Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
ashano právě si taky myslím že tam bude táhnout
taky mám připraveno na tu vsadku do bundy ale nechce se mi ničit bunda i když mám vyčleněnou takovou starší softku ale to zase na zimu taky nebude
tak jaa nevím asi napíšu ježíškovi
![]()
cappy jaký máš nosítko panda?jakej motiv jsem na to koukala a z aktuálního výběru nebo z látek se mi tam nic moc nelíbí ![]()
Měla jsem kapsu a pak jsem na stará kolena koupila i nosící bundu.
Kapsa poslouží, ale s bundou se to srovnávat nedá.
Měla jsem softshellku AW (Angel-wings), už jsem ji teda střelila, protože už jsem pro ni neměla využití.
Na Pandu bývá čekačka jak kdy, já čekala přibližně 5 měsíců, někdy jsou to třeba jen 3 měsíce.
A že se ti nelíbí žádná látka, kterou mají skladem? Můžeš si objednat látku vlastní, já objednávala ODTUD .
Pokud si ale budeš brát vlastní látku, počítej s tím, že cena stoupne. Za látku dáš třeba i 400, ale z ceny nosítka ti odečtou jen paušální částku 150Kč ![]()
Mně předškolní Panda vyšla skoro na 3500.
Dělají i menší velikosti - pro malá miminka, menší batolata a předškoláky.
Já mám Pandu přesně podle mého gusta
Pandice a ještě katalogová fotka
Syn zvládne mít pohodlně i ruce venku, záleží na něm, jak se chce nést. Buď je zapadlý, schovaný nebo dá ruce ven.
Furt přemýšlím, že by se mi možná hodila do budoucna ještě jedna, ale váhám, momentálně nevím, kde na to vzít..
Mám sice ještě i nějaké šátky, ale na ty sahám čím dál tím míň..
cappyty jo pandice fakt luxus
krásná kombinace barev ty mám ráda
no ještě popřemýšlím jak tak koukám tak je to stejně všechno na dýl takže můžu aspoň v klidu šetřit:))
angua, ty pleteš dvě značky dohromady. Beco vyrábí nosítka Butterfly a Gemini. Nosítko Tuli nemá s Becem vůbec nic společného. Je to nosítko, které je určené pro větší děti a pro batolata je bezva.
kapri píše:
angua, ty pleteš dvě značky dohromady. Beco vyrábí nosítka Butterfly a Gemini. Nosítko Tuli nemá s Becem vůbec nic společného. Je to nosítko, které je určené pro větší děti a pro batolata je bezva.
Já jsem nosítko s názvem Tuli našla a opravdu ho vyrábí Beco.
Ty jsi asi měla na mysli buď Tullimy nebo Tulikowo - ty jsou na zakázku (z Polska) a na přání se dají ušít i ve větších velikostech pro batolata.
ne nemáš pravdu Tuli vyrábí firma Tuli v Polsku. Beco je výrobek společnosti Beco - vyráběno v USA.
Nedávno jsem si zkoušela Tuli na veletrhu For babies. Synovi budou 2 roky a řešíme batolecí nosítko, protože v manduce mu nohy už visí a nošení není pohodlné. Tuli mě nepřesvědčilo, šířka sedáku je asi jen o 1cm větší než u manduky a navíc nemá nastavitelné popruhy pod mýma rukama.Zádová opěrka je poměrně vysoká, nosítko působí docela velkým dojmem, ale nám absolutně nesedlo. Určitě doporučuju vyzkoušet. Jinak třeba manduka je mnohem líp propracovaná. Z batolecích nosítek mi jednoznačně přijdou nejlepší Skaldino, Blue bear a Panda (tu budeme naštěstí brzo mít). Mají spoustu vychytávek, které člověk ocení.
Jo a opravdu je od jiného výrobce než Beco.
kapri píše:
ne nemáš pravdu Tuli vyrábí firma Tuli v Polsku. Beco je výrobek společnosti Beco - vyráběno v USA.
Takže tohle není Beco? http://www.myspulinek.cz/…ko-beco-tuli
ne, to neni Beco, majitelka obchodu popletla dvě věci dohromady ![]()
cappy kapri …aha to já jsem žila v domění že to Tuli je taky od Beca?:)
wolnezděkuji za info to se cení
Maxovi budou taky dva roky takže kouknu po něčem jiném:) nejraději bych taky chtěla pandu ale ta čekací doba
já bych chtěla všechno hned
![]()
já vždycky doporučuji věc vyzkoušet než dát na to, že to někomu je nebo není, každ¨é dítě vypadá jinak a i maminka…není nad vlastní zkušenost ![]()
nevím, kde si na to wolnez přišla, ale právě jsem přeměřila Tuli a má 37 cm, manduca 33,5
. tak to je o cca 4 cm více ne ![]()
wolnez píše:
Nedávno jsem si zkoušela Tuli na veletrhu For babies. Synovi budou 2 roky a řešíme batolecí nosítko, protože v manduce mu nohy už visí a nošení není pohodlné. Tuli mě nepřesvědčilo, šířka sedáku je asi jen o 1cm větší než u manduky a navíc nemá nastavitelné popruhy pod mýma rukama.Zádová opěrka je poměrně vysoká, nosítko působí docela velkým dojmem, ale nám absolutně nesedlo. Určitě doporučuju vyzkoušet. Jinak třeba manduka je mnohem líp propracovaná. Z batolecích nosítek mi jednoznačně přijdou nejlepší Skaldino, Blue bear a Panda (tu budeme naštěstí brzo mít). Mají spoustu vychytávek, které člověk ocení.
Jo a opravdu je od jiného výrobce než Beco.
kaprijasné to určitě ano..já spíš chtěla vědět názor ostatní…bohužel nemám moc kde zkusit konkrétně batolecí nosítka:(
Pavlo, koukni do diskuze „odkazy na šátky z druhé ruky“ na nosenideti.cz, teď se tam objevily dvě batolecí nosítka (Skaldino a Panda). Ono já to Tuli v žádným případě neodsuzuju, akorát nám nesedlo, jak už jsem psala. Co je tam ale fakt blbý, jsou ty neregulovatelný ramenní popruhy. Přeci jen v létě na trička je potřeba je mít kratší než v zimě na bundy a to nemluvím o tom, že někde nosí i taťkové.
Kapri, tvé hodnocení nosítka je tak trochu obecné a nemůžu si pomoct, tvé příspěvky mi připadají jako čistě reklamní záležitost, což si myslím, že sem do diskuze nepatří. Ale třeba se pletu. I kdyby byla účelem reklama, myslím, že by zájemkyně uvítaly konkrétnější info, než jen, že je bezva. Třeba jakou máš zkušenost se spaním dítěte v nosítku (manipulace s kapuckou, pokud tam nějaká je), jak je staré a velké, když mu sedne dobře apod. Můj syn má 2 roky, váží 13 kg, velikost nosí 86/92 a bylo mezi nohama prostě malé, nohy visely.