Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V jednom OC v Praze je schovaný koutek, kde jsou dva kluci, v kravatach a lákají k sobě stařenky. Zrovna jedna tam seděla, obklopena prodejci a byla celá zpocena. Bylo mi ji lito. Podle mě je to neco jako ti prodejci Beck aj.
Zrušili jim to a tak to zkouší takto.
Mam chuť neco dělat. Je mi ji lito. Nevíte co s tím?:-(
Nejlépe, aby ty babicky věděly, že se tam nemají nechat nalákat. ![]()
Nemuzu na to přestat myslet. Takhle o Vánocích…:-(
Leda si otevřít stánek kousek vedle a odcházejícím stařečkům otevřít oči
. Je to hnus tohleto, dala bych těm týpkům radši lopatu do ruky, když beví co by ![]()
Co ČOIka
. Nezmohla by něco?? ![]()
Pro začátek bys mohla napsat, v jakém OC to bylo..ale souhlasím, je to hnus, takhle stařečkům cpát předražený věci ![]()
@BabyBella mělas tam jít a k babičce se hlásit že je to tvoje babička
jako, jéé babi tady si, já tě hledám, tak pojď, půjdeme domů.
Babča by byla asi zaskočena, ale pokud nevěděla jak se ze spárů vyvlíknout, asi by s tebou odešla ![]()
Jinak.. nic s tím neuděláš. Může se to omílat pořád dokola a dokola, ale babči jsou důvěřivý a prodejci jsou velmi výmluvní. ![]()
kolikrát jsme o tom doma mluvili.. pak šla moje máma s tátou na předváděčku, bylo to s večeří… a ač moje rozumná matka jindy všechny posílá kamsi (jsem jí vycvičila
) ať už po telefonu nebo osobně, tentokrát se nechala zlákat ke koupi pánve za 15 tisíc
. Táta ten jen držel ústa a krok
. Naštěstí s sebou neměli peníze, takže nechala jen 500,– zálohu. Doma se jí to ale rozleželo v hlavě a řekla to ségře. Ta s ní jela druhý den, kdy měla máma pánev vyzvednout a doplatit zbytek. Požadovala odstoupení od smlouvy a vrácení zálohy. No že byl sprostej, ségře nadával a vyhrožoval ani psát nemusím. Ale prachy vrátil.
@jalemina, moje babča takhle obrážela předváděčky, úúúžasná zábava to byla! Pokec s důchodcema, večeře, paráda. Až jednou jsem za ni řešila taky nějakej příšernej nákup. Naštěstí se moc necukali, když zjistili, že jednají s někým jiným, než s napálenou důchodkyní, ale zapotila jsem se
.
Už ji to konečně přešlo a ve strachu, že chytne nějakou nemoc (je chronicky nemocná s průduškama), raději moc neleze mezi hodně lidí ![]()
Svokrovcov tak napalili z HomeCreditu. Boli v Obi, kupovali kachlicky. Odchytil ich typek, vyplnili ziadost, dali im docasnu kartu. Pretoze karta funguje az po prvom nakupe, poslal ich s kartou na pokladnu, nech ju vyskusaju. Pokladnicka sa spytala, ci budu platit kartou, svokor mavol tou novou, a bol strasne prekvapeny, ze hotovost uz nechceli. Doma nam cely vikend tvrdil ze maju nejaku Obi kartu, a nevedeli pochopit, ze maju tie kachlicky zaplatene bez penazi. V nedelu vecer, ked sme uz odchadzali, sme sa dobrali k tomu, ze to nie je Obi karta, ale HomeCredit
Mesiac trvalo zrusit ju.
Je to hnus, hnus, hnus!!!
Bohužel šmejdi jsou všude a nelákají jen důchodce… Mně už takhle volali xkrát z O2 a nutili mi kreditku snad Cetelem nebo co… Zkoušeli to na mě asi třikrát a já nevím, jak se jich zbavit. A ještě jsou drzí, prej: „Vy nechcete ušetřit, slečno XXX?“, takovým výhrůžným hlasem ![]()
@bjetuschka Ja jim vzdy rikam, ze setrit fakt nemusim, ze mame tolik penez, ze je prehazujeme vidlema. A hovor ukoncuji. Mily operator se nezmuze vetsinou na zadnou reakci. ![]()
@bjetuschka píše:
Mně už takhle volali xkrát z O2 a nutili mi kreditku snad Cetelem nebo co… Zkoušeli to na mě asi třikrát a já nevím, jak se jich zbavit.
Zavěsit?
@bjetuschka píše:Řekla bych jim, že ušetřit nechci, že to nemám zapotřebí. Mě vyloženě baví odpálkovávat tyhle otrapy. Bohužel staří lidé se bránit neumí…
Je to hnus, hnus, hnus!!!Bohužel šmejdi jsou všude a nelákají jen důchodce… Mně už takhle volali xkrát z O2 a nutili mi kreditku snad Cetelem nebo co… Zkoušeli to na mě asi třikrát a já nevím, jak se jich zbavit. A ještě jsou drzí, prej: „Vy nechcete ušetřit, slečno XXX?“, takovým výhrůžným hlasem
@eumedon píše:
Zavěsit?
To nemá smysl, budou volat do zblbnutí…
@cilly hhehe
dobrá odpověď, i když oni stejně volají pořád. Ať řeknu cokoli…
@KPKristy píše:
To nemá smysl, budou volat do zblbnutí…
Položit nezavěšený telefon na stůl a nechat je mluvit, dokud je to nepřestane bavit a nezavěsí sami?
Zeptat se jich na firmu, z které volají (resp. za kterou volají) a písemně té firmě oznámit, že předem odmítáte smlouvy uzavírané po telefonu?
Oznámit písemně O2 odvolání svého souhlasu se zpracování svých osobních údajů k marketingovým účelům?
Takhle: Já jsem si na svém účtu u svého telefonního operátora nastavil, že si nepřeji být oslovován marketingovými nabídkami. Od té doby mám - až na pár vyjímek - pokoj. A pokud se přece někdo ozve, tak ho seřvu na doby tak, že stáhne ocas a je rád, až může zavěsit.