Bebeconfort High trek

Máte zkušenost s BéBé Confort High Trek?

Přidejte zkušenost s BéBé Confort High...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kata.t
16.10.12 21:43

výtah

Dobrý den, taktéž uvažujeme o tomto kočárku…Chtěla jsem se zeptat, nemáte-li někdo zkušenosti s tímto kočárkem a panelákovými výtahy… Zdál se nám dost dlouhý a máme obavu, že se do výtahu nevleze. ¨
Děkuji za odpověď ;)

• Citovat
  • Upravit
certik47
17.10.12 07:25
@kata.t píše:
Dobrý den, taktéž uvažujeme o tomto kočárku…Chtěla jsem se zeptat, nemáte-li někdo zkušenosti s tímto kočárkem a panelákovými výtahy… Zdál se nám dost dlouhý a máme obavu, že se do výtahu nevleze. ¨
Děkuji za odpověď ;)

U svokrovcov v panelaku maju vytah pre 3 osoby (tusim 250 kg limit), ktory bol navyse nedavno renovovany (vylozili povodnu „klietku“ novymi stenami a pridali zvnutra „dvere“ navyse, cim ho este citelne zmensili), a kocik sa nam teraz tak-tak vojde (vedla neho sa vie este natlacit jedna osoba). Ak mate teda normalny panelakovy vytah, tak by sa tam mal vojst.

• Citovat
  • Upravit
1804
8.2.13 17:28

Ozivuju diskuzi: kdo mate High Trek, jak se vam vejde do auta? Vim, ze je docela velky, a my mame jen Peugota 207, tak nevim nevim. Navic jsem cetla, ze nacvakavaci sedacka nejde do Peugota dat jako autosedacka, protoze ji neprepne pas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.4.13 19:31

Ahoj,
Právě budu prodávat Bebeconfort high trek kamaradce a fakt to obrecim. Je to naprosto bezvadnej kocar, ktery pres svoji zdanlivou krehkost vydrzi opravdu vse!, Vubec jsem ho nesetrila, jezdila supertezky tereny a byla to basen. To nacvakavani je jednoduche a hezky se v nem houpe sedacka i sportak - tio neni chyba, to je schvalne a uj prcek to velmi ocenoval. Taky skladani se skvely. Mam auto sportak coupe s pidikufrem a vesel se a to jsem ho casto skladala a rozladala treba i 5× 7× za den :-)! Kamaradka je taky nadsena, vlastne ho na mne vyloudila, vubec jsem ho nechtela prodat. Takze pokud nemate prakticke zkusenosti, moc nehodnotte. I muj narocny muz byl timhle kocarem nadsen, byt ho nevybiral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.4.13 19:32

Vejde se, bez obav, je to vyzkouseno v mnoha vytazich. Jen se sklopi rukojet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
22.4.13 22:27

@same : Dik. Nakonec jsme to zkusili v jednom obchode, tak do Peugota 207 se nevejde, pokud se nesundaji kolecka a nevynda se deska na zadnim skle, ale nakonec jsme ho vzali stejne, protoze do Peugota 207 se nevejde proste skoro nic :lol:. Diky za upresneni, ze to houpani je schvalne a ze se to nevyvikla, to mi delalo trochu starosti (nakonec jsme objednali kocar po netu, tak jsem se bala, jestli nam neprodali nejaky sunt).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.10.13 22:32

kočárek bebe confort

Ahojky,
mám doma bebe confort high trek a super, je vyzkoušený na opravdu velmi velkém terénu, teď čekáme druhé a koupili jsme hlubokou korbu Windoo, je super. větší a dá se připevnit do auta a kolíbá. Akorát jsme koupili starší, no a chci se zeptat, jestli jde někde sehnat i neoriginální vnitřek potahu korbičky. Tím nemyslím potah na matraci, ale na ten mantinel kolem. Také sem viděla v některých inzerátech na high trek, že měli vložku aby se původní potah neponičil. My máme zadrhaný spodek od botiček, tak potah by byl lepší a taky se dá snáze vyprat než celá originál :-) prosím poraďte.
Děkuji
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.10.13 22:38

My máme též tento skvělý kočárek a jezdím s ním opravdu všude, takže s velmi mnoho zkušeností vím, že se vejde i do pidi výtahu pro tři osoby, akorát se musí dát rukojeť bud dolů nebo nahorů. Do výtahu vlezu ke kočáru já i manžel :-) Jinak kočár se zdá široký, ale nemám problém s ním vjet do dveří krámů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.10.16 19:02

Dobrý den, oživuji diskuzi. A zároveň bych se chtěla zeptat zda nebude někdo tento kočárek prodávat v celé 3kombinaci? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí