5 dní pozitivní testy a pak negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3097
7.4.20 12:20
@Anonymní píše:
Ahoj měla sem 5 dní před ms a tt byly dušíky a teď v den ms jsem si dělala mama test a byl negativni a jinak sem dělala sluníčko test s tety drogerie a intimed za jak dlouho jste měly po vynechání ms pozitivní testy?

Dost mozna se miminko chytlo a neudrezelo se a vzdalo to. Mela jsem peknou carku 2 dny pred ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36343
7.4.20 12:24

Asi proto se ma testovat nejdřív v den vynechane menstruace. Čárku jsem měla u obou těhotenství v den vynechane menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.4.20 12:42
@Anonymní píše:
Ahoj měla sem 5 dní před ms a tt byly dušíky a teď v den ms jsem si dělala mama test a byl negativni a jinak sem dělala sluníčko test s tety drogerie a intimed za jak dlouho jste měly po vynechání ms pozitivní testy?

Pravdepodobne biochemicke tehotenstvi. Testovala bych nejdriv po zpozdeni MS, usetris si zklamani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15223
7.4.20 15:12
@Anonymní píše:

Jestli si měla 5 dní před ms duchy a teď nemáš nic, tak ti brzy přijde menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.20 15:20

@karkarka měla ale dneska jsem to měla dostat a zatím nic je mi trochu nevolno a ráno mě bolela podbřišek a před 5 dny sem měla šílený bolesti prsou i podprda mi strašně vadila a měla sem křeče v podbřišku mohla být ovu klidně i dýl? Mám nepravidelnou ms

• Citovat
  • Upravit
alena1995
7.4.20 15:42
@Anonymní píše:

Tak za prvé testuje se po vynechání nebo v den MS. Za druhé testuj vždy stejnou značkou. Já měla pozitivní test (žádný duch, na to nehrají, zkrátka jasná čárka druhá) v den MS - první test, druhý den po vynechání MS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.20 15:55

@alena1995 já testovala hlavně sluníčkem testem tak si ho zase koupím a uvidím jiný testy byly negativni tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
alena1995
7.4.20 16:17
@Anonymní píše:
@alena1995 já testovala hlavně sluníčkem testem tak si ho zase koupím a uvidím jiný testy byly negativni tak uvidíme

Zkus kdyztak mamatest s citlivostí 10 :)

• Citovat
  • Upravit
7712
7.4.20 16:22

Ja mela i stejne silne carky a po tydnu MS dosla taky no :? Ale pred MS bych netestovala…vydrz a zkus tak za dva dny. Drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí