Co pred spaním???

112
6.7.09 17:10

Co pred spaním???

Ahojte

Mám dotaz stále plne kojím malá má skoro šesť mesiacou a 7.kg, ale odmieta mi jesť kaše, alebo bebu nutriol sunár atď všetko vyblije!!!
Ja len proste chcem, aby večer už spinkala viac a nebudila sa kojenie 3×

Prikrmy ovocie a zeleninu všetko spapká, ale kaše nechce ani nutriol atď máte súsenosti ďakujem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
6.7.09 18:43

Ahoj, Zkušenosti mám. Kojila jsem dva roky a Anežka odmítala skoro do roka všechno kromě MM. UM nepila do tří let, pak jsem ji začala dávat kravské mléko, ale ani toho moc nevypije. V noci se budila několikrát asi do roka a půl, nepomohlo nic, i když jsem do ní tu kaši apod dostala. A spousta mých kamarádek mi říkala, že jim teda v tomhle kaše nepomohly, že se děti stejně budily. Tak přeju pevné nervy a ať to noční krmení brzy minimálně omezíte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
6.7.09 20:00

:D ja chtela taky, aby se malej nebudil. ale moje chteni bylo prckovi evidentne jedno, kase nekase, UM neUM. proste do roka bylo mliko aspon 2× za noc… oni si to ti prcci upravi sami, s tim nic nenadelas. asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.7.09 21:42

Naše malá se i teď skoro ve 13 měsících budí v noci na krmení třikrát a nijak to neřeším. Však ono se to spraví. Sousedka má dvouletého chlapečka a ten je schopen se jí taky 2-3× za noc vzbudit a dokud nedostane mlíko, tak řve (ten už ale pije z flašky) . V půl roce je asi ještě brzy tohle řešit. nebo ne? Nejsem odbornice. Jen jsem chtěla podpořit a utěšit, že v tom nejsi sama ;) Řekla bych, že je to při kojení normální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
6.7.09 23:52

jo to možná bude problém…
to buzení v noci je prostě super způsob miminek, jak potrápit maminky.
A to můžu říct že v roce už jsem dceru nekojila, a stejně se budila :twisted:
dodneška se v noci budí a chce pití, naštěstí teda už ne 3× :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.7.09 09:26

Odpoveď

Tak ja vám teda ďakujem tak sa to nejak spraví čo pre naše slniečka neurobíme.
Mne hlavne šlo o to, že to proste všechno vyzvracia, kaša nekaša ajtak nespia, tak bude na cicíku ha ha
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.09 11:24

A zkousela jsi ji dat kasi z odstrikaneho MM? Zacinali jsme takhle s kasi, do MM jsem zamichala trochu bezmlecne ryzove kase, treba HAMI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová