5 dní pozitivní testy a pak negativní

30.8.15 11:28

5 dni pozitivni testy a pak negativni

Ahoj holky,
vazne nevim co myslet..
Menstruaci jsem dostala 4.8. a trvala jen 2 dny, a pak jako kdyz utne. Pote asi za 10 dni mi vychazely pet dni po sobe pozitivni testy. Ovsem nasledujici den uz byl jen slabe pozitivni a pak negativni. Ted cekam na dalsi MS. Vim, ze nejlepsi je pockat, zda dorazi, ale zajimalo by me, jestli s tim nemate nektera zkusenosti, a co to znamenalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
30.8.15 11:31

Biochemické těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
30.8.15 11:32

@Michaelalala : jak silná byla čárka? A byly to pořad stejně testy? Četla jsem i o případů, kdy bylo v době ovulace produkováno tak vysoké množství hCG, že si mysleli, že se jedna o mimoděložní a přitom to byla jen ovulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
30.8.15 11:35

@Michaelalala No vzhledem k tomu, že více než třetina těhotenství končí potratem v ranném stadiu, prostě se vajíčko nezahnízdilo a odešlo, to se ti nejspíš stane ještě několikrát, jako prakticky každé z nás. Můžeš mi říct, proč jsi si vůbec ty testy dělala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
30.8.15 11:35

Spíše to typuji na biochemické těhotenství. Pokud ale již teď není test pozitivní, zvláště pokud již čekáš další MS - tak bohužel těhotná nejsi.
Měla si nějaké léky na vyvolání ovulace? - Pregnyl? Nebo nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.15 11:36

Carka byla krasne viditelna, ruzova a silna jako kontrolni.. 8o ja myslela, ze u biochemickeho bych zacala hned krvacet.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.15 11:39

Zadne leky proste nic.. Testy jsem delala kvuli neobvykle MS. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
30.8.15 13:04

Zakladatelko, mám dceru, snažíme se již 2 roky o druhé a stalo se mi už dvakrát, že jsem týden po vynechání MS měla slabě pozitivní test a vždy v 6 tt jsem dostala silnou menstruaci, vše odešlo samo. Poprvé jsem byla u doktora a nic neviděl, podruhé už jsem to doma neřešila, odešlo všechno samo. Pravděpodobně prý vždy šlo o biochemické těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.15 10:30

Dekuji za prispevek, ja tomu nejak nerozumim, kkdyby to odeslo, tak bych preci krvacela ne?.. ted mam 3 dny do ms a na testu asi duch jestli to neni uschnutim.. 8o boze to jsou nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
1.9.15 11:06

@Michaelalala Ducha ještě může způsobit cysta. Ale nevím, jestli by byla čárka stejná jako kontrolní. Jinak je možné to biochemické nebo zamlklé (u toho hned nekrvácíš, může to trvat týdny), nebo bys musela být těhotná déle. Prý po 8 tt zase těhotenské testy slábnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.15 12:31

A co je to ten zamlkly? Nejak se v tom uz ztracim.. :roll: To vazne po 8tt slabnou? Cert aby se v tom vyznal.. :lol: takze nejjednodusi dr. nebo clearblue ten digitalni, zejo.. Ten by to ukazal, i kdyby to bylo pokrocilejsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
1.9.15 12:36

@Michaelalala JJ slábnou, ale čárka vidět stále je, jen je o něco slabší než předtím. Test ale nebude negativní. To zamlklé znamená, že žena byla těhotná, ale embryo se přestalo vyvíjet, tzn. zamlkne. Jenže než se to celé zbortí a odejde, tak to trvá několik dní až týdnů. Pokud to celé neodejde samo s MS, je třeba jít na revizi. Mám jedno zamlklé za sebou, v květnu jsem byla na revizi a teď se pokoušíme o další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.15 14:10

Tyblaho.. tak to jsi me prekvapila.. Tak uvidime, jestli dorazi v patek MS a kdyztak pomazu k doktorce. Moc dekuju za info, a drzim palce, at se vam podari :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
8.9.15 16:54

@Michaelalala Ahojky, jak to s tebou dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.20 12:19

Ahoj měla sem 5 dní před ms a tt byly dušíky a teď v den ms jsem si dělala mama test a byl negativni a jinak sem dělala sluníčko test s tety drogerie a intimed za jak dlouho jste měly po vynechání ms pozitivní testy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex