Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jsi strašně hodná, tento kočárek se mi z počátku moc nelíbíl, líbila se mi cortina x3 evolution, ale pak jsem ho viděla v reálu, a už nechci jiný. Moc jsi mě potěšila, že se ti zatím nepokazil a jak je super i do terénu. Jen se chci jestě zeptat, chápu to dobře, že celá ložná plocha sedačky je 77+75 cm teda dohromady 152 cm? To je nějak moc. Opěrátko má 75 cm? Jestli jo, tak to je naprosto skvělé, vždy jsem viděla tak max.45 cm.Jinak děkuji za vyčerpávající odpověď. Koupila sis ho v Polsku nebo v Ostravě?
Ahoj Kačko,
Já uz mám Volant taky koupený, ale ještě musíme asi 4 týdny počkat než ho vyzkoušíme v terénu
. Já ho kupovala v Polsku v obchodě za hluboký se sporťákem jsem platila 9 800,–Kč. Mám ten zelený a oproti jiným kočárkům je hluboká korba super prostorná a navíc se mi moc líbí, že má polohovatelnou opěrku zad.
Ahoj Kačko,
chapes to dobre, je to 77+75. A jde to sklopit uplne dorovna. My jsme s manzelem oba vysoci, tak jsem vybirala velky kocar.Jeste jsem zapomnela - vse jde dat po i proti smeru jizdy a hrozne jednoduse - jsou tam jenom takove 4 packy. Kocarek jsem kupovala v Ostrave v prodejne Sam baby. Vysel me komplet na necelych 15.000,– (hluboky, sportak, sedacka, taska, adapter na sedacku).
Miso, tak se tes az ho vyzkousis a napis pak jak jsi spokojena. Urcite budes. Drzim palce!
To je super. Vypadá úplně skvěle a ta velikost je úžasná, jsme taky hodně vysocí a tento mi do ruky padl skvěle.Taky se mi líbí ten zelený. Moc děkuju za všechny rady.
Panejo, jak to tak sleduju, tak je tento kočárek úplný zázrak ![]()
Prosím prosím prosím, není tu někdo z Prahy, kdo ho má - nebo nevíte, kde v Praze by byl k vidění na živo?
Já tomu nějak nemůžu věřit, že by byl fakt tak dobrý - to je pohádka
Milé majitelé těchto zázraků - mohli bystě změřit jeho délku a šířku? Máme krátký výtah a jedou u nás tramvaje s úzkými dvěřmi.
díky!
p.s.: a jaká je maximální nosnost? Náš bývalý kočarek měl max. 15kg a rozlomil se, tak jsme teď opatrně na to.
p.p.s.: Ví někdo nějakou prodejnu na Jižní Moravě, kde ho mají? ![]()
Tak já se zítra chystám vám ten kočárek změrit.
Harald, jak konkrétně ti ho mám změrit? Jako sestavený podvozek na délku? Asi jo, že. Vezmu to i se sklopenou rukojetí. Ale u našich jezdím taky pidi výtahem a se sklopenou rukojetí se v poho vejdu.
Ahoj holky,
tak jsem vám to konečně pořádně a zodpovědně změřila. Omlouvám se za chybné údaje u sportovní verze, měla jsem nějaký podivný metr, který nebyl v cm a já si toho nevšimla. Ale i tak myslím, že je kočárek hodně velký.
hluboká korba měřeno vevnitř 85×67
sportovní měřeno vevnitř 30 (šířka) x 45 (horní část) x 48 (spodní část)
podvozek měřeno v nejširších místech 85×67
tak to je super, že je tak velký. Vůbec jsem to nečekala.
Taky jse mě moc líbí, miminko budeme mít na zimu tak hledám něco prostorného ,aby se tam vešlo i s fusakem. A u Volantu nebude s tímto problém , jak psala Kamka tak je dost velký
. Kamko , prosím napiš kdes jsi ho koupila a jestli má ta prodejna internetové stránky. Moc děkuji
Já ho koupila v Ostravě, ale ta prodejna není na netu. Vím, že Volant měli na mimibazaru. Ale asi jěště ne tu novou krááásnou kolekci - tu si můžeš zatím jenom prohlídnout na stránkách implastu, už jsem je uváděla výše:www.implast.com.pl
Velký je fakt dost, já mám říjnové mimi, fusak s berana, tlustou kombinezu a malý má místa dost. A kdyby jsi měla pocit že se mimi mačká, tak pořídíš fleecový fusak a bude to úplně v poho.
Zdravím všechny příznivkyně Volantu ![]()
Jo všera jsem byla ve městě a viděla paní s kočárkem a říkala si - jé, ta má pěkný kočár. Až pak mi došlo, že má taky Volant ![]()
Kamko, díky moc za info. Taky se mi kočárek moc líbí. Původně máme vybraný QUINNY SPEEDY SX, ale tam je strašně malá korbička. Tak pořád pokukuju po tom VOLANTU. Mně se taky strašně líbí ta zelenkavá a modrá. Ale upřímně, je to pro první mimi a mám strach z kvality, aby se mi po nějaké době nerozpadl. To Polsko je takové… Chtěla jsem se zeptat, jak se udržují potahy? Nešisují se barvy? Za jak dlouho ti kočárek vrátili po reklamaci?
Je to až neuvěřitelné, že by byl tak super. Jediná chybka je, že nejde dát autosedačka na podvozek, pokud se teda nemýlím.
A ta hluboká korba je fakt 85×67 cm???!!!Není to nějak moc?
Většinou je šířka kolem 37 cm.
Jo a má ruční brzdu?
Díky za odpověď. Flo.
Jo a kamko, který máš podvozek? Tu 3 kolku(ve předu 2 kola) nebo 4 kolku?
Ach jo, to asi bude ta těhotenská skleróza
, už to vidím. Máš tu 3 kolku ![]()
Ahoj já mám taky volant a šířka hluboké korby je myslím 35cm, asi se vloudila u Kamky chybička. A Polska bych se vůbec nebála, jestli jsi viděla poslední testy tak neprošly mnohem dražší kočáry takže to není tak že vysoká cena = vysoká kvalita
Dneska jsem se na něj byla podívat na Karolině. Je fakt super. Mají tam vystavené 3, zelený už tam není. Viděla jsem to polohování korbičky a je fakt super. Jediné co se mi moc nelíbilo byla bouda, byla pořád taková jako nakrčená a na můj vkus taková holá(mám ráda buclatější). Dělá Vám to holky taky, nebo to měli jen nějak špatně utáhnuté. Já se pořád nemůžu rozhodnout mezi cortinou x3evolution a volantem. Volant je, ale asi stabilnější.