Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte zkušenost s Benu Rychlý těhotenský test 2ks?
Přidejte zkušenost s Benu Rychlý těhot...@janape Proč se testuješ tak brzy? Ty těhu příznaky jsou mor, to si vsugeruješ sama hned.. Testuj až při zpoždění. Mně se ukázala druhá čárka až při zpoždění 7 dní dokonce..
@sladke-mameni Beru leky, ktere by se nemeli v tehu, a navic me chtely hnat na rentgen.tak radsi jsem testla. Jinak mam silny pms, tak mr dal dr. utrogestan ale ten jsem jeste si nevzala. Zrejme budu mit rozhazeny hormony.Ovu jsem delala od 12 dne a slabsi carky, vcera vylitla a byla stejna jako kontrolni.Ale zahadou je ze by ovulka byla takhle pozde pri cyklu 26,27?
@janape Nechápu proč se teda snažíš když bereš léky co by se v těhu neměly? ![]()
@sladke-mameni snazime,nesnazime..to je nadlouho. Zitra jedu na gastro tak me je upravi.
Ano mě to udělalo uplně stejně jine tt negativni a tenhle mi hodil slabeho ducha tak sme byli ve stresu pač čtvrte ditko by ted nešlo. tak sem šla na krev a byla negativní takže do ted nechapu proč to ukazalo slabou čarku ![]()
Ahoj myslíte ze je to falešný 4dny před MS v poledne ne z ranní moci
nevím jestli se potichu radovat nebo ne
Moc vám děkuji bála sem se když tu všichni píšou ze děla falešný čárky ![]()
@DeniKrenova
je já tomu nemůžu uvěřit
děkuji holky za podporu porad se bojim ze přijde MS tak se stále modlím aby nedosla, tak aspoň ze to utrpení s profukem vejcovodu pomohlo
to bude krásný dáreček pod stromeček doufám ze to vyjde ![]()
@Natálie27 píše:
@DeniKrenovaje já tomu nemůžu uvěřit
děkuji holky za podporu porad se bojim ze přijde MS tak se stále modlím aby nedosla, tak aspoň ze to utrpení s profukem vejcovodu pomohlo
to bude krásný dáreček pod stromeček doufám ze to vyjde
Není zač. Mám to stejně. Zjistila jsem to před 14 dny a pro rodiče to bude taky svatební dárek.
Takže přeji hlavně hodně zdraví.. Taky tomu pořád nevěřím ![]()