Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj měla sem 5 dní před ms a tt byly dušíky a teď v den ms jsem si dělala mama test a byl negativni a jinak sem dělala sluníčko test s tety drogerie a intimed za jak dlouho jste měly po vynechání ms pozitivní testy?
Dost mozna se miminko chytlo a neudrezelo se a vzdalo to. Mela jsem peknou carku 2 dny pred ms.
Asi proto se ma testovat nejdřív v den vynechane menstruace. Čárku jsem měla u obou těhotenství v den vynechane menstruace.
@Anonymní píše:
Ahoj měla sem 5 dní před ms a tt byly dušíky a teď v den ms jsem si dělala mama test a byl negativni a jinak sem dělala sluníčko test s tety drogerie a intimed za jak dlouho jste měly po vynechání ms pozitivní testy?
Pravdepodobne biochemicke tehotenstvi. Testovala bych nejdriv po zpozdeni MS, usetris si zklamani.
@Anonymní píše:
Jestli si měla 5 dní před ms duchy a teď nemáš nic, tak ti brzy přijde menstruace.
@karkarka měla ale dneska jsem to měla dostat a zatím nic je mi trochu nevolno a ráno mě bolela podbřišek a před 5 dny sem měla šílený bolesti prsou i podprda mi strašně vadila a měla sem křeče v podbřišku mohla být ovu klidně i dýl? Mám nepravidelnou ms
@Anonymní píše:
Tak za prvé testuje se po vynechání nebo v den MS. Za druhé testuj vždy stejnou značkou. Já měla pozitivní test (žádný duch, na to nehrají, zkrátka jasná čárka druhá) v den MS - první test, druhý den po vynechání MS.
@alena1995 já testovala hlavně sluníčkem testem tak si ho zase koupím a uvidím jiný testy byly negativni tak uvidíme
@Anonymní píše:
@alena1995 já testovala hlavně sluníčkem testem tak si ho zase koupím a uvidím jiný testy byly negativni tak uvidíme
Zkus kdyztak mamatest s citlivostí 10 ![]()
Ja mela i stejne silne carky a po tydnu MS dosla taky no
Ale pred MS bych netestovala…vydrz a zkus tak za dva dny. Drzim palce ![]()