Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
V rossmannu platím vždy kartou…V podsatě všude jsem platila kartou. Nechce se mi kvůli tomu měnit peníze…
Bebilon = Nutrilon
. Dávka je stejná
1 odměrka = 30ml vody. Jestli mrňousek
vypije 100, nebo 300 ml to už „bohužel“ ve fabrice manažeři
nevědí. Holt v čechách je doporučená dávka 180 ml a v polsku 150 ml. Každopádně mrňousek
ví nejlíp jestli má dost nebo ne. My doma krmíme Bebilonem a jsme spokojený. Nikam si pro něj nejezdíme, objednáváme z internetu, za 130 kč poštovného na 15 krabic (12kg) to nestojí za řeč. Kupujeme za 250,–kč + v přepočtu 8.60,–kč poštovné za krabici a neřešíme co už za nás vyřešil
někdo jiný
![]()
My bereme už rok od této paní, rychlé dodání nebo možný osobní odběr v Praze:
ahojky holky, tak do Bebilonu nejdu, do Polska to mám daleko. Sehnala jsem Nutrilon na netu za 299,– s dopravou zadarmo, sice jsem jich musela vzít 6, ale aspoň na chvíli mám vystaráno, a tahle cena je už trochu přijatelnější. Trochu jsem se bála, že to bude mít krátkou dobu spotřeby, ale je to až do příštího roku, takže v pohodě. Tak hodně štěstí
Ahoj, já kupuji Nutrilon na MALL.CZ, cena je 299Kč a při odběru 6ks neplatím poštovné. Jsem moc spokojená.
Ahojte, chtěla jsem se zeptat, používám nutrilon 1 extra. je také bebilon Extra? Moc děkuji
@lusyy píše:
Ahojte, chtěla jsem se zeptat, používám nutrilon 1 extra. je také bebilon Extra? Moc děkuji
Jejda,tak to bohužel nevím…Ale v lékárně by tam asi měl být…
@lusyy píše:
POKUD VÍM TAK NE. ANI JSEM HO NEVIDĚLA. JE JEN PRO UBLINK.DĚTI,PRO TY CO TRPÍ ZÁCPOU,NEBO PRO ALERGIKY. NO A PAK NORMÁLNÍ BEBILON. ALE EXTRA ASI NESEŽENEŠ.. TO JE JEN NÁŠ ČESKÝ NUTRILON..
Právě, že já byla i v lékárně a tam na mě koukali jak z jara, že prý bebilon skoro vůbec neprodávají ![]()
Dobry den, hlavne Bebilon se vyrabi v Polsku. Pokud bych vam mohla radit tak zustante u Nutrilonu. U Bebilonu nevite kde ho skladuji a po ruznych zpravach z Polska si u Nutrilonu muzete byt aspon jista kvalitou. A ta cena v Mallu je super.
No já bych řekla,že ono hlavně zprávy o tom jak je v Polsku všechno špatné jsou reakcí na to,že se u nás vše šíleně zdražuje a češi jezdí čím dál víc do Polska… Ale každého názor-Nutricia si bude kvalitu výrobků myslím hlídat,jinak by přišla o jméno…
@Brokianaa píše:
No já bych řekla,že ono hlavně zprávy o tom jak je v Polsku všechno špatné jsou reakcí na to,že se u nás vše šíleně zdražuje a češi jezdí čím dál víc do Polska… Ale každého názor-Nutricia si bude kvalitu výrobků myslím hlídat,jinak by přišla o jméno…
To je možné, každý má svůj názor, ale zas proč riskovat kdyz mate kvalitu tady.
@AndyHol píše:
To je možné, každý má svůj názor, ale zas proč riskovat kdyz mate kvalitu tady.
Protože na ni nemám prachy - jak jednoduché !!!