Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dnes jsem si delala tehu test Benu citlivost 10.Po 20 minutach se mi na testu ukazala slaba druha carka.MS mam hodne nepravidelnou…Myslite, ze je test pozitivni? Dekuji
Máte zkušenost s Benu Rychlý těhotenský test 2ks?
Přidejte zkušenost s Benu Rychlý těhot...Ja vidim celkem jednoznacne negativni test. Jinak mne testy Benu ukazovaly dve zcela stejny a vyrazny carky v dobe, kdy ostatni testy byly pozitivni opravdu jen lehce (jasna druha carka, ale velmi slaba). hCG tam bylo, ale nic moc, ty Benu testy se zabarvovaly velmi prehnane, do par dni od tech stejne silnych dvou carek tehotenstvi nekdy v 6.tt skoncilo.
Zkus mamatest, jsou dva v baleni pro vetsi jistotu, a kdyby byla na obou slaba carka i po limitu tak si myslim ze je mozne ze jsi tehotna:) a na fotce jde opravdu spatne videt.
Tak jsem si udelala dalsi testik.Je to citlivost 25 z DM. Ukazala se mi na nem slabsi carka a jak test zaschnul, tak zmizela a zustal na ni jen nepatrny dusik…Nevim, co si o tom myslet…
Ma jeste nekdo zkusenosti s testem Benu do proudu moci.Me hodil dusika, a jiny me nevysli ![]()
Mě bohužel tyčinkové vždycky hodily ducha
..pokud teda se ti objevil hned po pár min, tak možná..spíš bych dělala klasické proužkové, nejlépe z lékárny Max..uvidíš ![]()
@Deníííí tak to jsem smutna, ale proc to teda prodavaj.na prouzkovym nic ale ms mam mit za tyden.Bylo mi blbe tak jsem si udelala test, a ja uz se clovek i tesil no
@janape
ty jsou nespolehlivé. Taky mi udělal ducha jak máš ty a těhotná jsem nebyla. ![]()
@j-p to jsi me nepotesila ale aspon se nebudu radovat predcasne
@janape jo kup si v lékárně max testy a ty jsou spolehlivější. BENU už nekupuju poté zkušenosti.
@janape Proč se testuješ tak brzy? Ty těhu příznaky jsou mor, to si vsugeruješ sama hned.. Testuj až při zpoždění. Mně se ukázala druhá čárka až při zpoždění 7 dní dokonce..