Benedikt lékařský a jeho dávkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
17.6.22 18:47

benedikt lékařský dávkování

Dobrý den,

prosím o radu Benedikt lékařský a Pískavice. Má se brát 3×3. Tzn, že si dám ráno 6 tablet dohromady ( 3 benedikt a 3 pískvice ) v poledne i večer? děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
17.6.22 18:50

Ano je to tak jak píšeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.6.22 18:57

A pomohlo to někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
17.6.22 18:59

@Ivicek123 mně ano, ale tvorbu jsem navyšovala kromě bylinek i jinými způsoby a byla v kontaktu s LP. Malému bude 8 měsíců a stále kojím 😊
Edit: ani jsem je vlastně dlouho nebrala, brzo jsem začala vysazovat postupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.6.22 19:01

Já už beru a jím snad všechno…LP mám taky ale malý jak nepije tak se netvoří nové a já to nedokážu prostě odsát. Nejde mi to mám el. odsávačku a stejně odsaju 10 ml ale prsa nemám uplně prázdné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
17.6.22 19:03

@Ivicek123 já neodsaju ani těch 10 ml, odstříkám o něco víc, tak zkus to.
Když nepije, tak asi dokrmuješ, dáváš mu to cévkou po prsu?
On je to běh na dlouhou trať, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.6.22 19:06

Dávám to stříkačkou ale on prostě nechce sát…ani z té stříkačky. Je to boj. Ráno jsem odsála 60 ml a ted celý den jen po 10 ml ale mám pocit, že trochu začal pít. Jinak pořád spí..doted jsem hezký odstříkavala takže byl 1-2 dokrmy denně UM ale dnes už měl 4 Um protože prostě nemám kde brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
17.6.22 19:16

@Ivicek123 napíšu ti, jak jsem to dělala já, jo?
Malý taky nechtěl moc pít, měl cca 3 měsíce, u prsa plakal. Měla jsem ho teda na každý spánek v nosítku nebo jsem spala vedle něj (uhopsala jsem na míči a lehla si s ním, na prsu neusnul), hned jak se začal probouzet, vrtět, tak jsem mu dala prso, ještě jak byl v tom polospánku.
V tom nosítku jsem ho měla fakt většinu dne, cca po hodině/hodině a půl vzhůru už jsem uspávala znovu. Měla jsem ho hodně kůže na kůži. Když byl vzhůru, nabízela jsem mu prso několikrát.
Být tebou, tak dokrmuju UM přes cévku po prsu. Tak se mimi nebude rozčilovat, že to neteče, zároveň bude stimulovat bradavku. A měla bych ho na prsu co nejvíc, protože nabídka = poptávce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.6.22 19:21

Zkusím víc nosit. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.6.22 19:25

Já když mu dám prso tak hned usne. Jednou si cucne a hotovo. Je to tragedie v podstatě nevypije ode mě vůbec nic max 5-10 ml…víc pochybuju. spí v podstatě celý den i noc. V noci se vzbudit vůbec nedá, jen na tu stříkačku. Má trochu ještě žloutenku tak snad to bude lepší. Zkusím prsa ještě nahřát před tím odstříkáváním. Snad zabere ten Benedikt a bude víc mléka… Nechci mu dávat to UM ale nic jiného mi nezbývá. Bohužel nemám tolik času. mám dvě děti, psa a musím i pracovat…Chlap je ted mimo čr na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
17.6.22 19:34

@Ivicek123 a máš nosítko nebo šátek? To by ti to usnadnilo, měla bys volné ruce a mohla bys ho mít pořád na sobě. Když se v něm naučíš i kojit, tak to bude super. Ještě když pořád spinká, tak když bude spinkat na tobě, bude se ta tvorba zvyšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.6.22 05:00

Caboo takový ten předvázaný šátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie