Bělení zubů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.10.07 22:19

Bělení zubů

Ahojky,

chtěla jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s bělením zubů od stomatologa a ještě jestli si někdo z vás nechával odstraňovat chloupky na nohou?A ještě jestli mi můžete doporučit nějakou kliniku,která tyto zákroky provádí?Děkuji a hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
10.10.07 23:34

ahoj, byvala kolegyne mela moviteho manzela, takze tyhle procedury mela jako ja obcasne navstevy kosmetiky :P

Beleni zubu ji tenkrat stalo 11 tisic a delali ji ho na klinice GHC v Praze v ulici Ve Smeckach. Depilace nohou laserem ji stala asi 25 tisic celkem tri navstevy, to ji pro zmenu delali v Asclepionu (patri to Smuclerovym)

Jo a pominu takove ty zakroky jako uprava nosu a liposukce, to pro zmenu v tehdejsim kosmetaku (nevim jak se to ted jmenuje). Pry tam 2× narazila na Bohdalku, ktera tam chodila na lifting.

Injekce botoxem do cela kvuli vraskam a do podpazi kvuli nepoceni nepocitam - na to chodila v pracovni pauze, fakt.. :roll:

Pak z firmy odesla do domacnosti a pribyli ji nove silikony za 60 tacu z plastiky ve Vinohradske nemocnici (dr. Mešták mel pry dlouhe objednaci lhuty) a posleze si jeste nechala kolagenem vycpat pusu, ale to ja nevidela tak nevim, ale pry to k ni vubec neslo…Ale hezka a stihla byla to jo :D 8O :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.10.07 07:45

Já se na to zubařky ptala, taky bych měla zájem. Tvrdila mi, že zákrok stojí 2000 a vybělí to jen o tři odstíny, takže je zřejmě třeba podstoupit to vícekrát. Pokud by se prý pak zuby dále neudržovaly, za půl roku se díky jídlu a nápojům zbarví zpět do původního odstínu.
Každopádně uvažuju, že ty dva litry obětuju a aspoň jednou to zkusím, jak to bude vypadat… :wink:
 pavla

• Citovat
  • Upravit
7461
11.10.07 10:53

O beleni zubu bych taky mela zajem, jenze ja mam problem, ze mam jednicku nahore lecenou (vytrhali mi z ni nervy kvuli zanetu) a ty mrtve zuby pry reaguji jinak, takze by se mohlo stat, ze ostatni zuby se vybeli a ten jeden ne a to by bylo jako pest na oko. Takze to radsi nic. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
11.10.07 11:20

Taky o tom uvažuju, zubařka mi odpověděla, že profi lampou to stojí 3500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.16 08:44

Zkuste zivocisne uhli, :mavam: rozdrobit na prasek funguje to :potlesk: