Pepíno test - kazetový formát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.7.19 19:01

@Nikky121 no rano zkusím jiný :mrgreen: snad tam budou dve, prsa a podbrisek cítím, menstruaci mám dostat až za 16 dni, ale BT mi teď hodně klesá, mám 36,2, tak :nevim: nevim

• Citovat
  • Upravit
2748
7.7.19 20:45
@Anonymní píše:
@Nikky121 no rano zkusím jiný :mrgreen: snad tam budou dve, prsa a podbrisek cítím, menstruaci mám dostat až za 16 dni, ale BT mi teď hodně klesá, mám 36,2, tak :nevim: nevim

a není to spíš ovulace, jestli máš ms dostat až za 16 dní tak nemá cenu teď testovat ne? :nevim: Všude se píše, že nejlepší je testovat nejdříve v den vynechání ms. S BT ti moc neporadím, sama sem ji měřila jen chvilku, ale moje původně anovulační cykly si o tom očividně myslely svoje a lítalo to jak na houpačce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
7.7.19 21:02
@Anonymní píše:
@Nikky121 no rano zkusím jiný :mrgreen: snad tam budou dve, prsa a podbrisek cítím, menstruaci mám dostat až za 16 dni, ale BT mi teď hodně klesá, mám 36,2, tak :nevim: nevim

Já bych v tomhle taky souhlasila s @Nikky121 když máš mít MS až za 16 dni je na test opravdu brzo a spíš to vypadá na ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 21:10

@Michaela02993 prave ze mi trvalo cca 3 měsíce, nez jsem prisla na to, ze ovulaci mám během MS..vse tomu odpovídá, jak ovulacni testy, tak BT, proto testuji tak brzo… :)

• Citovat
  • Upravit
6238
7.7.19 21:59
@Anonymní píše:
@Michaela02993 prave ze mi trvalo cca 3 měsíce, nez jsem prisla na to, ze ovulaci mám během MS..vse tomu odpovídá, jak ovulacni testy, tak BT, proto testuji tak brzo… :)

Tak si teď pro změnu místo těhotenského testu, zkus udělat ten ovulační a uvidíš jestli to fakt není ovulace. Během MS je BT samozřejmě nízká a po ovulaci stoupne. Ale ani BT není bohužel přesný ukazatel (já a jedna holčina z jiné diskuze jsme toho zdárný příklad) ;) a občas se i stává že má žena ovulaci během cyklu 2×, to se ti klidně teď mohlo taky stát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
8.7.19 05:03
@Anonymní píše:

Souhlasim s holkami vyse! Toto vypada na ovulaci. Kdyz mas MS mit az za 16dni. On ti kolikrat i tehotensky test ukaze druhou carku max 2-3dny pred Ms a i to nekdy je nejasne! Ale 16??? Leda bys mela super schopne vajicko s uhnizdenim a produkovanim HCG, to je priste nemozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.19 06:26

@janka23 tak jsem si teda delala včera ovulacni test, výsledek negativní, teplota se mi zvýšila z 36,2 na 36,7.. :nevim:, dnes rano jsem si měřila BT a teplota zase 36,2, pořad mi to kolísá :roll: udělala jsem si TT, pokládám foto, nevim no :kytka:

• Citovat
  • Upravit
266
9.7.19 19:03

Na poslední fotce testu ducha vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
9.7.19 19:25
@Anonymní píše:
@janka23 tak jsem si teda delala včera ovulacni test, výsledek negativní, teplota se mi zvýšila z 36,2 na 36,7.. :nevim:, dnes rano jsem si měřila BT a teplota zase 36,2, pořad mi to kolísá :roll: udělala jsem si TT, pokládám foto, nevim no :kytka:

To je test z rossmanna? Na ty pozor! Delaji silene duchy! Tem neverim! Kup jinou znacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
9.7.19 19:32

@janka23 hlavně bych řekla že jsou to 25 :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
9.7.19 19:36

@Michaela02993 myslis? :think: ja myslim, ze je to 10,ale mylit se mohu :palec: kazdopadne toto je ducharina, jak blazen. Jestli je to facelle, rovnou to zahodim. Protoze horsi test neznam, nez tento. Ty druhe carky jsou tak silene viditelne a pri zasychani jsou taaak viditelne…az bych to rozmlazila vyrobci o hlavu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
9.7.19 19:37

@janka23 ja tenhle test používala a nebyl problem, kdyz jsem tehotna nebyla tak zadny náznak druhé čárky a kdyz byla tak dve čárky :D za to spis mamma test uz bycj nikdy nekoupila, duch snad na každým testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
9.7.19 19:40

@janka23 fakt? Já furt měla za to že tyhle jsou 25 :D ale mýlit se můžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
9.7.19 19:41

@Holkaholkaa já Teda s mamatestem neměla nikdy problém, spíš s LadyMax od dr Maxe, byla duchařina každý měsíc :) :D ale každá máme jinou zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
9.7.19 19:44

@Michaela02993 jo pardon, spletla jsem se.. myslela jsem ladymax :zed: :oops: mamma test jsem nikdy nevyzkousela, jsem zmatená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí