Plenky Bella Happy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1906
5.2.11 21:20

Hm, tak staré nejsou,a koukám, že nejsem sama, komu se to děje. No možná jim taky napíšu, protože to je dost nepříjemný. Asi se jim holt nepovedla várka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
5.2.11 21:25

Mám tu do zásoby 4 velký balíky, tak mě nestrašte. Jsou to naše neoblíbenější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.2.11 22:08
Ajka a Domi píše:
tak nevím ,se budu muset na malou zaměřit :lol: je fakt,že nosí štramplíky a na nich tepláčky nebo pyžámko takže se to nemá moc kam pohnout :think: u syna to dělá,ale má už jen plínu na noc,takže balík bude ještě dlouho

co jsou štramplíky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
5.2.11 22:43
jizvíková píše:
Ajka a Domi píše:
tak nevím ,se budu muset na malou zaměřit :lol: je fakt,že nosí štramplíky a na nich tepláčky nebo pyžámko takže se to nemá moc kam pohnout :think: u syna to dělá,ale má už jen plínu na noc,takže balík bude ještě dlouho
co jsou štramplíky??

punčocháče, štrapmle, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
6.2.11 00:58

Ano, v Ústecké porodnici je také dávají miminkům : 1, mají výkroj na pupíček ( aby se nedráždil)
2, kvůli kyčlím. Jsou takový tužší a pevnější než pampersky a pěkně sajou a jsou šikovný. Tu velikost newborn jsem dávala i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.2.11 01:11
delice píše:
Ahoj, oživuji tuhle starou diskuzi o těchto plínkách, koupili jsme je a jsem z nich dost naštvaná. Ty lepící pásky drží jen chvíli, pak se odlepí nebo spíš z toho upadne takový páseček a už to nejde přilepit. Malej se každé ráno budí se spadlou plínou a stává se to i přes den. To jsme koupili dva balíky :cert: Kupujete je někdo ještě a stává se vám to?

Ahoj,mě se to stalo jednou a byla to taky velikost 4 a synovi byl necelý rok,ráno se probudil a pů plíny spadlý,takže mokrý i pyžámko… :cert:
už jsem je nekoupila a jedeme na Pamperskách,ty jsou podle mě nejspolehlivější,nikdy žádná pohroma…Ty Bella Happy jsou dobré plíny,pro novorozence,že mají vykrojený pupík,měly jsme je v porodnici a spokojenost,ale takhle velké velikosti už nejsou dobré,nevím jak spí tvoje mičo,ale náš prcek sebou dost v noci šije,lehá si ze strany na stranu a když ta plena se pořádně nacucá,tak se ani nedivám,že nevydrží.Podle mě jsou dobré pro mimča tak do těch 5 měsíců,kdy se moc nemelou a spí ve stejné poloze.My jedeme na Pamperskách a ustojí to,ale ráno koukám jak ty pásky na bokách mu vysí na vlásku přilepené..

Sorry za román. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
6.2.11 12:19

My jsme je měli v porodnici před třemi lety a naprostá spokojenost. Mají vykrojený pupík a povrch je přizpůsobený na řídkou novorozeneckou stoličku…Ty větši se opravdu trochu vytahují…, ale ve srovnání cena - kvalita jsou uspokojivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
6.2.11 13:12
kecačka píše:
delice píše:
Ahoj, oživuji tuhle starou diskuzi o těchto plínkách, koupili jsme je a jsem z nich dost naštvaná. Ty lepící pásky drží jen chvíli, pak se odlepí nebo spíš z toho upadne takový páseček a už to nejde přilepit. Malej se každé ráno budí se spadlou plínou a stává se to i přes den. To jsme koupili dva balíky :cert: Kupujete je někdo ještě a stává se vám to?

Ahoj,mě se to stalo jednou a byla to taky velikost 4 a synovi byl necelý rok,ráno se probudil a pů plíny spadlý,takže mokrý i pyžámko… :cert:
už jsem je nekoupila a jedeme na Pamperskách,ty jsou podle mě nejspolehlivější,nikdy žádná pohroma…Ty Bella Happy jsou dobré plíny,pro novorozence,že mají vykrojený pupík,měly jsme je v porodnici a spokojenost,ale takhle velké velikosti už nejsou dobré,nevím jak spí tvoje mičo,ale náš prcek sebou dost v noci šije,lehá si ze strany na stranu a když ta plena se pořádně nacucá,tak se ani nedivám,že nevydrží.Podle mě jsou dobré pro mimča tak do těch 5 měsíců,kdy se moc nemelou a spí ve stejné poloze.My jedeme na Pamperskách a ustojí to,ale ráno koukám jak ty pásky na bokách mu vysí na vlásku přilepené..

Sorry za román. :oops:

My už máme 2 roky, takže toho pohybu je fakt dost, a padaj, rozlepí se a konec. Dnes jsem mu musela dát na tu plínu na den ještě slipečky, protože bez ničeho by jí měl za chvíli dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.2.11 14:11

Tak zkus jiné plíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
9.2.11 22:04

Ahoj, my máme skoro 7 měsíců a používali jsme Pampersky v modrém balení, nemůžu si je vynachválit, ale měli teď v Albertu akci na Bella happy tak jsme jedny 4ky koupili a pak jeli pro další 4 balíky. Lukášek se neoprudil, nepročůral ani jak někteří píší se nic nepotrhalo a lepítka fungují stejně jak u Pampersek, navíc se mi líbí i to tvarování těch plen. Asi je to možná u každého dítěte jiné, kdyžtak taky zkuste jednobalení a pak se rozhodnete. Jinač kamarádka mi říkala, že si nemám kupovat Tesco, že ty mají dobré jen pro novorozence a Huggies mají naprd lepítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
19.2.11 10:06

Tak už jsme vypotřebovali skoro celý jeden balík a pořád jsem spokojená, ani jedna rozlepená, ani jedna pročůraná plena, žádné opruzení nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.2.11 22:14

taky sem nakoupila v albertu v akci, dvakrat velikost 3 a jednou 4 a je v nich na prvni pohled veliky rozdil. Po tech s velikosti 3 se mi malej hned oprudil a to jsme s opruzeninama nemeli nikdy zadny proble (malemu je 6 mesicu), ty 4ky jsu uz lepsi, ale bellu uz nikdy nekoupim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
20.2.11 14:15
nikollina píše:
taky sem nakoupila v albertu v akci, dvakrat velikost 3 a jednou 4 a je v nich na prvni pohled veliky rozdil. Po tech s velikosti 3 se mi malej hned oprudil a to jsme s opruzeninama nemeli nikdy zadny proble (malemu je 6 mesicu), ty 4ky jsu uz lepsi, ale bellu uz nikdy nekoupim…

Jé tak to je škoda, nám se Lukášek neoprudil z Pampersek ani z těch Bella 4 tak možná je to u každého mimi jiné, my jsme raději první koupili jedno balení na zkoušku a až potom jsme si toho kopupili víc :-) když jsme byli u babi a došly plenky koupili jsme balíček plenek Eco, bylo jich tam 10 a byl to hnus, jako kdybych dávala Lukáškovi vycpanou igelitovou tašku, tak bacha na ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
20.2.11 20:26

Jsem si na feedu objednala ty Bella happy. Tak jsem zvědavá, jak dopadnu. Jestli budou padat a odlepovat se nebo ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
28.2.14 21:14

Ahoj holky, prosím nevíte jestli se akce v Hypermarketu Albert vztahuje i na vel. 5? v letáku je mají vypsané jenom do 4 :nevim: :nevim: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí