Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
máte někdo kočárek Volant? Moc prosím o názory, je to prý novinka, takže ho nikde neumím najít ani na netu a neznám na něj ohlasy.
Díky díky díky
ahoj,
hledání na netu beru jako výzvu, takže aspoň toto, je to sice italsky, ale už se přes celý název bude dát najít i něco v jiných jazycích. přeju dobrý výběr
ahojky, našla jsem tohle ahojky I.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…,
Pokud ta cena na italských stránkách je plná cena za plnou výbavu, tak je kolem 3.000,– a na mimibazaru je kolem 11.000,–
to je slušný rozdíl.
pro pobavení mám ještě tohle, jsou tam specifikace
http://www.beebi24.ee/index.php?…
a ještě bobo wozky detske
http://www.bobowozki.pl/…uct_info.php?…
já teda nevím přesně, kolik je zlotý, ale mám pocit, že i tak je to míň než 11 tisíc na mimibazaru
Ivik - na Ebay je momentalni cena v aukci, takze se to nakonec vysplha jeste mnohem vis nez € 100.
ahojky, tak italsky neumím, takže jsem nevěděla, že je to momentální cena v aukci…
ahojky I.
![]()
Ivik - ja taky ne, ale ta cena byla divne nizka, tak mi doslo, ze „Al momento“ bude asi momentalni nabidka.
Mej se.
Agoj holky,
moc díky za odkazy, skoukla jsem je všechny. Cena v obchodě je okolo 12.tis. Vyjde to tak i +- na těch stránkách. Neznáte náhodou někoho, kdo ho má? I když všeude píšou, že to je úplná novinka, takže asi nikoho neseženu ![]()
Ahoj Kamko, jak jsi se rozhodla s tím Völantem, našla jsi někoho kdo ho má, já se do něho totiž minulý týden zakoukala.
tak já jsem ho zakoupila v nádherné švestkové barvě a je prostě k sežrání. Teď už jen vydržet, až bude co v něm vozit
ještě si pár týdnů (asi 4-6) počkám
ale všem ho doporučuji. Je strašně lehounký, lehké složení i nacvaknutí, dobré ovládání a nánožník pasuje i na autosedačku - prostě bomba…;-)
jo a mrkěnte na novou kolekci na www stránky implastu a ty barvy jsou k sežrání, mají tam i nový typ, který se podobá MUTSY urban Rideru a je tak o čtvrtku min. levnější ![]()
Ahoj holky,
teď jste mě docela zmátly. Vytáhly jste totiž strašně starou diskusi, kdy jsem se na kočárek teprve ptala. Jasně, že už ho mám a jsem moc spokojená. Asi pčed měsícem jsem dokonce napsala téma " Super trojkolka - vlastní zkušenost" tak ho můžete zkouknout.
Prosím všechny mamči, které mají kočárek volant, ať napíší své zkušenosti.Vím, že je to polský kočár a tak se možná právem bojím. Jak dlouho ho máte, je nějak poruchový, jak se ovládá, je stabilní? Děkuji Kačka.
Ještě by mě zajímalo, jde otočit sedačka(sportovní) po i proti směru jízdy?
Jak dlouhá je opěrka na nožičky a jak vysoké je opěrátko. První dítě má teď ve 3,5 letech skoro 115 cm. A bojím se, že druhé bude taky dlouhé. Díky.
Ahoj, uz o tomto kocarku byla diskuze, kde jsem ho i merila, ale nekam zmizla
. Kocarek je super stabilni, lehoucce se ovlada a je dost velky. Jezdim s nim od rijna, bydlime na vesnici, takze jezdim v terenu - kolem rybnika, po snehu… Je vyborne odpruzeny. Zatim mame vyzkousenou hlubokou korbu - fakt velka. Sedacka taky v pohode, prostorna. Na podvozku je naprosto super, maly mi usne v aute a ja ho pak jen precvaknu na podvozek a jedem. Sedacka ma strisku a nanoznik. Sportovni sedacku jeste nemam vyzkousenou, ale zmerila jse ti ji. Od stredu dolu je to 77 cm a nahoru 75 cm. Ma vlastni strisku. Nanoznik na zimu se pouziva z hluboke korby. Predni kolecka jsou spojena a otaci se o 360 st nebo jdou zaaretovat.
Jsem opravdu moc spokojena a kocarek muzu doporucit. Vyzkousej ale podvozek - prví mi zatacel do jedne strany, ale ihned mi ho vymenili za novy. Taky pozor na napodobeniny - objevily se pod nazvem VOLTER. Takze pouze VOLANT!
Koukni na www.implast.com.pl tak je nova krasna kolekce
Snad je to vyerpavajici, pokud by jsi jeste neco chtela, tak napis