Beck a jiní šmejdi

2873
19.12.13 13:16

Beck a jini smejdi

V jednom OC v Praze je schovaný koutek, kde jsou dva kluci, v kravatach a lákají k sobě stařenky. Zrovna jedna tam seděla, obklopena prodejci a byla celá zpocena. Bylo mi ji lito. Podle mě je to neco jako ti prodejci Beck aj.
Zrušili jim to a tak to zkouší takto.

Mam chuť neco dělat. Je mi ji lito. Nevíte co s tím?:-(
Nejlépe, aby ty babicky věděly, že se tam nemají nechat nalákat. :-(

Nemuzu na to přestat myslet. Takhle o Vánocích…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
19.12.13 13:22

Leda si otevřít stánek kousek vedle a odcházejícím stařečkům otevřít oči :nevim:. Je to hnus tohleto, dala bych těm týpkům radši lopatu do ruky, když beví co by :cert:

Co ČOIka :think:. Nezmohla by něco?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.12.13 13:23

Pro začátek bys mohla napsat, v jakém OC to bylo..ale souhlasím, je to hnus, takhle stařečkům cpát předražený věci :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
19.12.13 13:23

@BabyBella mělas tam jít a k babičce se hlásit že je to tvoje babička :) jako, jéé babi tady si, já tě hledám, tak pojď, půjdeme domů. :D Babča by byla asi zaskočena, ale pokud nevěděla jak se ze spárů vyvlíknout, asi by s tebou odešla :)

Jinak.. nic s tím neuděláš. Může se to omílat pořád dokola a dokola, ale babči jsou důvěřivý a prodejci jsou velmi výmluvní. :nevim:
kolikrát jsme o tom doma mluvili.. pak šla moje máma s tátou na předváděčku, bylo to s večeří… a ač moje rozumná matka jindy všechny posílá kamsi (jsem jí vycvičila :D) ať už po telefonu nebo osobně, tentokrát se nechala zlákat ke koupi pánve za 15 tisíc :-o. Táta ten jen držel ústa a krok :D. Naštěstí s sebou neměli peníze, takže nechala jen 500,– zálohu. Doma se jí to ale rozleželo v hlavě a řekla to ségře. Ta s ní jela druhý den, kdy měla máma pánev vyzvednout a doplatit zbytek. Požadovala odstoupení od smlouvy a vrácení zálohy. No že byl sprostej, ségře nadával a vyhrožoval ani psát nemusím. Ale prachy vrátil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
19.12.13 13:25

@slavuska1 Bílá Labuť :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.13 13:26

@jalemina, moje babča takhle obrážela předváděčky, úúúžasná zábava to byla! Pokec s důchodcema, večeře, paráda. Až jednou jsem za ni řešila taky nějakej příšernej nákup. Naštěstí se moc necukali, když zjistili, že jednají s někým jiným, než s napálenou důchodkyní, ale zapotila jsem se :cert:.
Už ji to konečně přešlo a ve strachu, že chytne nějakou nemoc (je chronicky nemocná s průduškama), raději moc neleze mezi hodně lidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
19.12.13 13:26

@jalemina svině jsou to.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.13 13:54

Svokrovcov tak napalili z HomeCreditu. Boli v Obi, kupovali kachlicky. Odchytil ich typek, vyplnili ziadost, dali im docasnu kartu. Pretoze karta funguje az po prvom nakupe, poslal ich s kartou na pokladnu, nech ju vyskusaju. Pokladnicka sa spytala, ci budu platit kartou, svokor mavol tou novou, a bol strasne prekvapeny, ze hotovost uz nechceli. Doma nam cely vikend tvrdil ze maju nejaku Obi kartu, a nevedeli pochopit, ze maju tie kachlicky zaplatene bez penazi. V nedelu vecer, ked sme uz odchadzali, sme sa dobrali k tomu, ze to nie je Obi karta, ale HomeCredit :nevim: Mesiac trvalo zrusit ju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
19.12.13 14:12

Je to hnus, hnus, hnus!!! :cert: Bohužel šmejdi jsou všude a nelákají jen důchodce… Mně už takhle volali xkrát z O2 a nutili mi kreditku snad Cetelem nebo co… Zkoušeli to na mě asi třikrát a já nevím, jak se jich zbavit. A ještě jsou drzí, prej: „Vy nechcete ušetřit, slečno XXX?“, takovým výhrůžným hlasem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
19.12.13 14:22

@bjetuschka Ja jim vzdy rikam, ze setrit fakt nemusim, ze mame tolik penez, ze je prehazujeme vidlema. A hovor ukoncuji. Mily operator se nezmuze vetsinou na zadnou reakci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
19.12.13 14:54
@bjetuschka píše:
Mně už takhle volali xkrát z O2 a nutili mi kreditku snad Cetelem nebo co… Zkoušeli to na mě asi třikrát a já nevím, jak se jich zbavit.

Zavěsit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.13 16:38
@bjetuschka píše:
Je to hnus, hnus, hnus!!! :cert: Bohužel šmejdi jsou všude a nelákají jen důchodce… Mně už takhle volali xkrát z O2 a nutili mi kreditku snad Cetelem nebo co… Zkoušeli to na mě asi třikrát a já nevím, jak se jich zbavit. A ještě jsou drzí, prej: „Vy nechcete ušetřit, slečno XXX?“, takovým výhrůžným hlasem :-D
Řekla bych jim, že ušetřit nechci, že to nemám zapotřebí. Mě vyloženě baví odpálkovávat tyhle otrapy. Bohužel staří lidé se bránit neumí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.13 16:38
@eumedon píše:
Zavěsit?

To nemá smysl, budou volat do zblbnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
19.12.13 17:20

@cilly hhehe :-D dobrá odpověď, i když oni stejně volají pořád. Ať řeknu cokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
19.12.13 17:26
@KPKristy píše:
To nemá smysl, budou volat do zblbnutí…

Položit nezavěšený telefon na stůl a nechat je mluvit, dokud je to nepřestane bavit a nezavěsí sami?

Zeptat se jich na firmu, z které volají (resp. za kterou volají) a písemně té firmě oznámit, že předem odmítáte smlouvy uzavírané po telefonu?

Oznámit písemně O2 odvolání svého souhlasu se zpracování svých osobních údajů k marketingovým účelům?

Takhle: Já jsem si na svém účtu u svého telefonního operátora nastavil, že si nepřeji být oslovován marketingovými nabídkami. Od té doby mám - až na pár vyjímek - pokoj. A pokud se přece někdo ozve, tak ho seřvu na doby tak, že stáhne ocas a je rád, až může zavěsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová