Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jizvíková píše:
my pouzivali 0 a 1 a v poho
No právě, já je na novorozence taky používala, dokonce jsme je měli i v porodnici, a byly fajn, ale ted jsme je náhodně koupili v akci, už velikost 4, a tohle dělají ![]()
MirušeProdigy píše:
Ahoj, myslíte Bela Baby Happy pro novorozence s tím vyseklým kouskem lemu, aby větral pupíček? Jestli ano, tak jsme je používali a tohle se nám nestalo nikdy. Požívali jsme je asi 4 týdny, než nám byly malé.Nemáte nějaké staré balení třeba?
Jo a teď jsem si vzpoměla, že mi kamarádka říkala, že ty newborn jsou perfektní ale od dvojek vejš už si je kupovaat nemám, že jsou na hov… Nevim v čem, to jsem se neptala. od dvojek jsme na pamperskách (ty nám teda zase škrtí kejtičky…máme malého buřtíkaNebo to byla nekvalitní várka.
My byli fakt spokojený.
)
Nám vyhovovali ve všem Huggiesky, pak se mi ale po asi 20 plenkách šíleně oprudil a od té doby jedeme na Pamperskách. Jo a taky jsou dobrý ty Babylove z DM drogerie. Takže my používáme Babylove, Pampers active baby a premium care. Hugginám jsem dala vale. Jo a po Toujourskách se mi taky oprudil a škrtily ho na kejtách a protejkaly na zádech. ![]()
Bella Happy používáme od narození a jsme moc spokojení. Kupuju plínky spíše podle toho, co je zrovna v akci,ale tyhle jsou nejoblíbenější. Dávám i na noc a vydrží, nikdy neprotekly. Nestalo se, že by nedržely, divím se, že tu někdo má takové špatné zkušenosti. A zrovna dneska jsem je koupila v Albertovi za půlku ![]()
Jéé tak já jsem zrovna včera koupila BELA HÁPPY 4, že je měli v akci. Tak uvidíme co ty pásky, jestli to bude padat
, ještě jsme je nerozdělali.
Používáme HUGGIES a přes den dáváme občas pleny s Tesca a taky nejsou vůbec špatný
.
mi ted mame vel.3 a jsem snima taky nespokojena
prijdou mi takovy nepoddajný
takze dojedem balik a uz je nechci videt ![]()
tak my taky máme happy na malou,nic jiného nesnese a ze všech jiných druhů se osypává.máme tedkom už vel.4,synovi jsem taky občas koupila když byli v akci-vel 5 a ty se odlepují,ale je fakt,že po noci kdy je plína nacuclá a těžká se nedivím,u malé jsem toto nezpozorovala.ale úplně pro miminečko jsou fajn díky tomu větrání na pupík.občas mi ale protekly a malí měli stolici až na zádech,ale to i v jiných plenkách.
jinak dobré jsou pak i pampersky.každé dítko je jiné,tak se musí zkoušet,co bude vyhovovat.
takže určo nekupovat xbalíků do zásoby,to pak můžeš později vyhnat manžu do obchodu
si aspoň spočne a provětrá hlavu ![]()
jinak ted jsou happy plínky megabalík v hyperalbertu za 199,–ale ai jen tento víkend,aspoň tady v Ostravě
nepoddajný protože nemají v sobě tolik chemického bordelu co pampersky
![]()
No tak teda jestli jsem natrefila na nějakou blbou várku, tak to mám radost, jinak taky kupujem, co je v akci, většinou Pampersky, Huggiesky, když jedem do Tesca tak ty Tesco, snese všechno, kromě Helen Harper, to se oprudil na bocích, asi nějaké agresivní lepidlo. Ty Happy mě štvou, ještě mrknu jestli nejsou staré.
mikami píše:
Jéé tak já jsem zrovna včera koupila BELA HÁPPY 4, že je měli v akci. Tak uvidíme co ty pásky, jestli to bude padat, ještě jsme je nerozdělali.
Používáme HUGGIES a přes den dáváme občas pleny s Tesca a taky nejsou vůbec špatný.
Tak kdyby padaly, tak poreferuj ![]()
delice píše:
Ahoj, oživuji tuhle starou diskuzi o těchto plínkách, koupili jsme je a jsem z nich dost naštvaná. Ty lepící pásky drží jen chvíli, pak se odlepí nebo spíš z toho upadne takový páseček a už to nejde přilepit. Malej se každé ráno budí se spadlou plínou a stává se to i přes den. To jsme koupili dva balíkyKupujete je někdo ještě a stává se vám to?
Teď nedávno jsme je také koupili (normálně používáme jiné, chtěli jsme vyzkoušet i tyhle), a děje se nám přesně to samé! A to tyhle pleny dávám oběma svým dětem (miminko má přes 8 kg a syn je má na spaní a také se vejde do této velikosti 4). Oběma padají! U staršího syna mně to pěkně štve, protože se v noci vzbudí a musím ho přebalovat, ten mladší se tolik nehýbe, takže tomu to při spadnutí maximálně trochu proteče, ale nevzbudí ho to.
Zdá se mi, že je to nějaká špatná várka a přemýšlím, jestli jim to nenahlásit. Akorát už samozřejmě nemáme účet, takže ani nevím, kdy jsme to přesně koupili…
tak nevím ,se budu muset na malou zaměřit
je fakt,že nosí štramplíky a na nich tepláčky nebo pyžámko takže se to nemá moc kam pohnout
u syna to dělá,ale má už jen plínu na noc,takže balík bude ještě dlouho
Hm, tak staré nejsou,a koukám, že nejsem sama, komu se to děje. No možná jim taky napíšu, protože to je dost nepříjemný. Asi se jim holt nepovedla várka.
Mám tu do zásoby 4 velký balíky, tak mě nestrašte. Jsou to naše neoblíbenější ![]()