Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@PetkaK píše:
A jak si můžeš být jistá kde skladujou náš nutrilon? Můžou ho skladovat ve skladu kde lozi myši, můžou ho tam mít dva roky a tak s tím nic neuděláš a nezjistíš to, stejně jako nezjistíš co a jak s tím dělají v polsku.
Jj,přesně tak…
Ahoj holky tak i já malinko přispěju do diskuze. Kamča byla na utrilonu od narození, cca ve 3tím měsíci jsem koupila bebilon s tím, že jsem četla, že je to stejný a že jsou s ním ady na emimi všichni spokojeni. No, asi po týdnu krev ve stolici a pořádně rozjetá alergie na kravské mléko +laktózu. Když jsem šla k Mudře a přiznala že je malá na bebilonu tak mě doslova seřvala. Argumenty typu, že je to od stejného výrobce a že na obalu píší vše stejně jako u nutrilonu. Mi řekla, že polákům nevěří noc mezi očima a že už kolikrát se setkala s tím, že prostě na obalu bylo psáno a jinak dáno
Takže podle mého v něm trochu nějaký rozdíl bude-nevím jestli to tak nehlídaj ![]()
Jinak Beblonů je víc,jak se někdo ptal-stejný výběr jako v nutrilonu.
Jo, ještě mě napadá, tady když jdete koupit nutrilon ať už do lékárny nebo do supermarketu,tak je ta cena +-stejná nebo podobná. V PL lékárně bebilon vyjde dráž než u nás nutrilon v lékárně. Nevím,ale přijde mi divný, že ho tam ty obchodáky mají tak za levno:-/
Náš malej byl chvíly po narození na nutrilonu pak jsem zjistila ten bebilona abyl na něm qnic mu po tom nebylo.
A vys i jako myslíte,že tady v Čechách je vše kvalita?No tak teda nevím posledni dobou toho bylo v telce až mi z toho bylo na ![]()
Dyť tady v ČR nás ládují samými šmejdy - to co my tady jíme,to je hnus…Trochu OT…Ale je fakt,že ty potraviny mají ke kvalitě u nás taky dost daleko…
Přesně tak uplně s tebou souhlasím
ale asi nemá cenu tady o tom diskutovat každej má svoji hlavu
Můj první syn byl na Nutrilonu a ted' mám u druhého Sunar, je levnější a hlavně - chutná mu, mlíko jako mlíko, si myslím, pokud vyhovuje ![]()
ahoj používáte už někdo nutrilon 2 ??? .....potřebovala bych složení, abych ho mohla porovnat s bebilonem 2 díky ![]()
Koukni na stránky nutrilonu,tam se dá zobrazit celá etiketa…
fakt
no tak to se ještě jednou juknu asi jsem slepá nic jsem tam nenašla
My jsme už od narození na Bebilonu.A taky zůstaneme i nadále.Cenově to vychází o 100,– levnější,což je na více balení znát.Vždy když jedeme do Polska tak nakoupím aspon 10 krabic.teď ich mám doma 15
.Malému chutná.A hlavně nesmrdí tak jak normální Nutrilon.A co se týče složení- jsou tam malinko rozdíly ale ne zas až takové hrozné.Určitě by v Polsku maminky nedávali děckám šmejdy.
Souhlasím s Alyses !!! my jsme taky od narození na Bebilonu a malé chutná. Nikdy neměla žádné problémy, a krmíme jím i teď v 16 měsících. Myslím že všechna mléka podléhají přísné kontrole a jen tak by je na trh nepustili. Já bych neměnila a hlavně proč za „stejný“ výrobek platit víc?! vyrábí to stejná firma, jen v Polsku je to levnější.. ![]()
holky taky jsme na bebilonu ale jakto, že ten bebilon 2 má větší rozdíly ve složení než v českém ??? … jako u jedniček je ten rozdil hodnot nepatrný, ale u 2 už je větší ???
![]()
taky už jste někdo na 2 bebilonu ??? a jaký jste měli přechod ??? byl dobrý přechod z 1 na 2 ???
A jak si můžeš být jistá kde skladujou náš nutrilon? Můžou ho skladovat ve skladu kde lozi myši, můžou ho tam mít dva roky a tak s tím nic neuděláš a nezjistíš to, stejně jako nezjistíš co a jak s tím dělají v polsku.