Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s bělením zubů od stomatologa a ještě jestli si někdo z vás nechával odstraňovat chloupky na nohou?A ještě jestli mi můžete doporučit nějakou kliniku,která tyto zákroky provádí?Děkuji a hezký večer
ahoj, byvala kolegyne mela moviteho manzela, takze tyhle procedury mela jako ja obcasne navstevy kosmetiky ![]()
Beleni zubu ji tenkrat stalo 11 tisic a delali ji ho na klinice GHC v Praze v ulici Ve Smeckach. Depilace nohou laserem ji stala asi 25 tisic celkem tri navstevy, to ji pro zmenu delali v Asclepionu (patri to Smuclerovym)
Jo a pominu takove ty zakroky jako uprava nosu a liposukce, to pro zmenu v tehdejsim kosmetaku (nevim jak se to ted jmenuje). Pry tam 2× narazila na Bohdalku, ktera tam chodila na lifting.
Injekce botoxem do cela kvuli vraskam a do podpazi kvuli nepoceni nepocitam - na to chodila v pracovni pauze, fakt.. ![]()
Pak z firmy odesla do domacnosti a pribyli ji nove silikony za 60 tacu z plastiky ve Vinohradske nemocnici (dr. Mešták mel pry dlouhe objednaci lhuty) a posleze si jeste nechala kolagenem vycpat pusu, ale to ja nevidela tak nevim, ale pry to k ni vubec neslo…Ale hezka a stihla byla to jo
![]()
Já se na to zubařky ptala, taky bych měla zájem. Tvrdila mi, že zákrok stojí 2000 a vybělí to jen o tři odstíny, takže je zřejmě třeba podstoupit to vícekrát. Pokud by se prý pak zuby dále neudržovaly, za půl roku se díky jídlu a nápojům zbarví zpět do původního odstínu.
Každopádně uvažuju, že ty dva litry obětuju a aspoň jednou to zkusím, jak to bude vypadat… ![]()
pavla
O beleni zubu bych taky mela zajem, jenze ja mam problem, ze mam jednicku nahore lecenou (vytrhali mi z ni nervy kvuli zanetu) a ty mrtve zuby pry reaguji jinak, takze by se mohlo stat, ze ostatni zuby se vybeli a ten jeden ne a to by bylo jako pest na oko. Takze to radsi nic. ![]()
Taky o tom uvažuju, zubařka mi odpověděla, že profi lampou to stojí 3500,–