Interrupce co nejdříve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mončís
1.9.15 08:16
@katule9 píše:
promin ale miminko to jeste neni..jsou to jen bunky-gestacni vacek..

Asi tak..

• Citovat
  • Upravit
8780
1.9.15 08:27
@katule9 píše:
promin ale miminko to jeste neni..jsou to jen bunky-gestacni vacek..

Jak to muzes vedet? Zakladatelka snad uvedla, jak daleko je?

Z ciste bilogickeho hlediska je i dospely clovek „jen“ shluk bunek. Co je tohle za argument fakt nechapu.

Vic se k tomu vyadrovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.9.15 08:34
@Lama Lama píše:
che, nejsem protinterupcni aktivista :P
tak a ted uz jen nechat vytisknout plakat a muzes si jot sroupnout pred apolinare.
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.9.15 08:36

@katule9 @mončís Aha, takže až se ten shluk naprosto jedinečných buněk namnoží, bude z něho krokodýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
1.9.15 08:51

@mmiška Zakladetelko dojdi si na nejbližší gyndu bo do nemocnice a oni Ti to napíšou. Jinak těch tupejch žen co vždy musí nutně vyjádřit svůj názor že interupce je špatná si nevšímej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
1.9.15 09:10

@klarushka Promiň, ale tupé jsou snad ty ženy, co se nechrání před nechtěným těhotenstvím a ještě tupější ty, pro něž je živý tvor jen shluk buněk, který se prostě hodí do koše a je klid. :roll: Věřím, že zakladatelce je můj názor u prdele, ale takoví lidi mě prostě rozčilujou a nedalo mi to nereagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.15 09:14

@Twin_Star a zakladatelka snad píše, že se nechránila? Spousta antikoncepčních metod může selhat, vlastně všechny… Mimo jiné píše, že to chce řešit co nejdříve a ani neuvádí v jaké fázi je… šla si pro radu a ne pro to, aby ji tu někdo odsuzoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.9.15 09:17

@Twin_Star No já bych řekla, že celá závěrečná věta Klarushčina příspěvku je výplod inteligence ;). Ale to my tupci nepochopíme.
Já jsem jednoznačně proti interrupcím, ale dost odlišuju přístup ženy. Pokud je v něm pokora, zoufalství nebo lítost, omluvím to daleko snáz, než když tam hodí smajla ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
1.9.15 09:21
@Twin_Star píše:
@klarushka Promiň, ale tupé jsou snad ty ženy, co se nechrání před nechtěným těhotenstvím a ještě tupější ty, pro něž je živý tvor jen shluk buněk, který se prostě hodí do koše a je klid. :roll: Věřím, že zakladatelce je můj názor u prdele, ale takoví lidi mě prostě rozčilujou a nedalo mi to nereagovat.

Já si myslím že je to prvořadě věc té ženy a že řeči o tom jak je to špatné jí asi moc nepomůžou. Nevím jak se chránila zakladatelka ale občas se stane že dítě vznikne aj přes ochranu (kterou předpokládám že měla když má dvě děti a třetí nechcou ) a řešit se to musí. Já sama jsem toto zažila u 2 kdy sem se chránila tělískem a bylo mi to prd platný. My sme si dítě sice nakonec nechali i přesto že bylo neplánované a museli sme toho spoustu překopat ale dlouho sme se rozhodovali a vím 100% že kdyby sme se rozhodli jinak a já potřebovala radu ohledně interupce (což by pro mě bylo dost složité a bolestné rozhodnutí) tak by mi řeči osob jako si Ty nejen nepomohli ale ještě zbytečně ublížili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
1.9.15 09:22

@pe-terka Samozřejmě nevím jestli selhala antikoncepce (takových případů je ale pomálu), ale nějak mi taky chyběla pokora, lítost nad situací a nad maličkým životem…ale taky mě zarazilo, jak je to napsané, jako by šlo o nechtěné zboží, co se prostě vrátí do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.9.15 09:26
@Twin_Star píše:
@pe-terka Samozřejmě nevím jestli selhala antikoncepce (takových případů je ale pomálu), ale nějak mi taky chyběla pokora, lítost nad situací a nad maličkým životem…ale taky mě zarazilo, jak je to napsané, jako by šlo o nechtěné zboží, co se prostě vrátí do obchodu.

jj, mám stejný názor-jak už jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.9.15 09:29
@klarushka píše:
Já si myslím že je to prvořadě věc té ženy a že řeči o tom jak je to špatné jí asi moc nepomůžou. Nevím jak se chránila zakladatelka ale občas se stane že dítě vznikne aj přes ochranu (kterou předpokládám že měla když má dvě děti a třetí nechcou ) a řešit se to musí. Já sama jsem toto zažila u 2 kdy sem se chránila tělískem a bylo mi to prd platný. My sme si dítě sice nakonec nechali i přesto že bylo neplánované a museli sme toho spoustu překopat ale dlouho sme se rozhodovali a vím 100% že kdyby sme se rozhodli jinak a já potřebovala radu ohledně interupce (což by pro mě bylo dost složité a bolestné rozhodnutí) tak by mi řeči osob jako si Ty nejen nepomohli ale ještě zbytečně ublížili…

ono asi dost záleží, jakým stylem bys o radu žádala. Pokud bys plod prezentovala jak housku na krámě a vkládala smajlíky, dá se čekat, že tím někoho vyprovokuješ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
1.9.15 09:34

On i ten malý shluk buněk má duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
1.9.15 09:35
@Boudová píše:
Nejsem proti interupci a asi jí tu někomu občas i doporučim, ale probůh co je na tom úsměvného? Chtělo by to trochu pokory.
Jinak ti to napíše i jiný gynekolog v okolí, stačí zavolat. Stejně se to platí, takže smlouvu s pojšťovnou mít nemus

asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
1.9.15 09:39
@pe-terka píše:
jj, mám stejný názor-jak už jsem psala.
@Twin_Star
@Twin_Star píše:
.

Myslím si to stejné. Zakladatelka by se měla nechat sterilizovat a má už do budoucna klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí