Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s tímhle testem? Dělala jsem si ho včera večer než jsem odešla z práce, chvilku jsem počkala - nic se nezobrazilo tak jsem odešla a nechala ho tam ležet. Dnes když jsem přišla ráno do práce byla tam velice výrazná čárka v testovací oblasti s ostrými hranami, ale kolem byla i rozpitá růžová barva tak nemám tušení co si o tom myslet ![]()
Bych vám to vyfotila k posouzení, bohužel jsem nad tím nepřemýšlela a test letěl do popelnice
a teď mě to hlodá… ![]()
Udelala bych si test novy, doma, abych mela cas ho zkontrolovat treba za 10 min.
Jojo tak s tím počítám
jen mě to prostě zarazilo a teď nad tím přemýšlím ![]()
Zalezi, jak moc byl test namoceny, kdyz se namoci i ta testovaci cast, muze se pivrch rozmocit a vylezt i druha carka. Stejne tak to muze byt opravdu pozitivi a tehotna jsi. Ja bych teda mela dalsi test uz davno pocuranej ![]()
No já u sebe žádnej nemám a jsem v práci ještě
testovací část namočená nebyla, je to druh s tím kapátkem ![]()
A nemohl ho tam nekdo najit, nedopatrenim polit atd? Pokud byl test proveden spravne, nikdo s nim nemanipuloval, povazovala bych ho spis za pozitivni.
No určitě s ním nikdo manipulovat ani nic podobného nemohl, tím jsem si 100% jistá
Tak mi to právě hrozně vrtá hlavou ale jak říkám bylo to celé takové rozpité tak tomu nedávám moc váhu, jen mi to leží v hlavě…
Ja mam tu zkusenost, ze se tam ta druha carka ukazuje postupne a trva to docela dlouho. Ja taky cekala jen tu doporucenou dobu, kdyz tam nic nebylo tak jsem test vyhodila. Za hodinu mi to nedalo, vytahla jsem ho z kose a tam docela hezka i kdyz tenoucka druha carka. Tehotna jsem byla. Jde o to, jak moc ta rozpita carka byla rozpita a jak to vypadalo, no ![]()
Ahoj, mně se u toho kazetového testu dělala druhá čárka po limitu pořád, ale těhotná jsem nebyla (nebo možná byla, ale odešlo to s další MS). Každopádně jim moc nevěřím. Ty jejich papírkové jsou lepší.
Ahoj snazilky, teď jsem si delala první tt značky pepino ten kazetovy a cely se mi rozpil🙄 ducha tam ale vidim, ale mám to brát asi jako negativní
?
@Anonymní píše:
Ahoj snazilky, teď jsem si delala první tt značky pepino ten kazetovy a cely se mi rozpil🙄 ducha tam ale vidim, ale mám to brát asi jako negativní?
Pokud je rozpity tak to ber jako vadný test ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj snazilky, teď jsem si delala první tt značky pepino ten kazetovy a cely se mi rozpil🙄 ducha tam ale vidim, ale mám to brát asi jako negativní?
Toto je brano jako negativni. Udelej dalsi
@Anonymní píše:
asi si toho tam dala moc, jinak pepino prý dělá slabší čárky něž by ti udělal třeba mamatest
@janka23 já sem pepino poprvé použila, když sem vlastně těhu byla (cca 6tt) a byl pozitivní, ale ne jako ta kontrolní ryska. Ve skupině mi tehdy napsali, že pepino dělá slabší čárky, pak sem odpoledne dělala ladymax a večer mamatest, ty už byly stejně silné jako kontrolní čárka ![]()