Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nic není vidět, dej tam komplexnější záběr i okolí, ať se to dá porovnat ![]()
@Burj Chalifa píše:
Nic není vidět, dej tam komplexnější záběr i okolí, ať se to dá porovnat
Neblazni, to by klopotkovou kleplo..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, byla nektera z Vas na beleni dole?Ja jsem skoro dva roky po porodu a proste jsem z toho nestastna…ja vim, ze to nekomu prijde malicherny ale mne to proste vadi, prijdu si strasne hnusna…celkove se nemam rada😞a nejak nevim co s tim…
Nejvic se to tyka velkych stydkych pysku a jeste se mi udelal takovy flicek hned vedle vypada to jako hneda pigmentova skvrnka? Asi? Je to stejna barva jak ty stydke pysky…ted moje otazka musim nejdriv na kozni aby se na ten flicek podivala? Nebo muzu rovnou nekam na kliniku na vybeleni? Prosim ty co se mi chteji posmivat at nepisou, uz takhle moje sebevedomi je na bodu mrazuprikladam fotku toho flicku…neni to piha! Mam to tam cca od tehotenstvi…takze necely tri roky, na gyndu chodim pravidelne nikdy mi k tomu nikdo nic nerekl…
Jdi s tím na kliniku. Můžeš i na kožní, ale ne každý doktor je venerolog. Tak na to pozor.
A přiznám se, že jsem nikdy o bělení neslyšela.
Tím nechci říct, že to není, to ne, jen jsem se o to nezajímala. Přeji hodně úspěchů.
@karkarka píše:
Neblazni, to by klopotkovou kleplo..
Aaaa…kouzelne…, no nic ![]()
@lucad77 takze nemusim nikam na kozni kvuli tomu flicku? Nechavam si kazdorocne kontrolovat znaminka ale tohle teda uprimne jsem neukazovala kdyz je to dole…
@Anonymní píše:
@lucad77 takze nemusim nikam na kozni kvuli tomu flicku? Nechavam si kazdorocne kontrolovat znaminka ale tohle teda uprimne jsem neukazovala kdyz je to dole…
To fakt nevím. Já se dole tak podrobně neprohlížím, natož abych řešila nějaké flíčky. ![]()
@lucad77 manzel taky rika, ze resim blbosti…😞
Kdyz ono se to seslo nejak…nekdo resi poporodni kg ty ja mela dole hned…ale tohle proste…manzel ma pigmentovou skvrnu asi dva cm velkou od narozeni, syn ji ma po nem ja nevim proc to tak resim😞 🤷♀️
Kabse celkove sobe nelibim, mam i od porodu strasny alne takovy ty hnusny cysty…mam uz nekolikatou drahou kosmetiku od kosmeticky, ted jsem nasadila celerovou ocistu…ja nevim co delam spatne ![]()
Ja teda kdysi davno cetla v knizce o beleni zadku-konecniku, byl to tedy americky roman, ale popisovali to jako dost bolestivou zalezitost.
@Anonymní píše:
@lucad77 manzel taky rika, ze resim blbosti…😞Kdyz ono se to seslo nejak…nekdo resi poporodni kg ty ja mela dole hned…ale tohle proste…manzel ma pigmentovou skvrnu asi dva cm velkou od narozeni, syn ji ma po nem ja nevim proc to tak resim😞 🤷♀️
Kabse celkove sobe nelibim, mam i od porodu strasny alne takovy ty hnusny cysty…mam uz nekolikatou drahou kosmetiku od kosmeticky, ted jsem nasadila celerovou ocistu…ja nevim co delam spatne
Vy se teď nemáte ráda celkově, nějaké bělení s nejistým výsledkem vám stejně nepomůže. Co si popovídat s nějakým psychoterapeutem? Jste chvilku po porodu, máte nárok nevypadat úplně tip top.
@Anonymní píše:
Na kozne by som s tým fliacikom zasla. Znamienka sa robia všade na tele a práve v tej oblasti su dráždene. O bieleni nemam žiadne info, ale ak by si o ňom uvažovala, najskôr skontrolovať ten fliacik.
@Anonymní píše:
@lucad77 jsem po porodu uz skoro dva roky….😞
I tak. Je to ve vaší hlavě.
Já bych spíše řešila komplexně to nízké sebevědomí a že se nemáš ráda. Ono na sobě budeš pořád něco hledat, pořád budeš s něčím nespokojená a i pokud se bude jednat o blbosti. Nechci zlehčovat tvé současné trápení, ale řešit nějaké bělení zrovna tam mi přijde zbytečné.
Neuvažovala jsi nad psychologem? Myslím, že by ti v tohle mohl pomoci a určitě se pak budeš cítit mnohem lépe a budeš se mít rada ![]()
Ahoj holky, byla nektera z Vas na beleni dole?
Ja jsem skoro dva roky po porodu a proste jsem z toho nestastna…ja vim, ze to nekomu prijde malicherny ale mne to proste vadi, prijdu si strasne hnusna…celkove se nemam rada😞a nejak nevim co s tim…
Nejvic se to tyka velkych stydkych pysku a jeste se mi udelal takovy flicek hned vedle vypada to jako hneda pigmentova skvrnka? Asi? Je to stejna barva jak ty stydke pysky…ted moje otazka musim nejdriv na kozni aby se na ten flicek podivala? Nebo muzu rovnou nekam na kliniku na vybeleni? Prosim ty co se mi chteji posmivat at nepisou, uz takhle moje sebevedomi je na bodu mrazu
prikladam fotku toho flicku…neni to piha! Mam to tam cca od tehotenstvi…takze necely tri roky, na gyndu chodim pravidelne nikdy mi k tomu nikdo nic nerekl…