, i v tom, že je pěkná trojkombinace vcelku za slušnou cenu, nechci se nikoho dotknout, ale některé kočárky mi připomínají tvarem futrál na nebožtíky a tam opravdu svého mrňouska strkat nechci :D :D :D , no snad si každá vybereme kočárek co se nám líbí a splní i naše očekávání. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
7.9.06 14:17

Ahoj, já nám X1, jezdím s ním (sporťák) od červa, polohování nožiček nemá :cry: , malému to,když je vzhůru, moc -vlastně vůbec-nevadí a když usne dám mu pod nožky to polohovací madlo :idea: :arrow: a má nožky pěkně nahoře :lol: . kupovali jsme jen sporťák, hluboký jsem měla od Chicca a musím říct ,že jsem maximálně spokojena jak s jedním ,tak i z druhým (i když X1 má nějáké ty mouchy) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.9.06 08:52

X1 vs. X3

Ahoj maminky, můžete mi prosím poradit, pro jaký kočár se rozhodnout? Rozhodujeme se mezi X1 a X3. U X1 se nám líbí ten podvozek, ale X3 má polohovací nánožník, zádíčka jdou víc položit a je skladnější. Máte s nimi nějaké zkušenosti? Díky Luboš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
16.9.06 09:05

Luboš - já mám X3 a rozhodně jsem „vyžadovala“ jak polohování nožek, tak polohu do co největšího lehu, což právě jediný z X-landerů splňoval.
Mě polohování nožek důležité přijde a co se týče polohy do téměř lehu - záleží jak rychle vám mimčo poroste, tzn. kdy už se nevejde do hluboké korbičky. Pokud to bude moc brzo ( a to težko odhadnete) a budete ho dávat do sporťáku třeba před půl rokem tak by mi asi ta poloha u X1 vadila, do vodorovné má hodně daleko.
Zas u X3 mne zaujaly natáčecí kola , perfektně to zlepší ovladatelnost kočárku, ale občas přivodí i nějaký ten problém než si na to člověk zvykne, chtělo by to možnost aretace.

Nechci Ti brát iluze, ale myslím, že jako řada rodičů (tipuji tak 90%) se stejně po půlroce věku dítětě poohlédnete po nějakém lehounkém sporťáčku-golfkách.
Hodně štěstí při výběru

Claudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.9.06 10:18

to Claudia

Děkuji moc za radu. Myslím, že to X3 vyhrál. Slyšel jsem ale, že má končit a přijít nějaký jeho nástupce, nevíš o tom něco? A kde jsi ho koupila? Já se rozhoduji pro www.detskyraj.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
19.9.06 12:48

X1

Včera jsem navštívila jeden pražský obchod s dětským zbožím a k mému překvapení měli X1, která měla polohování nožiček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
20.9.06 08:52

Hallooo, prosim pomoc

Pořád jsem přesvědčená o tom, že si pořídíme X-Lander X1, ale teď nastal problém jak ho nacpat do auta, prohlížela jsem spoustu stránek, ale světe div se skoro na každých je jiný rozměr v rozloženém stavu. Mohla bych poprosit někoho kdo X-1 má, aby mi poslal fotku jak vypadá kočárek složený, nikde jsem ho v tomto stavu nenašla. Moc všem děkuji. :o :D e-mail dahiba@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.9.06 09:04

Ahojky ohledně kočárků X-Lander toho tady bylo napsáno opravdu hodně - sama jsem se jich účastnila jelikož už 14 měsíců tento kočárek používáme. Máme ale XA. A jsem s ním max.spokojená. výborná manipulace - kolečka se otáčí o 360stupnu. Někdo tu psal že se s kočárkem nevejde do panelákového výtahu, my jo, s tím problém nemáme :-) ale asi jak který výtah.
Co se týce toho polohování nožiček tak jelikož máme loňskou kolekci tam tam polohování ještě nebylo bohužel - ale u té letošní je to u všech typů.
Pro případné zájemce těchto kočárků posílám odkaz přímo na dovozce, kde u všech typů X-landeru to polohování nožiček mají opravdu napsané (a dle mé kamarádky, která ma nové XA to polohování tam opravdu je).
Tak dobrý výběr :-)

http://www.babypoint.cz/index1.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
20.9.06 09:31

Amira , se skládáním je trošku problém, je nutno sundat boudičku a madlo :roll: , pak to jde pěkně na placku a kolečka jdou sundat raz , dva :wink: . Až budu skládat ,tak Ti to vyfotím, jen tak se mi do toho nechce :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí