Beco Tuli - vhodné pro batole?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10652
19.10.11 12:39

Beco Tuli - vhodné pro batole?

zdravím maminky :mavam:
prosím vás takový dotaz máte někdo nosítko Beco Tuli?je vhodné pro větší batole?nějak nemůžu najít bližší info:(
děkuji za odpověď:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
19.10.11 12:51

Ahoj,
ja mam Beco Butterfly a pro vetsi deti to neni. Nosila jsem v tom jeste na jare, pred druhym rokem, drobnyho kluka (neco malo pres 80cm) a bylo to uz maly, nohy uz nemel tak podepreny. Ne ze by se nedalo, ale neni to pohodlny. Podle tech fotek koukam, ze to bude rozmerove asi stejny. Urcite sirsi je Ergo, to jsem mela predtim. Ted mam nove Skaldino a to je luxus! To je prave pro ty vetsi batolata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
19.10.11 13:01

ashavím že máš to skaldino :) to by se mi taky moc líbilo :dance: :palec: já pořád řeším jak to udělat :think: přesně jak píšeš my máme manducu a na staršího syna už to taky není tak nevím..chtěla jsem prodat..s tím že koupím batolecí jenže do toho se mi zase nechce dávat mladší :( tomu zase manduca sedne :nevim: a dvě nosítka si dovolit nemůžeme to by mě manžel uškrtil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
19.10.11 13:06
Pavla23 píše: …a dvě nosítka si dovolit nemůžeme to by mě manžel uškrtil :oops:

Je potřeba mít připravené argumenty a podsunout to tomu chlapovi, že bez dalšího nosítka prostě fungovat nemůžete :mrgreen:

Ale teď vážně, myslím, že není žádné nosítko, které by zároveň perfektně sedlo batoleti i malému dítěti.
Snad jen k Manduce se dají našít nějaké „rozšiřováky“, ale tam už nevím, jak to v praxi vypadá (a jestli se dají zase sundat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.10.11 13:07

To je blby tohle…ale Beco je urcite uzsi nez Manduca, to by sis nepomohla. A co koupit satek z druhy ruky za par babek a nejak to preckat? A zapsat se na Skaldino? Ceka se pul roku a rocak uz se do nej podle mne vejde v pohode. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.10.11 13:10
Cappy píše:

Je potřeba mít připravené argumenty a podsunout to tomu chlapovi, že bez dalšího nosítka prostě fungovat nemůžete :mrgreen:

Ale teď vážně, myslím, že není žádné nosítko, které by zároveň perfektně sedlo batoleti i malému dítěti.
Snad jen k Manduce se dají našít nějaké „rozšiřováky“, ale tam už nevím, jak to v praxi vypadá (a jestli se dají zase sundat).

Jo ty rozsirovaky..o tom jsem premyslela k Becu, ale pak se na to vykaslala. A ted, jak mam to Skaldino, tak vidim, ze by to stejne bylo k nicemu, to Beco proste uz nesedi tak dobre, ale rozdil poznas, az zkusis neco jinyho, to je jasny. Jde o to teziste, proste je to uz maly nositko pro velky dite, na pohodli je to dost znat (ted teda myslim nosicovo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
19.10.11 13:16
asha píše:
Cappy píše:

Jo ty rozsirovaky..o tom jsem premyslela k Becu, ale pak se na to vykaslala. A ted, jak mam to Skaldino, tak vidim, ze by to stejne bylo k nicemu, to Beco proste uz nesedi tak dobre, ale rozdil poznas, az zkusis neco jinyho, to je jasny. Jde o to teziste, proste je to uz maly nositko pro velky dite, na pohodli je to dost znat (ted teda myslim nosicovo).

Ale jako nouzovka by to snad šlo - ty rozšiřováky. Jen fakt nevím, jestli to není úprava na furt, to by to pak bylo zase moc velké tomu mladšímu.

Já samozřejmě vím, že není nad batolecí nosítko. Skaldino mám taky :mrgreen:
Ale i Skaldino začne být jednoho dne malé.
U nás teď nejvíc frčí Petite Panda (předškolní, pro 3až6let). Je větší než Skaldino, látka je hezky od kolínka ke kolínku - přesně, jak to mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.10.11 13:25

Tak ja predskolaky fakt nenosim :mrgreen: To by mne zabilo :mrgreen: Skaldino je tak akorat, co jeste snesu. Pise tam teda, ze je od tri let, Ben do nej zapadl, ale je to pohodlny.

Mozna by sla usit nejaka vlozka, ktera se proste vynda, ne? :think: Na patenty v nejhorsim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
19.10.11 13:49

cappydobře vyřídím :lol: ,tak ono by se to asi dalo kdybych trochu rozprodala svůj majetek :oops: mám dva šátky a na jaře budeme prodávat sourozenecký kočár tak peníze by asi byly..ale manžel pro todle moc pochopení nemá :mrgreen: manduca se rozšířit nedá :think: ještě mám doma MEI TAI co jsem si šila to je staršímu synovi docela pěkně přes zadeček ale ještě jsme ho pořádně nepoužili pže se bojím aby tu váhu vydrželo to nosítko :oops: sice je to z kanafasu vystužené a dost pěvně myslím přišitý ale prostě třeba přaska obyčejná z galanterky tak se bojím aby to neprasklo :nevim: :-?
asho šátek mám ale jsem nějak líná vázet :oops: nebo jak to nemám moc v ruce tak na to nemám nervy a Alex někdy taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
19.10.11 14:01

Manduca by se rozšířit dala, ale muselo by se to řešit šitím.
Prostě bys musela našit dolů - k látce, kterou mívají děti mezi nožkama, z každé strany něco na rozšíření. Řešilo se to kdysi na ND, ale bohužel se mi to doposud nepodařilo najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.10.11 14:05
Pavla23 píše:
cappydobře vyřídím :lol: ,tak ono by se to asi dalo kdybych trochu rozprodala svůj majetek :oops: mám dva šátky a na jaře budeme prodávat sourozenecký kočár tak peníze by asi byly..ale manžel pro todle moc pochopení nemá :mrgreen: manduca se rozšířit nedá :think: ještě mám doma MEI TAI co jsem si šila to je staršímu synovi docela pěkně přes zadeček ale ještě jsme ho pořádně nepoužili pže se bojím aby tu váhu vydrželo to nosítko :oops: sice je to z kanafasu vystužené a dost pěvně myslím přišitý ale prostě třeba přaska obyčejná z galanterky tak se bojím aby to neprasklo :nevim: :-?
asho šátek mám ale jsem nějak líná vázet :oops: nebo jak to nemám moc v ruce tak na to nemám nervy a Alex někdy taky ne

No to chapu, ja jak mam nositko, tak satek lezi ladem. Satkuju jenom minimimi do pul roka, pak uz je to spis o ty rychlosti, kdo z koho :mrgreen:

Tak to ti nezbydou nez ty argumenty :mrgreen: Nebo bych to jeste vydrzela, nez by bylo Skaldino, neco prodala (Manducu ne :mrgreen: ) a bylo by. Ja oznamila, ze budem mit Skaldino, az kdyz uz bylo usity a penize z myho rodicaku na ceste z myho uctu :mrgreen: Neco jsem teda natukla v unoru, ale neocekavala jsem, ze si to bude pamatovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
19.10.11 16:16

ashano tak já bych si to taky obhájila :lol: otatně bych řekla že já snad za sebe neutrácím vůbec :think: hlavně teda za děti a to v případě látkovek(na to jsem teda dost úchyl :oops: ) a pak co se týče šití tak snad by mi to prošlo :mrgreen: asi zkusím prodat šátky je fakt jak píšeš teď už je to boj, Alex už je docela kus chlapa než ho tam nacpu je to teda :roll:
cappyjo to by se asi vyřešit dalo šicí stroj doma mám ale moc se mi do toho „kuchat“ nechce :think:

když jsme u toho nošení holky…už docela dlouho se rozhoduju jak pořešit svršky na nošení…asi měsíc „šiju“ vsadku do bundy na nošení vepředu,mezi tím se mi zase víc zalíbila taková kapsa flees (asi bych ji udělala teplejší) ale to mi zase přijde že by táhlo pod bundu bokama :nevim: nejvíc by se mi líbila celá bunda nosící ale to neušiju :oops: a dávat 3tis se mi za to taky nechce :andel: jak to řešíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
19.10.11 16:17

cappyo pandě jsem taky uvažovala..tam je taky čekačka že?a dělají i menší?nebo fakt až ty pro předškoláky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
19.10.11 16:18

jo jinak při hledání info jsem narazila na „super“ fotku 8-o já teda nevím takle si dát malé dítě jako batoh na záda ještě čelem ven :-o je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.10.11 17:27

No to je brutus 8-o
Jinak ke kapse..kapsu mam, nosila jsem ji na podzim, kdyz byl B. mimino, pak uz ne. Tahlo pod bundu, takze jsem uz nekdy v listopadu kupovala bundu. Porad jsem ji jeste nestrelila, mam tendenci tyhle veci kreckovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí