Recenze na Fertility blend pro páry

3.6.22 17:51

Recenze na fertility blend pro pary

Ahojky Devcatka s pritelem se snazime necely rok o mimco, vyzkousela jsem ruzny vitaminy a nic :zed: ale nasla jsem na internetu fertility blend pro pary, jaky mate s tim zkusenosti? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
3.6.22 20:03

Pro páry ti neřeknu, zobala jsem to jen já, nevím zda to nějak přispělo k úspěchu. Nicméně brala jsme to asi 4 měsíce před tím, než jsme se dohodli, že jdeme to dítěte a zadarilo se na třetí pokus. Ty dva jsme prosvihli ovulaci kvůli nemoci a cestování. Pak to bylo hned. Nicméně nepříjemný poznatek byl, že při dávce tři tabletky denně jsem začala dost rychle pribirat. Tak jsem to na 14 dní úplně vysadila a shodila jsem jen tak dvě kila, pak jsem nasadila jen udržovací dávku jedna tableta denně a to už bylo snesitelny. Ale co jsem četla na pilulce, kde jsem objednávala, tak hodně lidí si to moc pochvaloval. Jako zkusila bych to a ještě v kombinaci s lubrikantem pro podporu početí, je sice drahy, ale strašně příjemný. Používáme do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
4.6.22 19:40

My jsme užívali oba po roce snažení a nám nepomohl. Ale teď byl zjištěn problem, partnerův špatný spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková