Interrupce co nejdříve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2527
1.9.15 09:39
@pe-terka píše:
jj, mám stejný názor-jak už jsem psala.
@Twin_Star
@Twin_Star píše:
@pe-terka Samozřejmě nevím jestli selhala antikoncepce (takových případů je ale pomálu), ale nějak mi taky chyběla pokora, lítost nad situací a nad maličkým životem…ale taky mě zarazilo, jak je to napsané, jako by šlo o nechtěné zboží, co se prostě vrátí do obchodu.
.

Myslím si to stejné. Zakladatelka by se měla nechat sterilizovat a má už do budoucna klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
1.9.15 09:55

@mmiška zeptej se na metodu tabletou Myfegyne. Mozna to do Ceska zu dorazilo. provadi se do 7 tydnu a je to setrnejsi nez vyskrab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
1.9.15 10:08

A co jineho to tedy je..?nez zhluk bunek..ktere opravdu dusi nemaji..nebo to snad nekdo nekdy dokazal..? Placate nesmysly je n proto ze jste proti potratum-fajn to vam nikdo nebere ale tak se nevmnesujte do diskuze kde se nikdo neptal na nazor na potrat!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
1.9.15 11:36
@pe-terka píše:
ono asi dost záleží, jakým stylem bys o radu žádala. Pokud bys plod prezentovala jak housku na krámě a vkládala smajlíky, dá se čekat, že tím někoho vyprovokuješ :think:

Víš ono je to tu celkem složité páč pokuď ta ženská dá smutnýho smajla tak spoustu jinejch ženskejch jí tu bude napadat že co je jako smutná když si zato může sama? ( to už tu taky několikrát bylo)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.9.15 12:46
@klarushka píše:
Víš ono je to tu celkem složité páč pokuď ta ženská dá smutnýho smajla tak spoustu jinejch ženskejch jí tu bude napadat že co je jako smutná když si zato může sama? ( to už tu taky několikrát bylo)…

njn, když holt založím kontroverzní téma, musím počítat s kontroverzními reakcemi. Je fakt, že pokud někdo nechtíc otěhotní z NECHRÁNĚNÉHO sexu a pak jde na potrat, tak se přinejmenším podivím, i kdyby vložil 1000 smutníků. Ale pravdu ohledně (ne)ochrany stejně málokdo přizná.
Když to shrnu, zakladatelka tohoto tématu potřebné informace dostala a nepůsobí na mě, že by si kritiku nějak připouštěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
1.9.15 12:54
@katule9 píše:
promin ale miminko to jeste neni..jsou to jen bunky-gestacni vacek..

Haha, to jsem si myslela taky, než jsem otěhotněla a pak musela na revizi ;)
Zakladatelko není nic jednoduššího než navštívit ambulanci a tam ti řeknou, co a jak..Jinak nechci soudit, ale docela to na mě působí, jak kdyby jsi šla vyřídit formalitu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
1.9.15 13:16
@roksy25 píše:
Haha, to jsem si myslela taky, než jsem otěhotněla a pak musela na revizi ;)
Zakladatelko není nic jednoduššího než navštívit ambulanci a tam ti řeknou, co a jak..Jinak nechci soudit, ale docela to na mě působí, jak kdyby jsi šla vyřídit formalitu.. :nevim:

a co jineho to podle tebe je..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.15 13:22
@mmiška píše:
Ahojte holky mam dotaz co potrebuji k interupci? doporuceni od gynekologa nebo staci zavolat do nemocnice a oni me prijmou vysetri a udelaji vykon? diky mame dve deti a treti opravdu nee a gynekolozka moje ma zrovna dovolenou :(

@mmiška add Bulovka: mít žádanku od gynekologa, ale dle stránek Bulovky, tak tam ji jsou schopni napsat taky. Dojdeš tam na gyn. ambulanci, vyšetří tě, domluvíš si termín zákroku a oběháš si předoperační vyšetření (já to vše zvládla během 3 dnů - v pátek domluva termínu na středu). A rozhoduješ se pod jakou narkozou chceš jít - krátká - odpoledne jdeš domů, normální - domů jdeš druhý den.

Anonym E

• Citovat
  • Upravit
14642
1.9.15 13:33
@katule9 píše:

Sorry, ale některé dámy na mě působí svými výroky až cynicky.Taky jsem kdysi otěhotněla neplánovaně, dvě děti už jsem měla. Přiznám se, že mě napadla i možnost podstoupit interrupci. Několik nocí jsem probrečela, než jsem si plně uvědomila, že ten tvoreček, kterého nosím pod srdcem je MOJE DÍTĚ, ne nějaký SHLUK buněk. 8) Narodil se nám krásný zdravý syn a dodnes děkuji Bohu, že jsem na interrupci nešla. Pokud by si vaše matky kdysi řekly, že vy jste jenom shluk buněk, tak by tady některé z vás nebyly /a nemohly by sem psát takové hrůzy./ 8o Nikoho nesoudím, ale pokud už bych se musela rozhodovat, jestli svým skutkem
způsobím, že se někdo nenarodí na svět, tak bych očekávala trochu pokory a úcty vůči tomu tvorečkovi, který za nic nemůže. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
1.9.15 13:33
@pe-terka píše:
@katule9 @mončís Aha, takže až se ten shluk naprosto jedinečných buněk namnoží, bude z něho krokodýl?

Ano, AŽ se namnoží..nemusíte se rozčilovat.

• Citovat
  • Upravit
5420
1.9.15 13:38
@katule9 píše:

Vyvíjející se živý tvor, od 6týdne už povětšinou bije srdíčko, možná nemá ještě vyvinutý mozek, aby něco myslelo a cítilo, ale je to živý tvor, proudí v něm krev a vyvíjí se neuvěřitelnou rychlostí, v maximální době, kdy jde provést interrupce na vyžádání, už je to miminko, má ruce, nohy aj.. Doporučuji si přečíst jednotlivé fáze vývoje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
1.9.15 13:38
@nostress píše:
Sorry, ale některé dámy na mě působí svými výroky až cynicky.Taky jsem kdysi otěhotněla neplánovaně, dvě děti už jsem měla. Přiznám se, že mě napadla i možnost podstoupit interrupci. Několik nocí jsem probrečela, než jsem si plně uvědomila, že ten tvoreček, kterého nosím pod srdcem je MOJE DÍTĚ, ne nějaký SHLUK buněk. 8) Narodil se nám krásný zdravý syn a dodnes děkuji Bohu, že jsem na interrupci nešla. Pokud by si vaše matky kdysi řekly, že vy jste jenom shluk buněk, tak by tady některé z vás nebyly /a nemohly by sem psát takové hrůzy./ 8o Nikoho nesoudím, ale pokud už bych se musela rozhodovat, jestli svým skutkem
způsobím, že se někdo nenarodí na svět, tak bych očekávala trochu pokory a úcty vůči tomu tvorečkovi, který za nic nemůže. :?

jako respektuji tvuj nazor..kazdy mame jiny to ano, ale v pocatku jsou to opravdu jen bunky.. A ano mas pravdu ja osobne jsem trochu cinycka, pracuju jako sestra-samozrejme jsem dost empaticka, ale na druhou stranu se clovek musi obrnit protoze to co vidi neni zrovna hezke..a rekla bych to tak ze treba nejaka interupce je proti tomu nic, kdybys nebyla obrnena tak od rana do vereca je brecis na tim jak je osud krutej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.9.15 13:40
@mončís píše:
Ano, AŽ se namnoží..nemusíte se rozčilovat.

To není rozčilení, ale údiv 8o. Hele, tvoje jednání, tvoje dítě, tvoje svědomí :think: :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.9.15 13:42
@katule9 píše:
jako respektuji tvuj nazor..kazdy mame jiny to ano, ale v pocatku jsou to opravdu jen bunky.. A ano mas pravdu ja osobne jsem trochu cinycka, pracuju jako sestra-samozrejme jsem dost empaticka, ale na druhou stranu se clovek musi obrnit protoze to co vidi neni zrovna hezke..a rekla bych to tak ze treba nejaka interupce je proti tomu nic, kdybys nebyla obrnena tak od rana do vereca je brecis na tim jak je osud krutej..

Chápu, že máš povolání, kde se nemůžeš dojímat od rána do večera nad trápením celého světa. Možná to na světě vypadá takhle i proto, že chybí úcta k životu a začíná to třeba u těch interrupcí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
1.9.15 13:42
@roksy25 píše:
Vyvíjející se živý tvor, od 6týdne už povětšinou bije srdíčko, možná nemá ještě vyvinutý mozek, aby něco myslelo a cítilo, ale je to živý tvor, proudí v něm krev a vyvíjí se neuvěřitelnou rychlostí, v maximální době, kdy jde provést interrupce na vyžádání, už je to miminko, má ruce, nohy aj.. Doporučuji si přečíst jednotlivé fáze vývoje..

faze vyvoje samozrejmne znam, ano v max.dobe kdy lze provest uz se tusim i nazyva plod..ale tema znelo INTERUPCE CO NEJDRIVE.. dokonce jsem i spousty potratu videla na vlastni oci ano neni to nic hezkeho..ale ja respektuji kazdeho nazor, kazdy se muze dostat do situace kdy si to nechat nemuze, a kazdy by to mel respektovat, a ne se navazet jak je to vrazda a kdovi co vsechno, uz tak to jiste neni pro ty zeny jednoduche

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí