Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky používáme od malinká Bella Happy a naprostá spokojenost, po Pamperskách šílená alergie…ale potřebovala bych vědět kdo je používáte… Máme teď velikost č. 3, malý bude mít 7 kg, jenže má trochu pupík
a tak je v nich už dost narvanej, o kolik je větší velikost č.4 a v čem je rozdíl mezi vel. 4 a vel. 4 +, abych věděla, jestli už mám jít do těch č.4…
Díky moc.
Holky, pouzivate nektera Bella Happy i ted? Jak jste s nimi spokojeny? ![]()
Byly na prd…moc nesajou a blbě se nasazovaly, ale asi jsem rozmazlená
nakoupila jsem si hodně Huggies jak byly v akci a ty jsou best
takže potom se jinak srovnává. ![]()
@Ketris Vyzkoušela jsem různé značky, za mě Bella happy nejlepší…
Já budu mít miminko až v lednu. Do zásoby jsem si nakoupila pampers premium care, ale slyšela jsem hodně chvály i na Bella Happy, tak jsem je koupila taky a budu srovnávat ![]()
@Manhattan Ja prave mela trojky a za me teda nejlepsi, dokonce vydrzi i celou noc!!
Za me spokojenost. Jinak Huggies mi prisly take nej…ale spis co se tyce nejake komfortnosti a designu, savost mi prisla stejna. Ja tedy pouzivam jeste DM premiove, to je prome srovnaltelna kvalita a cena stejna jako Bella i bez akci.
Koupila jsem je náhodou pri testování plinek pro malou kvůli ekzému pod plenkou a už jsem u nich zůstala. Za mě žádný problém, jsem moc spokojená. Máme teď velikost 4.
OK, dnes nic moc.Mala se mi po nich oprudila uz v porodnici.
Bella happy jsou pro novorozence jedny z nej, maji hlavne vykrojeni na pupik
super vec
Dale pouzivam DM radu nature, ale kupuji v Nemecku, balicek cca 40ks 5,50€, s kuponkem na slevu, chodi mi do aplikace
Ten výřez je dost dobrá věc, hlavně pokud vám neustříhnou pupečník a nechají ho odpadnout, což se nám zrovna stalo, takže ještě že jsou takové plenky s tím výřezem
Já je mám, velkosti 1 a 2 a zatím jsem spokojená, takže nemám v plánu měnit, snad ty velikosti budou všechny v pořádku pro mimčo, tak, jak jsou do teď
Měla jsem je v porodnici kvůli vykrojení na pupíky, ale stejně jsem je musela ohýbat, neseděly pod pupíkem. Dávala jsem je jenom chvilku a moc spokojená jsem nebyla - zadeček věčně opruzený, když se pokakala víc, tak jí to několikrát vyteklo na zádech až po ramena a hrozně chemicky smrdí.