Bebilon z Polska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
12.5.12 10:20
@AndyHol píše:
To je možné, každý má svůj názor, ale zas proč riskovat kdyz mate kvalitu tady.

A jak si můžeš být jistá kde skladujou náš nutrilon? Můžou ho skladovat ve skladu kde lozi myši, můžou ho tam mít dva roky a tak s tím nic neuděláš a nezjistíš to, stejně jako nezjistíš co a jak s tím dělají v polsku.

• Citovat
  • Upravit
5502
12.5.12 10:29
@PetkaK píše:
A jak si můžeš být jistá kde skladujou náš nutrilon? Můžou ho skladovat ve skladu kde lozi myši, můžou ho tam mít dva roky a tak s tím nic neuděláš a nezjistíš to, stejně jako nezjistíš co a jak s tím dělají v polsku.

Jj,přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
12.5.12 10:43

Ahoj holky tak i já malinko přispěju do diskuze. Kamča byla na utrilonu od narození, cca ve 3tím měsíci jsem koupila bebilon s tím, že jsem četla, že je to stejný a že jsou s ním ady na emimi všichni spokojeni. No, asi po týdnu krev ve stolici a pořádně rozjetá alergie na kravské mléko +laktózu. Když jsem šla k Mudře a přiznala že je malá na bebilonu tak mě doslova seřvala. Argumenty typu, že je to od stejného výrobce a že na obalu píší vše stejně jako u nutrilonu. Mi řekla, že polákům nevěří noc mezi očima a že už kolikrát se setkala s tím, že prostě na obalu bylo psáno a jinak dáno :-( Takže podle mého v něm trochu nějaký rozdíl bude-nevím jestli to tak nehlídaj :nevim:
Jinak Beblonů je víc,jak se někdo ptal-stejný výběr jako v nutrilonu.
Jo, ještě mě napadá, tady když jdete koupit nutrilon ať už do lékárny nebo do supermarketu,tak je ta cena +-stejná nebo podobná. V PL lékárně bebilon vyjde dráž než u nás nutrilon v lékárně. Nevím,ale přijde mi divný, že ho tam ty obchodáky mají tak za levno:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
12.5.12 12:35

Náš malej byl chvíly po narození na nutrilonu pak jsem zjistila ten bebilona abyl na něm qnic mu po tom nebylo.
A vys i jako myslíte,že tady v Čechách je vše kvalita?No tak teda nevím posledni dobou toho bylo v telce až mi z toho bylo na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.5.12 12:40

Dyť tady v ČR nás ládují samými šmejdy - to co my tady jíme,to je hnus…Trochu OT…Ale je fakt,že ty potraviny mají ke kvalitě u nás taky dost daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
12.5.12 12:50

Přesně tak uplně s tebou souhlasím :potlesk: :potlesk: ale asi nemá cenu tady o tom diskutovat každej má svoji hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.5.12 15:40

Můj první syn byl na Nutrilonu a ted' mám u druhého Sunar, je levnější a hlavně - chutná mu, mlíko jako mlíko, si myslím, pokud vyhovuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
15.5.12 16:06

ahoj používáte už někdo nutrilon 2 ??? .....potřebovala bych složení, abych ho mohla porovnat s bebilonem 2 díky ;)

• Citovat
  • Upravit
5502
15.5.12 16:37

Koukni na stránky nutrilonu,tam se dá zobrazit celá etiketa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
15.5.12 17:21

fakt 8o no tak to se ještě jednou juknu asi jsem slepá nic jsem tam nenašla

• Citovat
  • Upravit
Markul
15.5.12 17:27

jj už to mám

• Citovat
  • Upravit
87
15.5.12 18:07

My jsme už od narození na Bebilonu.A taky zůstaneme i nadále.Cenově to vychází o 100,– levnější,což je na více balení znát.Vždy když jedeme do Polska tak nakoupím aspon 10 krabic.teď ich mám doma 15 :D .Malému chutná.A hlavně nesmrdí tak jak normální Nutrilon.A co se týče složení- jsou tam malinko rozdíly ale ne zas až takové hrozné.Určitě by v Polsku maminky nedávali děckám šmejdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hankamb
15.5.12 18:54

Souhlasím s Alyses !!! my jsme taky od narození na Bebilonu a malé chutná. Nikdy neměla žádné problémy, a krmíme jím i teď v 16 měsících. Myslím že všechna mléka podléhají přísné kontrole a jen tak by je na trh nepustili. Já bych neměnila a hlavně proč za „stejný“ výrobek platit víc?! vyrábí to stejná firma, jen v Polsku je to levnější.. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Markul
15.5.12 20:18

holky taky jsme na bebilonu ale jakto, že ten bebilon 2 má větší rozdíly ve složení než v českém ??? … jako u jedniček je ten rozdil hodnot nepatrný, ale u 2 už je větší ??? :think: 8o

• Citovat
  • Upravit
Markul
15.5.12 20:19

taky už jste někdo na 2 bebilonu ??? a jaký jste měli přechod ??? byl dobrý přechod z 1 na 2 ???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová