Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat nemáte některá zkušenost s Bebilonem?Je to opravdu jako Nutrilon?Díky za odpovědi.
Aalisku, ano, Bebilon je polská verze Nutrilonu, složení je naprosto totožné, máme i odzkoušeno
Jen ta cena je rozdílná ![]()
já právě vím,že cena je super proto se bojím,aby to bylo stejný malý má teprve 16dní.
Aalisku, to se neboj, já dávala malé Nutrilon Comfort na dokrm od narození a fakt v pohodě, je to opravdu to stejné, co se za těžké peníze prodává tady, to se nemusíš mít strach ![]()
A gratuluju k miminku
![]()
Mrkni ještě sem, ať si počteš názory dalších maminek ![]()
https://www.emimino.cz/…bilon-31216/
Tak jsem koukla moc tam toho není,ale to důležitý,že je to stejný swm tam vyčetla jen dávkování je prý rozdílný ![]()
polský bebilon = český nutrilon. Ani složení, ani dávkování není rozdílné. Je to opravdu totéž od jednoho výrobce jen pod jiným názvem dodávané do různých zemí.
Aalisku, tam jde jen o to, že nějaká mamina řešila, jestli má dávat 150 nebo 180 ml na jedno krmení. Je to stejně jen orientační dávka, tím se nezalamuj, naše mládě nevypije 180 ml ani v 8 měsících a přiznám se, že až tak jsem to nikdy nesrovnávala, tam je hlavně důležité to složení, které je totožné ![]()
Taktéž ho máme a je to opravdu to samé co u nás Nutrilon. Dokonce jsem ho kupovala přes net „www.bebilon.cz“ a nyní mi od nich přišlo info, že mají cenovou bombu 249,– Kč. Já kupovala 6 balení a poštovné jsem měla zdarma
. Ale teď jsme narazili s manželem v Albertu na akci Nutrilonu 1 za 229,– Kč ![]()
Tak jsem si pro něj byla v Polsku mám to za rohem vyšel mě na 230kč což je slušná cena a do kdy je v Albertu ta akce?Já bych se do něho dostala až v pondělí
Ja jsem si myslela ze na mleka jednicky nesmi byt akce a reklamy ![]()
Asi jak vidno…tak je
Dokonce v tom období, mě o akci informovat i výrobce. Protože jsem kupovala Nutrilon přes net ![]()
Milé maminky, nabízím k prodeji 2 balení Nutrilonu 1. Zbyly nám dvě balení… ![]()