kočárek Volant

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
15.2.07 21:01

kočárek volant

k.a.c.k.o. prosím tě kolik jsi za kočárek dala, jestli se můžu zeptat. Pokud to není tajné :D a jakou výbavu máš u kočárku. díky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.2.07 23:05

Jééé, já když už to dobře změřím, tak to špatně napíšu. Ta hluboká je 37 cm. SORRY
Já vás chápu s tím Polskem, moje první podmínka při výběru kočárku byla, že nechci polský. Ale je fakt v pohodě.

Zatím jsem čistit potah nemusela, takže s tímto zkušenost nemám

Autosedačka jde dát na podvozek, jezdím tak pořád.

S tou korbičkou jsi na to kápla, to jediné se mi trošku nelíbí, že je taková nakrčená. Ale už jsem si zvykla. Ale pořád ten Volant působí elegantně. Známá má Cortinu a vůbec se to nedá srovnat, je vedle Volantu taková roztahaná nebo jak to nazvat. Jo a zdá se mi, že ta nová kolekce už má tu korbičku řešenou trochu jinak - ale nejsem si jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.2.07 13:12

kočárek volant

Kamko, prosím tě kolik teda ta hluboká korbička měří ? Myslím plochu na ležení . :) díky. jo a jak je kočárek odpružený dá se sním trošku pohoupat, když mimi brečí nebo aspoň trochu zadrncat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.2.07 14:50

Hluboká je 85×37. Houpací není, ale teď, když je uý trošku zajetý, tak se s ním tak „pohuštat“ dá, ale spíš trochu do strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
16.2.07 14:59

Ahoj Kamko, můžu se ještě zeptat, jestli nacvakáváš autosedačku přímo na podvozek?
A nebyl se někdo podívat přímo v Polsku, ta nová kolekce se mi líbí moc, na Karolíně bych si nevybrala. Mám pořád jako favorita peg perego GT3, ale cena se nedá moc porovnávat :-) Velmi mě překvapila ta lehkost ovládání, skoro jako hračka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.2.07 16:01

kočárek Volant

to mě trošku mrzí , že se s ním nedá aspoň trošku houpnout :( , ale díky za odpověď.Stejně, pokud si nekoupíš kočárek přímo na houpání tak převážně u trojkombinací to taky nehoupe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.2.07 20:43

Sakviš,
já bych si pro něj snad zajela i rovnou do toho Polska - jen vědět kam 8O

A ta autosedačka je originál Volant, nebo se tam nacvakává nějaká jiná???
Vím, že třeba Maxi-Cosi jde nacvaknout na různé podvozky i konkurenčních kočárů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.2.07 20:46

Peťule 17: Tajné to není, kočárek ještě nemám. :D Ale bude to můj druhý. Určitě chci komplet autosedačka, korba a sporťák. Taky tašku na rukojeť, pláštěnku a moskytiéru, a hlavně snadno přístupný košík. Do většiny kočárů se nemůžeš dostat, pokud je tam korba na ležení- viz Tako. Nejsem z města, a často do něj dojíždím autem. První mimi jsem odtahala v autosedačce v ruce. Je to docela dřina. Tak druhý kočár si chci užít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.2.07 21:36

Taky si chci druhý kočárek užít, já měla podobný tip jako Tako, špatně přístupný košík :wink: taď budu vybírat lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
17.2.07 09:24

ahoj holky
tak jestli můžu trochu pomoct , tak já volant kupovala v Polském Těšíne a za hluboký se sportákem jsem tam dala ca 9800, ještě jsem si doobjednala za 350 tašku. Jinak jsem ho viděla i v Ostravě v centru za 114OO, NO A kdyby jste pro něho některá chtěla do polska, tak na www. implast.com.pl mají i odkazy na prodejny kde ho prodávají i když zrovna ten obchůdek v těšíne tam není. Už se mooc těším až s ním vyjedu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.2.07 22:42

**Prosím prosím,
může mi někdo odpovědět?

… autosedačka je originál Volant, nebo se tam nacvakává nějaká jiná???
Vím, že třeba Maxi-Cosi jde nacvaknout na různé podvozky i konkurenčních kočárů.** 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
18.2.07 08:19

aautosedačku koupíš originál Volant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.2.07 09:23

Tak ještě to potvrdím i já, autosedačka je originál Volant, v ceně má stříšku i nánožník. Musíš ale dokoupit adaptéry - cca 300,– ale už nevím přesně. Maxi cosi na to nejde - aspoň mi to tvridli v obchodě, ale nezkoušela jsem to. Sedačka na podvozku vypadá super, malý v ní vydrží spát déle než třeba v hlubokém kočárku. A ten komfort je opravdu nesrovnatelný, malý usne v autě, já rozložím podvozek - nacvaknu sedačku a jedeme. Žádné buzení…A kočárek celkově je fakt lehoučký, ovládím ho jednou rukou a druhou držím vodítko s pejsanem. A když mám na podvozku sedačku, jezdím s ním v poho i ze/do schodů :D
K tomu houpání - já právě houpací kočár nechtěla, nezdá se mi stabilní a u 3kolky by to myslím ani nebylo vhodné, měla bych strach, že se vyklopí. Ale trochu s tím hýbat fakt jde.
A myslím, ýe tu novou kolekci by ti v Karolině objednali, zkus se zeptat. Mi moji barvu normálně objednávali. Byla jsem ale v jejich velkoskladě na Slezské, tak byli strašně moc milí a ochotní. Ta prodavačka v Karolině - ta nejstarší - se mi zdá hodně arogantní a kolikrát vidím, že se jí ani něco nechce udělat - podle nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.2.07 09:46

To musím s tebou Kamko souhlasit. Ta nejstarší je pěkně protivná. Jenom jsem zkoušela, jak mi volant padne do ruky(jsem vysoká), hned jsem byla napomenuta, že s kočáry se manipuluje jen za dozoru prodavaček.Ještě mě napadlo, neprodávají kočárky i v tom velkoskladu. Já jsem z velkoskladu už kupovala plno věcí, někdy byl problém, ale většinou ne a ještě to bylo levnější. Dívala jsem se ještě na ty prodejny v Polsku. Je to kousek za Rybnikem(podle mě tak max.80km od hranic).Asi si tam potom zajedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
18.2.07 09:50

Děkuju děkuju :D
Bohužel to je z Prahy do Ostravy docela kusanec cesty :cry:
Koukala jsem, že ty kočárky prodává i někdo na MMB, tak možná zkusím přes něj. Ale netuším, jak bych to pak měla s případnou (nedejbože) reklamací :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí