Pepíno test - kazetový formát

28.8.15 16:00

Pepíno test kazetový formát

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s tímhle testem? Dělala jsem si ho včera večer než jsem odešla z práce, chvilku jsem počkala - nic se nezobrazilo tak jsem odešla a nechala ho tam ležet. Dnes když jsem přišla ráno do práce byla tam velice výrazná čárka v testovací oblasti s ostrými hranami, ale kolem byla i rozpitá růžová barva tak nemám tušení co si o tom myslet :nevim:

Bych vám to vyfotila k posouzení, bohužel jsem nad tím nepřemýšlela a test letěl do popelnice :mrgreen: a teď mě to hlodá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
28.8.15 16:03

Udelala bych si test novy, doma, abych mela cas ho zkontrolovat treba za 10 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.15 16:09

Jojo tak s tím počítám :D jen mě to prostě zarazilo a teď nad tím přemýšlím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.8.15 16:13

Zalezi, jak moc byl test namoceny, kdyz se namoci i ta testovaci cast, muze se pivrch rozmocit a vylezt i druha carka. Stejne tak to muze byt opravdu pozitivi a tehotna jsi. Ja bych teda mela dalsi test uz davno pocuranej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.15 16:14

No já u sebe žádnej nemám a jsem v práci ještě :D testovací část namočená nebyla, je to druh s tím kapátkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.8.15 16:16

A nemohl ho tam nekdo najit, nedopatrenim polit atd? Pokud byl test proveden spravne, nikdo s nim nemanipuloval, povazovala bych ho spis za pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.15 16:17

No určitě s ním nikdo manipulovat ani nic podobného nemohl, tím jsem si 100% jistá ;) Tak mi to právě hrozně vrtá hlavou ale jak říkám bylo to celé takové rozpité tak tomu nedávám moc váhu, jen mi to leží v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
28.8.15 17:02

Ja mam tu zkusenost, ze se tam ta druha carka ukazuje postupne a trva to docela dlouho. Ja taky cekala jen tu doporucenou dobu, kdyz tam nic nebylo tak jsem test vyhodila. Za hodinu mi to nedalo, vytahla jsem ho z kose a tam docela hezka i kdyz tenoucka druha carka. Tehotna jsem byla. Jde o to, jak moc ta rozpita carka byla rozpita a jak to vypadalo, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.15 17:12

Ahoj, mně se u toho kazetového testu dělala druhá čárka po limitu pořád, ale těhotná jsem nebyla (nebo možná byla, ale odešlo to s další MS). Každopádně jim moc nevěřím. Ty jejich papírkové jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 06:10

Rozpity test

Ahoj snazilky, teď jsem si delala první tt značky pepino ten kazetovy a cely se mi rozpil🙄 ducha tam ale vidim, ale mám to brát asi jako negativní :nevim:?

• Citovat
  • Upravit
6238
7.7.19 06:22
@Anonymní píše:
Ahoj snazilky, teď jsem si delala první tt značky pepino ten kazetovy a cely se mi rozpil🙄 ducha tam ale vidim, ale mám to brát asi jako negativní :nevim:?

Pokud je rozpity tak to ber jako vadný test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
7.7.19 08:04
@Anonymní píše:
Ahoj snazilky, teď jsem si delala první tt značky pepino ten kazetovy a cely se mi rozpil🙄 ducha tam ale vidim, ale mám to brát asi jako negativní :nevim:?

Toto je brano jako negativni. Udelej dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
7.7.19 11:46
@Anonymní píše:

asi si toho tam dala moc, jinak pepino prý dělá slabší čárky něž by ti udělal třeba mamatest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
7.7.19 13:49

@Nikky121 me spis prislo, ze pepino dela vzdy duchy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
7.7.19 16:19

@janka23 já sem pepino poprvé použila, když sem vlastně těhu byla (cca 6tt) a byl pozitivní, ale ne jako ta kontrolní ryska. Ve skupině mi tehdy napsali, že pepino dělá slabší čárky, pak sem odpoledne dělala ladymax a večer mamatest, ty už byly stejně silné jako kontrolní čárka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí