Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hm, tak staré nejsou,a koukám, že nejsem sama, komu se to děje. No možná jim taky napíšu, protože to je dost nepříjemný. Asi se jim holt nepovedla várka.
Mám tu do zásoby 4 velký balíky, tak mě nestrašte. Jsou to naše neoblíbenější ![]()
Ajka a Domi píše:
tak nevím ,se budu muset na malou zaměřitje fakt,že nosí štramplíky a na nich tepláčky nebo pyžámko takže se to nemá moc kam pohnout
u syna to dělá,ale má už jen plínu na noc,takže balík bude ještě dlouho
co jsou štramplíky??
jizvíková píše:Ajka a Domi píše:co jsou štramplíky??
tak nevím ,se budu muset na malou zaměřitje fakt,že nosí štramplíky a na nich tepláčky nebo pyžámko takže se to nemá moc kam pohnout
u syna to dělá,ale má už jen plínu na noc,takže balík bude ještě dlouho
punčocháče, štrapmle, ![]()
Ano, v Ústecké porodnici je také dávají miminkům : 1, mají výkroj na pupíček ( aby se nedráždil)
2, kvůli kyčlím. Jsou takový tužší a pevnější než pampersky a pěkně sajou a jsou šikovný. Tu velikost newborn jsem dávala i doma.
delice píše:
Ahoj, oživuji tuhle starou diskuzi o těchto plínkách, koupili jsme je a jsem z nich dost naštvaná. Ty lepící pásky drží jen chvíli, pak se odlepí nebo spíš z toho upadne takový páseček a už to nejde přilepit. Malej se každé ráno budí se spadlou plínou a stává se to i přes den. To jsme koupili dva balíkyKupujete je někdo ještě a stává se vám to?
Ahoj,mě se to stalo jednou a byla to taky velikost 4 a synovi byl necelý rok,ráno se probudil a pů plíny spadlý,takže mokrý i pyžámko… ![]()
už jsem je nekoupila a jedeme na Pamperskách,ty jsou podle mě nejspolehlivější,nikdy žádná pohroma…Ty Bella Happy jsou dobré plíny,pro novorozence,že mají vykrojený pupík,měly jsme je v porodnici a spokojenost,ale takhle velké velikosti už nejsou dobré,nevím jak spí tvoje mičo,ale náš prcek sebou dost v noci šije,lehá si ze strany na stranu a když ta plena se pořádně nacucá,tak se ani nedivám,že nevydrží.Podle mě jsou dobré pro mimča tak do těch 5 měsíců,kdy se moc nemelou a spí ve stejné poloze.My jedeme na Pamperskách a ustojí to,ale ráno koukám jak ty pásky na bokách mu vysí na vlásku přilepené..
Sorry za román. ![]()
My jsme je měli v porodnici před třemi lety a naprostá spokojenost. Mají vykrojený pupík a povrch je přizpůsobený na řídkou novorozeneckou stoličku…Ty větši se opravdu trochu vytahují…, ale ve srovnání cena - kvalita jsou uspokojivé.
kecačka píše:delice píše:
Ahoj, oživuji tuhle starou diskuzi o těchto plínkách, koupili jsme je a jsem z nich dost naštvaná. Ty lepící pásky drží jen chvíli, pak se odlepí nebo spíš z toho upadne takový páseček a už to nejde přilepit. Malej se každé ráno budí se spadlou plínou a stává se to i přes den. To jsme koupili dva balíkyKupujete je někdo ještě a stává se vám to?
Ahoj,mě se to stalo jednou a byla to taky velikost 4 a synovi byl necelý rok,ráno se probudil a pů plíny spadlý,takže mokrý i pyžámko…
Sorry za román.
už jsem je nekoupila a jedeme na Pamperskách,ty jsou podle mě nejspolehlivější,nikdy žádná pohroma…Ty Bella Happy jsou dobré plíny,pro novorozence,že mají vykrojený pupík,měly jsme je v porodnici a spokojenost,ale takhle velké velikosti už nejsou dobré,nevím jak spí tvoje mičo,ale náš prcek sebou dost v noci šije,lehá si ze strany na stranu a když ta plena se pořádně nacucá,tak se ani nedivám,že nevydrží.Podle mě jsou dobré pro mimča tak do těch 5 měsíců,kdy se moc nemelou a spí ve stejné poloze.My jedeme na Pamperskách a ustojí to,ale ráno koukám jak ty pásky na bokách mu vysí na vlásku přilepené..
My už máme 2 roky, takže toho pohybu je fakt dost, a padaj, rozlepí se a konec. Dnes jsem mu musela dát na tu plínu na den ještě slipečky, protože bez ničeho by jí měl za chvíli dole.
Ahoj, my máme skoro 7 měsíců a používali jsme Pampersky v modrém balení, nemůžu si je vynachválit, ale měli teď v Albertu akci na Bella happy tak jsme jedny 4ky koupili a pak jeli pro další 4 balíky. Lukášek se neoprudil, nepročůral ani jak někteří píší se nic nepotrhalo a lepítka fungují stejně jak u Pampersek, navíc se mi líbí i to tvarování těch plen. Asi je to možná u každého dítěte jiné, kdyžtak taky zkuste jednobalení a pak se rozhodnete. Jinač kamarádka mi říkala, že si nemám kupovat Tesco, že ty mají dobré jen pro novorozence a Huggies mají naprd lepítka.
Tak už jsme vypotřebovali skoro celý jeden balík a pořád jsem spokojená, ani jedna rozlepená, ani jedna pročůraná plena, žádné opruzení nic. ![]()
taky sem nakoupila v albertu v akci, dvakrat velikost 3 a jednou 4 a je v nich na prvni pohled veliky rozdil. Po tech s velikosti 3 se mi malej hned oprudil a to jsme s opruzeninama nemeli nikdy zadny proble (malemu je 6 mesicu), ty 4ky jsu uz lepsi, ale bellu uz nikdy nekoupim…
nikollina píše:
taky sem nakoupila v albertu v akci, dvakrat velikost 3 a jednou 4 a je v nich na prvni pohled veliky rozdil. Po tech s velikosti 3 se mi malej hned oprudil a to jsme s opruzeninama nemeli nikdy zadny proble (malemu je 6 mesicu), ty 4ky jsu uz lepsi, ale bellu uz nikdy nekoupim…
Jé tak to je škoda, nám se Lukášek neoprudil z Pampersek ani z těch Bella 4 tak možná je to u každého mimi jiné, my jsme raději první koupili jedno balení na zkoušku a až potom jsme si toho kopupili víc
když jsme byli u babi a došly plenky koupili jsme balíček plenek Eco, bylo jich tam 10 a byl to hnus, jako kdybych dávala Lukáškovi vycpanou igelitovou tašku, tak bacha na ně
Jsem si na feedu objednala ty Bella happy. Tak jsem zvědavá, jak dopadnu. Jestli budou padat a odlepovat se nebo ne. ![]()
Ahoj holky, prosím nevíte jestli se akce v Hypermarketu Albert vztahuje i na vel. 5? v letáku je mají vypsané jenom do 4
Díky