Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
k.a.c.k.o. prosím tě kolik jsi za kočárek dala, jestli se můžu zeptat. Pokud to není tajné
a jakou výbavu máš u kočárku. díky ![]()
Jééé, já když už to dobře změřím, tak to špatně napíšu. Ta hluboká je 37 cm. SORRY
Já vás chápu s tím Polskem, moje první podmínka při výběru kočárku byla, že nechci polský. Ale je fakt v pohodě.
Zatím jsem čistit potah nemusela, takže s tímto zkušenost nemám
Autosedačka jde dát na podvozek, jezdím tak pořád.
S tou korbičkou jsi na to kápla, to jediné se mi trošku nelíbí, že je taková nakrčená. Ale už jsem si zvykla. Ale pořád ten Volant působí elegantně. Známá má Cortinu a vůbec se to nedá srovnat, je vedle Volantu taková roztahaná nebo jak to nazvat. Jo a zdá se mi, že ta nová kolekce už má tu korbičku řešenou trochu jinak - ale nejsem si jistá.
Kamko, prosím tě kolik teda ta hluboká korbička měří ? Myslím plochu na ležení .
díky. jo a jak je kočárek odpružený dá se sním trošku pohoupat, když mimi brečí nebo aspoň trochu zadrncat ?
Hluboká je 85×37. Houpací není, ale teď, když je uý trošku zajetý, tak se s ním tak „pohuštat“ dá, ale spíš trochu do strany
Ahoj Kamko, můžu se ještě zeptat, jestli nacvakáváš autosedačku přímo na podvozek?
A nebyl se někdo podívat přímo v Polsku, ta nová kolekce se mi líbí moc, na Karolíně bych si nevybrala. Mám pořád jako favorita peg perego GT3, ale cena se nedá moc porovnávat
Velmi mě překvapila ta lehkost ovládání, skoro jako hračka ![]()
to mě trošku mrzí , že se s ním nedá aspoň trošku houpnout
, ale díky za odpověď.Stejně, pokud si nekoupíš kočárek přímo na houpání tak převážně u trojkombinací to taky nehoupe ![]()
Sakviš,
já bych si pro něj snad zajela i rovnou do toho Polska - jen vědět kam
A ta autosedačka je originál Volant, nebo se tam nacvakává nějaká jiná???
Vím, že třeba Maxi-Cosi jde nacvaknout na různé podvozky i konkurenčních kočárů.
Peťule 17: Tajné to není, kočárek ještě nemám.
Ale bude to můj druhý. Určitě chci komplet autosedačka, korba a sporťák. Taky tašku na rukojeť, pláštěnku a moskytiéru, a hlavně snadno přístupný košík. Do většiny kočárů se nemůžeš dostat, pokud je tam korba na ležení- viz Tako. Nejsem z města, a často do něj dojíždím autem. První mimi jsem odtahala v autosedačce v ruce. Je to docela dřina. Tak druhý kočár si chci užít.
Taky si chci druhý kočárek užít, já měla podobný tip jako Tako, špatně přístupný košík
taď budu vybírat lépe.
ahoj holky
tak jestli můžu trochu pomoct , tak já volant kupovala v Polském Těšíne a za hluboký se sportákem jsem tam dala ca 9800, ještě jsem si doobjednala za 350 tašku. Jinak jsem ho viděla i v Ostravě v centru za 114OO, NO A kdyby jste pro něho některá chtěla do polska, tak na www. implast.com.pl mají i odkazy na prodejny kde ho prodávají i když zrovna ten obchůdek v těšíne tam není. Už se mooc těším až s ním vyjedu ![]()
**Prosím prosím,
může mi někdo odpovědět?
… autosedačka je originál Volant, nebo se tam nacvakává nějaká jiná???
Vím, že třeba Maxi-Cosi jde nacvaknout na různé podvozky i konkurenčních kočárů.**
Tak ještě to potvrdím i já, autosedačka je originál Volant, v ceně má stříšku i nánožník. Musíš ale dokoupit adaptéry - cca 300,– ale už nevím přesně. Maxi cosi na to nejde - aspoň mi to tvridli v obchodě, ale nezkoušela jsem to. Sedačka na podvozku vypadá super, malý v ní vydrží spát déle než třeba v hlubokém kočárku. A ten komfort je opravdu nesrovnatelný, malý usne v autě, já rozložím podvozek - nacvaknu sedačku a jedeme. Žádné buzení…A kočárek celkově je fakt lehoučký, ovládím ho jednou rukou a druhou držím vodítko s pejsanem. A když mám na podvozku sedačku, jezdím s ním v poho i ze/do schodů ![]()
K tomu houpání - já právě houpací kočár nechtěla, nezdá se mi stabilní a u 3kolky by to myslím ani nebylo vhodné, měla bych strach, že se vyklopí. Ale trochu s tím hýbat fakt jde.
A myslím, ýe tu novou kolekci by ti v Karolině objednali, zkus se zeptat. Mi moji barvu normálně objednávali. Byla jsem ale v jejich velkoskladě na Slezské, tak byli strašně moc milí a ochotní. Ta prodavačka v Karolině - ta nejstarší - se mi zdá hodně arogantní a kolikrát vidím, že se jí ani něco nechce udělat - podle nálady.
To musím s tebou Kamko souhlasit. Ta nejstarší je pěkně protivná. Jenom jsem zkoušela, jak mi volant padne do ruky(jsem vysoká), hned jsem byla napomenuta, že s kočáry se manipuluje jen za dozoru prodavaček.Ještě mě napadlo, neprodávají kočárky i v tom velkoskladu. Já jsem z velkoskladu už kupovala plno věcí, někdy byl problém, ale většinou ne a ještě to bylo levnější. Dívala jsem se ještě na ty prodejny v Polsku. Je to kousek za Rybnikem(podle mě tak max.80km od hranic).Asi si tam potom zajedu.
Děkuju děkuju ![]()
Bohužel to je z Prahy do Ostravy docela kusanec cesty ![]()
Koukala jsem, že ty kočárky prodává i někdo na MMB, tak možná zkusím přes něj. Ale netuším, jak bych to pak měla s případnou (nedejbože) reklamací