Bebilon z Polska

95
6.7.09 17:12

Bebilon

Maminky, uvažuju, že přejdeme z Nutrilonu na Bebilon…Prý je to to samé, akorát Bebilon se prodává v Polsku. Jaké s tím máte zkušenosti - uvítám i zkušenosti v tom přechodu atd. Děkuji předem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
330
6.7.09 19:34

Ahoj, tak já do tří měsíců používala Nutrilon, pak jsem se dozvěděla o bebilonu a do zavedení příkrmu jsem používala Bebilon 1 a následně Bebiko 2. Problémy vůbec žádné, malý přibírá a chutná mu to (na rozdíl od Sunaru).

Jo a jinak Bebiko je naše Hami (dělá ho taktéž nutricia a v posku má stejnou reklanu jako u nás hami, krabička je podobná) 300g vyjde asi na necelých 80kč.

Složení je stejné u Bebilonu jako u Nutrilonu a u Bebika jako u Hami. Jezdím do polska jednou za měsíc a vždy vypadám jak bych to tam vykradla :-D. A na rodinném rozpočtu je to tež poznat. Škoda jen, že tam ještě ty plínky nevycházejí levnějc.

Takže za sebe můžu jen doporučit. A jinak rozdíl v ceně je převážně způsoben daní…jaksi Poláci jsou na tom líp a nemaj na tom 19ctku jak my (asi jejich politici vědí, že maminy vykradly banku)…

Jinak odkazy:
bebiko /> bebilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
6.7.09 22:00

Já si pro něj dojela do Polska, rozdíl mezi Bebilonem a Nutrilonem je opravdu jen v názvu, takže přechod na něj byl bez problémů, jsme spokojené obě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.09 10:16

bebilon

Holky, prosím vás, kam si pro bebilon jezdíte do Polska.Máte nějaký vyhlídnutý obchod nebo lékárnu?Prosím napište.Zítra tam jedem a já nevím kde ho koupit za dobrou cenu.Díky Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.8.09 10:19

bebilon

Jo,ještě jsem zapoměla, jsem z Valašského Meziříčí, tak jen tak někde Polský Těšín nebo Bielsko-Biela…Ještě jednou díky.

• Citovat
  • Upravit
sona_vi
15.11.09 00:21

Bebilon-Nutrilon

Mlíčko pro děti BEBILON,stejné jako NUTRILON u nás.Stejný výrobce NUTRICIA,jen název jiný.A je levnější :-).
Spotřeba 2011
V okolí po domluvě rozvoz
1 ks: 54,– Kč
2 ks: 58,– Kč
3 - 5 ks: 70,– Kč -i s pojištěním
6 - 11 ks: 82,– Kč -i s pojištěním
nad 11ks 98 Kč i s pojištěním
Jsem z ValMezu,pokud máte maminky zájem,tak písněte.
My ho s malým používáme a vše je perfektní

• Citovat
  • Upravit
7042
16.11.09 17:54

ahojky tak já taky začala používat asi před měsícem BEBILON (HA1) a jsme naprosto v klidu - žádný trauma z přechodu nebylo :palec:

jinak já objednávám na MMB, z Vysočiny by se mi to do Polska nevyplatilo :lol:

teĎ jsem objednala 10 ks a ušetřila jsem 600,– 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sona_vi
16.11.09 17:58

Bebilon-Nutrilon

Já jsem ze Zašové u Val.Meziříčí
Na Mimibazaru sona1
Taky jsem s mlíčkem velmi spokojena :-)

• Citovat
  • Upravit
Maja12
3.12.09 23:05

Dotaz

Ahoky, moc jsem nepochopila ceny . To je za 800 g ? Prosím napiš mi to podrobněji na mejlík. Děkuji moc ! :mavam: Maja

• Citovat
  • Upravit
Maja12
3.12.09 23:08

Dotaz

Ahojky,chci se zeptat kolik stojí Bebilon v Polsku ? Děkuji Maja

• Citovat
  • Upravit
7042
6.12.09 11:12

Maji, napsala bych ti na mejlík ale nějak ho u tebe nemůžu najít …

jinak za sebe - já používám Bebilon HA a to jsou 400gr … normální BEbilon je myslím 600 gr (ale jistá si tím nejsem)

jukni na www.mimibazar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.12.09 17:42

dobrý den, to je cena za kterou to prodáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marsel89p
14.2.10 08:36

Bebilon

Dobry den poridila jsem si bebilon a jak ctu davkovani tak na bebilonu to je posunute jako 4mesicni nimino ma dostavat 150ml,my mame 3mesice a z ceskeho nutrilonu uz pijeme 180ml ma nekdo zkusenosti?

• Citovat
  • Upravit
peter.g
24.2.10 01:48

Mohla by jsi poslat emailovou adresu? Chtel jsem se dohodnout na tom bebilonu. Dik moc Peter.

• Citovat
  • Upravit
Michal01
19.3.10 11:25

složení Bebilon HA 1

Zdravím,
mohl bych poprosit o fotku z plechovky se složením BEBILON HA 1 ?
Našel jsem na netu, že je to naprosto stejný i že se to složení liší.

Krmíme NUTRILONEM 1 HA, ale ta cena je fakt nehorázná.

Fotku prosím budˇ sem nebo i na mail: michal.vintr@email.cz

Díky moc
Michal

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí