Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Nikky121 no rano zkusím jinýsnad tam budou dve, prsa a podbrisek cítím, menstruaci mám dostat až za 16 dni, ale BT mi teď hodně klesá, mám 36,2, tak
nevim
a není to spíš ovulace, jestli máš ms dostat až za 16 dní tak nemá cenu teď testovat ne?
Všude se píše, že nejlepší je testovat nejdříve v den vynechání ms. S BT ti moc neporadím, sama sem ji měřila jen chvilku, ale moje původně anovulační cykly si o tom očividně myslely svoje a lítalo to jak na houpačce
@Anonymní píše:
@Nikky121 no rano zkusím jinýsnad tam budou dve, prsa a podbrisek cítím, menstruaci mám dostat až za 16 dni, ale BT mi teď hodně klesá, mám 36,2, tak
nevim
Já bych v tomhle taky souhlasila s @Nikky121 když máš mít MS až za 16 dni je na test opravdu brzo a spíš to vypadá na ovulaci
@Michaela02993 prave ze mi trvalo cca 3 měsíce, nez jsem prisla na to, ze ovulaci mám během MS..vse tomu odpovídá, jak ovulacni testy, tak BT, proto testuji tak brzo… ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 prave ze mi trvalo cca 3 měsíce, nez jsem prisla na to, ze ovulaci mám během MS..vse tomu odpovídá, jak ovulacni testy, tak BT, proto testuji tak brzo…
Tak si teď pro změnu místo těhotenského testu, zkus udělat ten ovulační a uvidíš jestli to fakt není ovulace. Během MS je BT samozřejmě nízká a po ovulaci stoupne. Ale ani BT není bohužel přesný ukazatel (já a jedna holčina z jiné diskuze jsme toho zdárný příklad)
a občas se i stává že má žena ovulaci během cyklu 2×, to se ti klidně teď mohlo taky stát ![]()
@Anonymní píše:
nevim
Souhlasim s holkami vyse! Toto vypada na ovulaci. Kdyz mas MS mit az za 16dni. On ti kolikrat i tehotensky test ukaze druhou carku max 2-3dny pred Ms a i to nekdy je nejasne! Ale 16??? Leda bys mela super schopne vajicko s uhnizdenim a produkovanim HCG, to je priste nemozne
@janka23 tak jsem si teda delala včera ovulacni test, výsledek negativní, teplota se mi zvýšila z 36,2 na 36,7..
, dnes rano jsem si měřila BT a teplota zase 36,2, pořad mi to kolísá
udělala jsem si TT, pokládám foto, nevim no ![]()
@Anonymní píše:
@janka23 tak jsem si teda delala včera ovulacni test, výsledek negativní, teplota se mi zvýšila z 36,2 na 36,7.., dnes rano jsem si měřila BT a teplota zase 36,2, pořad mi to kolísá
udělala jsem si TT, pokládám foto, nevim no
To je test z rossmanna? Na ty pozor! Delaji silene duchy! Tem neverim! Kup jinou znacku
@Michaela02993 myslis?
ja myslim, ze je to 10,ale mylit se mohu
kazdopadne toto je ducharina, jak blazen. Jestli je to facelle, rovnou to zahodim. Protoze horsi test neznam, nez tento. Ty druhe carky jsou tak silene viditelne a pri zasychani jsou taaak viditelne…az bych to rozmlazila vyrobci o hlavu!!!
@janka23 ja tenhle test používala a nebyl problem, kdyz jsem tehotna nebyla tak zadny náznak druhé čárky a kdyz byla tak dve čárky
za to spis mamma test uz bycj nikdy nekoupila, duch snad na každým testu
@janka23 fakt? Já furt měla za to že tyhle jsou 25
ale mýlit se můžu ![]()
@Holkaholkaa já Teda s mamatestem neměla nikdy problém, spíš s LadyMax od dr Maxe, byla duchařina každý měsíc
ale každá máme jinou zkušenost ![]()
@Michaela02993 jo pardon, spletla jsem se.. myslela jsem ladymax
mamma test jsem nikdy nevyzkousela, jsem zmatená ![]()
@Nikky121 no rano zkusím jiný
snad tam budou dve, prsa a podbrisek cítím, menstruaci mám dostat až za 16 dni, ale BT mi teď hodně klesá, mám 36,2, tak
nevim