Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s BéBé Confort High Trek?
Přidejte zkušenost s BéBé Confort High...@kata.t píše:
Dobrý den, taktéž uvažujeme o tomto kočárku…Chtěla jsem se zeptat, nemáte-li někdo zkušenosti s tímto kočárkem a panelákovými výtahy… Zdál se nám dost dlouhý a máme obavu, že se do výtahu nevleze. ¨
Děkuji za odpověď
U svokrovcov v panelaku maju vytah pre 3 osoby (tusim 250 kg limit), ktory bol navyse nedavno renovovany (vylozili povodnu „klietku“ novymi stenami a pridali zvnutra „dvere“ navyse, cim ho este citelne zmensili), a kocik sa nam teraz tak-tak vojde (vedla neho sa vie este natlacit jedna osoba). Ak mate teda normalny panelakovy vytah, tak by sa tam mal vojst.
Ozivuju diskuzi: kdo mate High Trek, jak se vam vejde do auta? Vim, ze je docela velky, a my mame jen Peugota 207, tak nevim nevim. Navic jsem cetla, ze nacvakavaci sedacka nejde do Peugota dat jako autosedacka, protoze ji neprepne pas?
Ahoj,
Právě budu prodávat Bebeconfort high trek kamaradce a fakt to obrecim. Je to naprosto bezvadnej kocar, ktery pres svoji zdanlivou krehkost vydrzi opravdu vse!, Vubec jsem ho nesetrila, jezdila supertezky tereny a byla to basen. To nacvakavani je jednoduche a hezky se v nem houpe sedacka i sportak - tio neni chyba, to je schvalne a uj prcek to velmi ocenoval. Taky skladani se skvely. Mam auto sportak coupe s pidikufrem a vesel se a to jsem ho casto skladala a rozladala treba i 5× 7× za den
! Kamaradka je taky nadsena, vlastne ho na mne vyloudila, vubec jsem ho nechtela prodat. Takze pokud nemate prakticke zkusenosti, moc nehodnotte. I muj narocny muz byl timhle kocarem nadsen, byt ho nevybiral.
Vejde se, bez obav, je to vyzkouseno v mnoha vytazich. Jen se sklopi rukojet.
@same : Dik. Nakonec jsme to zkusili v jednom obchode, tak do Peugota 207 se nevejde, pokud se nesundaji kolecka a nevynda se deska na zadnim skle, ale nakonec jsme ho vzali stejne, protoze do Peugota 207 se nevejde proste skoro nic
. Diky za upresneni, ze to houpani je schvalne a ze se to nevyvikla, to mi delalo trochu starosti (nakonec jsme objednali kocar po netu, tak jsem se bala, jestli nam neprodali nejaky sunt).
Ahojky,
mám doma bebe confort high trek a super, je vyzkoušený na opravdu velmi velkém terénu, teď čekáme druhé a koupili jsme hlubokou korbu Windoo, je super. větší a dá se připevnit do auta a kolíbá. Akorát jsme koupili starší, no a chci se zeptat, jestli jde někde sehnat i neoriginální vnitřek potahu korbičky. Tím nemyslím potah na matraci, ale na ten mantinel kolem. Také sem viděla v některých inzerátech na high trek, že měli vložku aby se původní potah neponičil. My máme zadrhaný spodek od botiček, tak potah by byl lepší a taky se dá snáze vyprat než celá originál
prosím poraďte.
Děkuji
Markéta
My máme též tento skvělý kočárek a jezdím s ním opravdu všude, takže s velmi mnoho zkušeností vím, že se vejde i do pidi výtahu pro tři osoby, akorát se musí dát rukojeť bud dolů nebo nahorů. Do výtahu vlezu ke kočáru já i manžel
Jinak kočár se zdá široký, ale nemám problém s ním vjet do dveří krámů ![]()
Dobrý den, oživuji diskuzi. A zároveň bych se chtěla zeptat zda nebude někdo tento kočárek prodávat v celé 3kombinaci? Děkuji
Dobrý den, taktéž uvažujeme o tomto kočárku…Chtěla jsem se zeptat, nemáte-li někdo zkušenosti s tímto kočárkem a panelákovými výtahy… Zdál se nám dost dlouhý a máme obavu, že se do výtahu nevleze. ¨
Děkuji za odpověď