Bebilon z Polska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
22.2.12 22:05

V rossmannu platím vždy kartou…V podsatě všude jsem platila kartou. Nechce se mi kvůli tomu měnit peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VOVAS
23.2.12 16:48

TATA

Bebilon = Nutrilon 8o . Dávka je stejná :zed: 1 odměrka = 30ml vody. Jestli mrňousek :hug: vypije 100, nebo 300 ml to už „bohužel“ ve fabrice manažeři :jazyk: nevědí. Holt v čechách je doporučená dávka 180 ml a v polsku 150 ml. Každopádně mrňousek :nevim: ví nejlíp jestli má dost nebo ne. My doma krmíme Bebilonem a jsme spokojený. Nikam si pro něj nejezdíme, objednáváme z internetu, za 130 kč poštovného na 15 krabic (12kg) to nestojí za řeč. Kupujeme za 250,–kč + v přepočtu 8.60,–kč poštovné za krabici a neřešíme co už za nás vyřešil :pocitac: někdo jiný :-) :dance:

• Citovat
  • Upravit
2803
23.2.12 16:50

Můžu poprasit o odkaz! DÍKY :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
24.2.12 13:24

My bereme už rok od této paní, rychlé dodání nebo možný osobní odběr v Praze:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jiřka a Filípek
13.3.12 13:31

ahojky holky, tak do Bebilonu nejdu, do Polska to mám daleko. Sehnala jsem Nutrilon na netu za 299,– s dopravou zadarmo, sice jsem jich musela vzít 6, ale aspoň na chvíli mám vystaráno, a tahle cena je už trochu přijatelnější. Trochu jsem se bála, že to bude mít krátkou dobu spotřeby, ale je to až do příštího roku, takže v pohodě. Tak hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
541
13.3.12 22:21

Ahoj, já kupuji Nutrilon na MALL.CZ, cena je 299Kč a při odběru 6ks neplatím poštovné. Jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.5.12 20:05

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, používám nutrilon 1 extra. je také bebilon Extra? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.5.12 08:14
@lusyy píše:
Ahojte, chtěla jsem se zeptat, používám nutrilon 1 extra. je také bebilon Extra? Moc děkuji

Jejda,tak to bohužel nevím…Ale v lékárně by tam asi měl být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hankamb
9.5.12 12:37
@lusyy píše:
Ahojte, chtěla jsem se zeptat, používám nutrilon 1 extra. je také bebilon Extra? Moc děkuji

POKUD VÍM TAK NE. ANI JSEM HO NEVIDĚLA. JE JEN PRO UBLINK.DĚTI,PRO TY CO TRPÍ ZÁCPOU,NEBO PRO ALERGIKY. NO A PAK NORMÁLNÍ BEBILON. ALE EXTRA ASI NESEŽENEŠ.. TO JE JEN NÁŠ ČESKÝ NUTRILON..

• Citovat
  • Upravit
16
9.5.12 12:37

Právě, že já byla i v lékárně a tam na mě koukali jak z jara, že prý bebilon skoro vůbec neprodávají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.5.12 21:18

Dobry den, hlavne Bebilon se vyrabi v Polsku. Pokud bych vam mohla radit tak zustante u Nutrilonu. U Bebilonu nevite kde ho skladuji a po ruznych zpravach z Polska si u Nutrilonu muzete byt aspon jista kvalitou. A ta cena v Mallu je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.5.12 10:02

No já bych řekla,že ono hlavně zprávy o tom jak je v Polsku všechno špatné jsou reakcí na to,že se u nás vše šíleně zdražuje a češi jezdí čím dál víc do Polska… Ale každého názor-Nutricia si bude kvalitu výrobků myslím hlídat,jinak by přišla o jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.5.12 19:04
Já si myslím uplně to samý :pankac: :pankac: :pankac:
Bebilon extra není jen nutrilon(nám se teda neosvědčil,že by více zaytil)
@Brokianaa píše:
No já bych řekla,že ono hlavně zprávy o tom jak je v Polsku všechno špatné jsou reakcí na to,že se u nás vše šíleně zdražuje a češi jezdí čím dál víc do Polska… Ale každého názor-Nutricia si bude kvalitu výrobků myslím hlídat,jinak by přišla o jméno…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.5.12 21:53

To je možné, každý má svůj názor, ale zas proč riskovat kdyz mate kvalitu tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.5.12 10:16
@AndyHol píše:
To je možné, každý má svůj názor, ale zas proč riskovat kdyz mate kvalitu tady.

Protože na ni nemám prachy - jak jednoduché !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová