Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
V tom velkoskladu jsou fakt hodní a právě mě tam poslala ta mladá kočka z prodejny, že tam mají třeba i víc barev, tak že mi je ukážou. Nic si z toho nedělej, ta starší prodavačka mě sprdla taky
A navíc chtěla jako zálohu při objednání kočárku polovinu ceny a ve velkoskadu chtěli jen - kolik dám. Dala jsem 2.000,– a řákali že to je až moc.
Ještě se mě někdo ptal jak mi vyřešili reklamaci - volala jsem přímo do toho skladu a řekli mi ať kočár přivezu, že mi dají po dobu opravy náhradní. A jak jsem ho přivezla, tak tam byl majitel a dal mi celý nový podvozek
a jela jsem zase domů. Takže super.
Ještě aby to nevypadalo, že se tak toho kočárku zastávám - měla jsem vybraný Quinny nebo Bebecar nebo Bebecomfort. A pořád se nemohla rozhodnout, na každém mi něco vadilo, chybělo, přebývalo… Až prodavačka mě upozornila na Volant a že s ním má výbornou zkušenost. Tak jsem ho nakonec koupila a musím jí dát za pravdu. No a manžel mi řekl, že když jsem já sháněla kočárek, tak mi na emiminu pomáhali, tak ať tam taky napíšu, jak jsem si dobře vybrala. Tak doufám, že vám aspoň trošku pomůžu ![]()
Raketko, já jsem si vyžádala přes mimibazar-prodejce Volantu více info přes e-mail, jak tam mají napsáno a přišel mi odkaz na polské stránky implastu. Asi to bude nějaký šmelinář. U něj bych to neriskovala. Žádala jsem ho znovu o více info a už se mi neozval. To jsou „podnikatelé“!!!
Kamko, kolik prosím stojí ta autosedačka Volant? Ta Maxi Cosi tam fakt nepasuje, to je blbé!
Jo a kde je prosím ten velkosklad?
Mimochodem, chválím manžela. Moc mi to pomohlo, že jsi tu napsala. Díky.Flo.
Flo,
já už nevím, kolik to fakt stálo. Celkem cca 15 tis i se sedačkou, taškou adaptérama. Koupila jsem si včechno
Vzhledem k tomu, jaké kočárky jsem měla vybrané předtím jsem ještě ušetřila. Ta sedačka se mi zdála vcelku drahá, ale fakt nelituju, využívám ji maximálně i vzhledem k téhle mírné zimě.
Velkoslad je kdyý jedeš přes Sýkorák a dáš se doleva směr Bártovice, Radvanice. Tak asi po 600 m (možná kecám, nemám odhad) jsou hned u cesty po levé straně takové nízké žluté budovy s logem Sam baby. Nemůžeš to minout. Ale pozor - mají polední přestávku tuším 12-13 hod.
Raketko, nevím, kdy bys ho v Praze koupila, ale zkus se zeptat v prodejně, třeba ti ho objednají. Nebo riskni ten MMB, nemůžou ti poslat něco jiného
Flo implast je přímo výrobce, takžë šmelinář to asi nebude
, ale jinak jsem holky hrozně ráda , že na ně kočárek pějete chválu, možná už za 3 týdny vyjedu do ulic ![]()
Ahoj holky.Nevíte někdo kdy by měla přijít do prodeje nová kolekce 2007?Já právě chci 4 kolový kočárek a volant se dělá jen tříkolka nebo čtyřkolka se strašně malinkými kolečky tak mě zaujal driver 4×l nebo z té nové kolekce.Nemáte někdo volant ten zelený?My jsme uvažovali o té barvě a chci se právě zeptat zda se moc nešpiní?
A ještě poprosím holčinu která kočárek kupovala za bezva cenu v Polsku kde teda ta prodejna asi je?Nejblíž tady od nás z Ov je to asi do toho Polského Těšína že?Mají tam i drivery nebo jen volanty?A to je prodejna přímo na implasty?Chceme jet v březnu na veletrh do Brna zda tam náhodou nebudou implasty a jak né tak zkusíme ten Těšín,jen nevím kde to tam je,abychom tam nezabloudili.A jak ses tam domluvila,mluvili i česky?A kočárek jsi platila za české nebo polské?
děkuji předem za odpovědi
Kamko-a v tom velkoskladě je normálně prodejna?Můžem tam jet bez ohlášení na kukajdu?Jaké tam mají značky?Jinak my jsme byli v Karolině kuknout na kočárky asi 3× a měli jsme pokaždé štěstí na jinou prodavačku,takže jsme si nepřipadali za blbce když nám kočárky předváděli pokaždé
Tu zelenou barvu právě v Karolině nemají a já bych přecejen ten kočárek raději nejdřív viděla než ho objednám.
Tracy, v tom velkoskadu je normální prodejna. Koupila jsem si tam ještě přebalovák, hračky a více věcí. Přišlo mi to tam takové nějaké přehlednější než v Karolině. Značky kočárků tam mají stejné, je to jen sklad Karoliny
Mi se ale třeba stalo, že tam měli o 2 barvy Volantů víc, tak jsem je zkoukla a v další barvě tam měli autosedačku. Ale asi zíleží na tom, že si to zrovna někdo objednal. Ale když je poprosíš, ani ti řeknou v jaké barvě jim přijdou objednané kočáry a kdy a ty se tam potom můžeš zajet kouknout. My si tam s kočárem jezdili asi hodinu (jen nesmíš ven) a byli úplně v pohodě
ahoj Tracy,
ten kočár jsem kupovala v Polském Těšíne, jak je velký trh, tak naproti je zeleninový a asi 200 m od něho na rohu je prodejna ONE myslím, že se tak jmenuje a tam jsem ho koupila, ale neměli ho zrovna na prodejně, ja ho viděla v OV tak jsem si ho tam jedn objednala protože tam vyšel levněji, no a platit můžes jak v korunách tak ve zlotých, no a oni česky rozumí