Interrupce co nejdříve

662
31.8.15 22:52

Interupce co nejdrive

Ahojte holky mam dotaz co potrebuji k interupci? doporuceni od gynekologa nebo staci zavolat do nemocnice a oni me prijmou vysetri a udelaji vykon? diky mame dve deti a treti opravdu nee a gynekolozka moje ma zrovna dovolenou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5808
31.8.15 22:56

Podívej se na stránky gynoddělení tvé nejbližší nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
31.8.15 22:56

Diky no zitra rano hned volam…jen jsem potrebovala pred vecerem uklidnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
31.8.15 22:57

Mam bulovku v praze nebo neratovice ale nic moc jsem tam nedohledala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
31.8.15 23:08

Pokud má gynekolozka dovolenou tak musí mít záskok kterej by měl napsat doporučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
31.8.15 23:14

http://bulovka.cz/…cka-klinika/ píšou sepsání žádosti o UPT a bejt tebou, tak se mrknu i na tu sterilizaci, když děti už nechceš, a na používanou antiko není spoleh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
31.8.15 23:28

@Gosi dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
31.8.15 23:33
@mmiška píše:
Diky no zitra rano hned volam…jen jsem potrebovala pred vecerem uklidnit :)

Nejsem proti interupci a asi jí tu někomu občas i doporučim, ale probůh co je na tom úsměvného? Chtělo by to trochu pokory.
Jinak ti to napíše i jiný gynekolog v okolí, stačí zavolat. Stejně se to platí, takže smlouvu s pojšťovnou mít nemus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
31.8.15 23:33
@mmiška píše:
Diky no zitra rano hned volam…jen jsem potrebovala pred vecerem uklidnit :)

Nejsem proti interupci a asi jí tu někomu občas i doporučim, ale probůh co je na tom úsměvného? Chtělo by to trochu pokory.
Jinak ti to napíše i jiný gynekolog v okolí, stačí zavolat. Stejně se to platí, takže smlouvu s pojšťovnou mít nemus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.15 23:34

Ano, urcite potrebujes vypsanou zadost, je jedno kdo ji vypise, jestli tvoje nebo zastupujici gynekolozka (gynekolog). Pak je take potreba aby ti dala papir k obvodnimu, ktery ti musi provest predoperacni vysetreni. Me dokonce pred lety kdyz jsem sla na interupci zjistili slaby zanet mocaku a kvuli tomu mi nechteli interrupci dovolit dokud se nepreleci. Delas spravne ze to resis hned.
Dnes se marne o miminko pokousim. Verim ze k tomu mas sve duvody.
Preji ti at to mas rychle vyrizene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
1.9.15 05:31

@Boudová Já nejsem žádný protiinterupční aktivista, ale přeci když dítě nechci, tak se chráním nebo jdu na sterilizaci. :cert: Omlouvám se za off-topic a původní přispivatelka mě asi musí mít plné zuby, ale tohle je fakt smutné a zbytečné. :( Já jsem taky nečekaně otěhotněla z nechráněného sexu během kojení druhé dcery, ale věděla jsem, že to může skončit těhu (bylo to akorát v době ovulace) a bála jsem se toho, ale manžel mě přesvědčil. A stalo se. Po jediném sexu. Samozřejmě jsem si třetí dceru nechala, nenapadlo by mě ji zabít, i když nadšená jsem z dalšího těhotenství brzy takhle po sobě nebyla. Dnes jsem ráda že ji mám a že jsou holky blízko od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
1.9.15 07:02

Ahoj, musis si zajit ke sve obvodni dr, at ti napise predoperacni vysetreni-,pak ti napise ze jsi schopna vykonu v celkove anestezii, od gynekologa musis mit zadost sepsanou pak se objednas na samotny zakrok a se vsemi formulari a penezi nastoupis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
1.9.15 07:19
@Twin_Star píše:
@Boudová Já nejsem žádný protiinterupční aktivista, ale přeci když dítě nechci, tak se chráním nebo jdu na sterilizaci. :cert: Omlouvám se za off-topic a původní přispivatelka mě asi musí mít plné zuby, ale tohle je fakt smutné a zbytečné. :( Já jsem taky nečekaně otěhotněla z nechráněného sexu během kojení druhé dcery, ale věděla jsem, že to může skončit těhu (bylo to akorát v době ovulace) a bála jsem se toho, ale manžel mě přesvědčil. A stalo se. Po jediném sexu. Samozřejmě jsem si třetí dceru nechala, nenapadlo by mě ji zabít, i když nadšená jsem z dalšího těhotenství brzy takhle po sobě nebyla. Dnes jsem ráda že ji mám a že jsou holky blízko od sebe.

che, nejsem protinterupcni aktivista :P
tak a ted uz jen nechat vytisknout plakat a muzes si jot sroupnout pred apolinare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
1.9.15 07:36

@Lama Lama Bohužel interupce je na „mamince“ a nikdo jí do toho nemá co kecat. Ale nesouhlasím s tím. A jemi líto, pokud i tobě je osud toho mimimnka úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
1.9.15 07:38
@Twin_Star píše:
@Lama Lama Bohužel interupce je na „mamince“ a nikdo jí do toho nemá co kecat. Ale nesouhlasím s tím. A jemi líto, pokud i tobě je osud toho mimimnka úplně jedno.

promin ale miminko to jeste neni..jsou to jen bunky-gestacni vacek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí