Bebilon z Polska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
25.1.12 10:06

Do jakéhokoliv obchodu-Auchan,Kaufland, Rossmann… Já nejradši jezdím do Auchanu. Jinak i ty kaše výjdou mnohem levněji než u nás! No a co se týče složení,tak jsem si srovnávala etikety a hodnoty tam jsou trochu jiné..Ale nic závratného…Jinak látky jako takové jsou stejné. Ale mají ho i malinko jinak číslovaný co se týče věku… Ale přesně už nevím…My za chvíli budem přecházet na čtyřku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
25.1.12 12:13
Do Nový rudy do Berušky.a ted jsme byli v Auchanu tam je to taky dobrý
Markul píše:
AAlisek píše:
Ahoj nečetla jsem celou diskuzi.Já taky kupovala malému bebilon a opravdu se to vyplatí.Jezdila jsem si pro něj do Polska pač to mám kousek a měsíčně jsem ušetřila 700Kč což je dost.Vychází tam asi na 230Kč.
A kam jste jezdila do Polska? Chtěla bych si taky zajet ale nevím kam? děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
25.1.12 17:41
AAlisek píše:
Markul píše:
AAlisek píše:
Ahoj nečetla jsem celou diskuzi.Já taky kupovala malému bebilon a opravdu se to vyplatí.Jezdila jsem si pro něj do Polska pač to mám kousek a měsíčně jsem ušetřila 700Kč což je dost.Vychází tam asi na 230Kč.

A to je v Polsku ? nějak to nemůžu najít na mapě. Já jsem totiž s Ostravy Poruby tak hledám nejkratší cestu do nějakého obchodního domu v Polsku ??? Zatím my vyhovuje Wodzislaw a Jastrzebie (podle mapy nejblíš, kde je tesco nebo kauland), ale hledám něco blíž (teda pokud něco je ??? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Markul
25.1.12 17:53

Tak ten Auchan jsem si našla a to už je daleko od nás :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
Markul
25.1.12 18:05

Jo a chci se zeptat…Opravdu je složení nutrilonu, hami a beby stejný jako ty polské ??? Portože jsem někde četla , že prý dávkování u těch polských je jiné, tak jestli to nebude i složením ????

• Citovat
  • Upravit
1888
25.1.12 18:51

Tak já jsem od Náchoda tak nevím kudy to máte nejblíže :think:
Už nevím jaké je složení,ale malý to pil od mala ted už nepije tak se nemůžu ani podívat.Podle mě tam nic špatnýho být nemůže přeci to Poláci kupují taky pro svoje děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.1.12 19:05
Markul píše:
AAlisek píše:
Markul píše:
AAlisek píše:
A to je v Polsku ? nějak to nemůžu najít na mapě. Já jsem totiž s Ostravy Poruby tak hledám nejkratší cestu do nějakého obchodního domu v Polsku ??? Zatím my vyhovuje Wodzislaw a Jastrzebie (podle mapy nejblíš, kde je tesco nebo kauland), ale hledám něco blíž (teda pokud něco je ??? :think: :nevim:

Taky jsem zatím z Poruby :-) My teda jezdíme do Bielska nebo do těšína,ale z Poruby je blíž Rybnik a tam by měl být taky Auchan… Jinak v Těšíně buď do Kaufu,nebo procházkou na náměstí do Rossmanna:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
25.1.12 19:09
Markul píše:
Jo a chci se zeptat…Opravdu je složení nutrilonu, hami a beby stejný jako ty polské ??? Portože jsem někde četla , že prý dávkování u těch polských je jiné, tak jestli to nebude i složením ????

Bebilon se dávkuje úplně stejně jako Nutrilon i složení píšou, že je stejné.(porovnávala jsem obaly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
26.1.12 13:45
Uju píše:
Markul píše:
Jo a chci se zeptat…Opravdu je složení nutrilonu, hami a beby stejný jako ty polské ??? Portože jsem někde četla , že prý dávkování u těch polských je jiné, tak jestli to nebude i složením ????
Bebilon se dávkuje úplně stejně jako Nutrilon i složení píšou, že je stejné.(porovnávala jsem obaly)
děkuji
  • Citovat
  • Upravit
hankamb
26.1.12 15:50

my jsme byli jednou ve městě Raciborz (tam je ten Auchan) a kupovala jsem tam mlíčko za 235 Kč.Záleží jaký je kurz..no a taky už tam šly ceny nahoru..no ale z Ostravy se ti to myslím vyplatí si tam zajet..

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
26.1.12 18:19

Hmm já koukala v kudowa zdroj tam v Bedronce(naproti tržnici) a nebo u nás v Hronově (prodejna u poláka) za 260tuším. Já ho koupila jednou a nevím jestli to je náhoda ale asi po 4dnech začala mít malá krev ve stolici a rozjela se nám alergie na kravskou bílkovinu :? Tenkrát jsem od Mudry dostala hroznej sprduňk, že jsem ho koupila. Ono když mrkneš v PL v lékárně tak vyjde dráž než u nás.by mne docela zajímalo, proč ho mají lékárny tak drahý a obchodáky o tolik lacinější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.1.12 16:17

Holky když už jsme u toho Bebilonu beru z polska plíny jsmenují se DADA hodně podobné pampers(ty jsem kupovala předtím)vyplatěj se.108ks asi 330Kč na naše 7-18kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
30.1.12 11:49
AAlisek píše:
Holky když už jsme u toho Bebilonu beru z polska plíny jsmenují se DADA hodně podobné pampers(ty jsem kupovala předtím)vyplatěj se.108ks asi 330Kč na naše 7-18kg.

A v jakém obchodě se prosím prodávají ty Dada ??? Já kupuju zase Gaga :-D jsou s tesca ? :think:

• Citovat
  • Upravit
1888
30.1.12 12:16

Jsou z Berušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
30.1.12 13:43
AAlisek píše:
Jsou z Berušky

Aha díííík. To je hned na proti tomu tescu :dance: , tak se tam příště podívám ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová