Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
myslím že je jedno kolik tam je uvedeno..zkrátka..1 odměrka=30ml vody..moje dcerka nikdy nevypila kolik doporučují..když měla 4-5 měsíců tak mi vypila na jedno krmení i 300ml. Teď když má rok, tak ji stačí 150ml a vydrží spinkat celou noc..a je plná, víc bych do ní stejně nedostala..
Ahoj, já mám výbornou zkušenost s nákupem Nutrilonu na MALL.CZ, vyjde tam 299Kč, při objednávce 6ks-jeden karton se neplatí poštovné. Za tu jistotu, že vím co kupuji, se mi to vyplatí.
No já nevím-proč by jako měl být Bebilon z Polska špatný? Pořád to je Nutricia… A polské maminky to taky dávají svým dětem… ![]()
Brokianaa píše:
No já nevím-proč by jako měl být Bebilon z Polska špatný? Pořád to je Nutricia… A polské maminky to taky dávají svým dětem…
všude se hlásá aby se dodržovalo co je v tabulkách na krabici a neměnit dávky..díky za tip na mall.cz rozhodně do toho jdu ![]()
hankamb píše:Naprosty souhlas taky jsme to tam objednávaly a mam to doma.Když si člověk spočte benzin atd vyjde to skoro stejně jako v Polsku.Jasně pokud člověk veme vice kartonu tak se to o něco vyplati v Polsku.
myslím že je jedno kolik tam je uvedeno..zkrátka..1 odměrka=30ml vody..moje dcerka nikdy nevypila kolik doporučují..když měla 4-5 měsíců tak mi vypila na jedno krmení i 300ml. Teď když má rok, tak ji stačí 150ml a vydrží spinkat celou noc..a je plná, víc bych do ní stejně nedostala..
Zuzanda píše:hankamb píše:Naprosty souhlas taky jsme to tam objednávaly a mam to doma.Když si člověk spočte benzin atd vyjde to skoro stejně jako v Polsku.Jasně pokud člověk veme vice kartonu tak se to o něco vyplati v Polsku.
Tak ono já tam většinou toho koupím dost-mléka,kaše,třeba i nějaké onlečení,potraviny-maso…Takže mi se to vyplatí určitě a navíc to do Těšína mám kousek a budu mít ještě blíž až se za týden přestěhujem. A taky jsme tam jezdili pro dost věcí na stavbu tak se to při tom vzalo…Jasné ale kdo tam jede jen pro Nutroš tak se mu to zas tak nevyplatí ![]()
veruvitkova píše:
všude se hlásá aby se dodržovalo co je v tabulkách na krabici a neměnit dávky..díky za tip na mall.cz rozhodně do toho jdu
Ano podle mě to ale znamená nedávat to řidší nebo hustější ne ?
jako např. nedávat na 120ml místo 4 třeba 5 nebo 3 odměrky
Ale složení nutrilonu a bebilonu je stejné a na 30 ml jak tu píše handkamb se dáva 1 odměrka tam i tam… a stejnak záleží na tom kolik si prcek vypije ![]()
Brokianaa píše:Zuzanda píše:Tak ono já tam většinou toho koupím dost-mléka,kaše,třeba i nějaké onlečení,potraviny-maso…Takže mi se to vyplatí určitě a navíc to do Těšína mám kousek a budu mít ještě blíž až se za týden přestěhujem. A taky jsme tam jezdili pro dost věcí na stavbu tak se to při tom vzalo…Jasné ale kdo tam jede jen pro Nutroš tak se mu to zas tak nevyplatíhankamb píše:Naprosty souhlas taky jsme to tam objednávaly a mam to doma.Když si člověk spočte benzin atd vyjde to skoro stejně jako v Polsku.Jasně pokud člověk veme vice kartonu tak se to o něco vyplati v Polsku.
želvy píše:
Ahoj, já mám výbornou zkušenost s nákupem Nutrilonu na MALL.CZ, vyjde tam 299Kč, při objednávce 6ks-jeden karton se neplatí poštovné. Za tu jistotu, že vím co kupuji, se mi to vyplatí.
To zní dobře a je to to velké 800 balení?
Nikde jsem to tam nenašla ![]()
Ahoj, kde v tom těšíně prosím kupuješ ten Bebilon? Co si pamatuju, tak je to tam samá tržnice. a na kolik tak vychází ta 800g piksla? Mají taky v nabídce Bebilon1 HA?
Díky moc za info
Lucie Anna píše:
Ahoj, kde v tom těšíně prosím kupuješ ten Bebilon? Co si pamatuju, tak je to tam samá tržnice. a na kolik tak vychází ta 800g piksla? Mají taky v nabídce Bebilon1 HA?
Díky moc za info
Mají různé druhy Bebilonu. Buď zajdi do Kaufu…ale tam je to nejisté,protože se mi už jednou stalo,že tam Bebilon nebyl. Nejjistější je zajít do Rossmanna co je na náměstí-resp. v jedné uličce u náměstí… Cena je cca 230Kč za 800g. HA jsem nikdy nekupovala…Ale určitě ho budou mít…
Já si myslím že Ha bebilon není,ale nejsem si jistá
nerada bych kecala ![]()
Brokianaa píše:Lucie Anna píše:
Díky moc za infoa myslíš tedy Polský Těšín? a platí se tam těmi jejich zlotými nebo co mají za měnu? DÍKY MOC ZA INFO
Mají různé druhy Bebilonu. Buď zajdi do Kaufu…ale tam je to nejisté,protože se mi už jednou stalo,že tam Bebilon nebyl. Nejjistější je zajít do Rossmanna co je na náměstí-resp. v jedné uličce u náměstí… Cena je cca 230Kč za 800g. HA jsem nikdy nekupovala…Ale určitě ho budou mít…
Dávkování je jiné a popravdě jsme z toho sama zmatená. mám i polský bebilon i cesky nutrilon a zmatek.. nutrilonu má v e3mesicich vypít 180ml vody a 6odmerek a podle polského 150ml a 5odmerek..tak jak to muže byt stejnééé???