Růst zubů a nechutenství

7461
9.10.07 19:35

Růst zubů a nechutenství

Ahoj všem, chtěla bych se jen zeptat, jestli je možné, že s růstem zubů souvisí i nechutenství. Naší Kačce se dere dost zubů najednou, má nateklé dásně a nějak málo jí. Třeba večer už nechce jíst skoro nic. Dáváme jim večeři v postýlce, hustší mléko do flašky a vypije mi po dlouhém přemlouvání třeba 40ml. Je fakt, že hlady se v noci nebudí. Přes den toho taky moc nesní. Je možné, že to souvísí s těmi zuby? Nebo je to normální v tomto věku? Dřív jedla pěkně. Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
9.10.07 19:38

Ahoj,
já mám 10 měsíčního chlapečka a taky se nám prořezávalo několik zubů najednou a jí daleko míň, k obědu nesní ani půl skleničky, i večer když ho kojím, tak mu stačí daleko míň, já to přikládám k zoubkům, zatím jich máme 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
9.10.07 19:41

Kačka má prosím jen dva a ty se jí prořezaly minulý týden. :lol: No tak snad to bude tím, nerada bych ji nějak trápila hlady, ale násilím to do ní cpát taky nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
9.10.07 19:43

Já si myslím, že oni by nám hlady neumřeli, nenutím ho, když nechce tak už mu prostě víc nedávám. K snídani mi většinou snědl celý jogurt a teď jen něco přes půlku, sice jsme hodně hubený, ale nutit ho nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
9.10.07 20:09

Ahoj, možný to je, máme to taky za sebou. Nenutila jsem ho, zkoušela jsem mu teda nabízet pro něho nejlépe poživatelnou stravu, což byla přesnídávka a pokud možno trochu vychlazená, ta mu dělala dobře na ty dásně. No a když nechtěl jíst jinak, tak jsem si říkala, že špatně nevypadá a hlady mi neumře. Ale nutila jsem ho pít. Vylezli zoubky a chuť k jídlu se vrátila.

Tak přeji brzké vyklubání zoubků!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
9.10.07 20:38

Tak jsem se trochu uklidnila, diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanulinkaM
30.12.11 10:18

Tak jsem ráda, že jsem sem zabrousila. Právě řeším podobnou situaci… :( Díky za příspěvky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.