Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonimitu, ale nechci aby to věděli ostatní. přikládám i fotky testů. je to test pepino.jak jsou tam 2 testy tak ten tmavší je včerejší a ten světlý je dnešní. chtěla bych jsem se holky zeptat zda je možné, že kdybych měla v těle pregnyl tak, že by duch na testu sílil? dnes jsem 8 dnů od pregnylu,8 dnů po IUI a 7DPO. děkuji moc za vaše zkušenosti
pregnyl čárku způsobuje ale po pregnylu jak z těla mizí tak čárka logicky slábne, testni za 2 dny a pokud bude sílit tak je to jasné ale myslim že jde o těhotenství ![]()
@Markéta80 jé moc děkuji tak se mi nezdá, že je fakt silnější, že ne?
bylo by to moc krásné kdyby se nám po 39 měsících zadařilo třeťátko
zkusím teda testnout ještě za 2 dny a uvidíme ![]()
Podle mého už to není pregnyl..čárka pregnylová slábne, tobě sílí, jsem zvaděvá za 2 dny
a přeju hodně štěstí
Na stránkách Iscare napsali toto¨:
Hladina Pregnylu vydrží po aplikaci v těle cca 5 dnů.
Po této době od poslední aplikace by už neměl ovlivnit výsledek gravitestu.
@valtřinka jé moc děkuji, jsi moc hodná
co bych za to dala kdyby to fakt byl ten pravý duch
taky si myslím, že pregnylová čárka slábne a ne mizí, ale nechci být potom zklamaná, toho se obávám
taky jsem zvědavá za 2 dny co na mě vykoukne na testíku
a asi si mám zase koupit pepino test, že? ![]()
@Anonymní píše:
@valtřinka jé moc děkuji, jsi moc hodnáco bych za to dala kdyby to fakt byl ten pravý duch
taky si myslím, že pregnylová čárka slábne a ne mizí, ale nechci být potom zklamaná, toho se obávám
taky jsem zvědavá za 2 dny co na mě vykoukne na testíku
a asi si mám zase koupit pepino test, že?
no jasný, ale tak co, hodně pij, jez hodně jogurty a za 2 dny se budeme těšit na testík ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta80 jé moc děkuji tak se mi nezdá, že je fakt silnější, že ne?bylo by to moc krásné kdyby se nám po 39 měsících zadařilo třeťátko
zkusím teda testnout ještě za 2 dny a uvidíme
jo testni ve středu a porovnej, čárka by měla být už hezky vidět, po pregnylu čárka nesílí ![]()
@valtřinka a moc děkuji, že sis na mě našla chvilku a našla jsi v tom iscaru o tom pregnylu, jsi moc hodná
taky mi dnes dr říkal, že pregnyl 5000 vyprchá s těle do 5 dnů ![]()
No já nevím, ale 7 den po iui ti podle mě test ještě těhu neukáže. Pepína navíc mají úplně nejslabší čárku ze všech testů, co jsem používala ![]()
Za pár dní budeš mít jasno ![]()
@valtřinka moc děkuji jsi hodná
jogurty miluji tak si je nakoupím
a piju hodně, ale už si nebudu kupovat ani energi a ani colu, ale čaje
a pokud něco za 2 dny bude na testíku tak určitě ho tady dám ![]()
@Markéta80 děkuji ♥ byla bych moc ráda kdyby ve středu byla silnější
ale teď krásně sílí tak podle mě to fakt už pregnyl nebude, ale doufám, že potom nebudu zklamaná
moc se toho obávám ![]()
@sarink uvidíme min rok jak jsem byla 3× na IUI tak jsem měla těhu čárku po IUI za cca 7-8dnů, ale bohužel se jednalo vždy o biochemické těhu
zkusím za 2 dny a budu mít snad jasno ![]()
@Anonymní píše:
@sarink uvidíme min rok jak jsem byla 3× na IUI tak jsem měla těhu čárku po IUI za cca 7-8dnů, ale bohužel se jednalo vždy o biochemické těhuzkusím za 2 dny a budu mít snad jasno
a nemohl to být ještě furt pregnyl? Někdo ho má v těle i 12dpo ![]()
No já nevim, ale jsou i testy, který ukážou těhotenství už od 5.dne DPO… prostě se uvidí za 2 dny a je to ![]()
@sarink no právě min rok jsem pregnyl měla jen jednou… a 5000 a s těla mi vymizel fakt do 5 dnů a potom jsem měla tu sílící čárku a pak slábla tak vůbec netuším mno ![]()
@valtřinka jj taky jsem slyšela, že na některých testech se už ukáže těhu po 5 dnech od oplodnění
tak uvidíme za 2 dny sama jsem zvědavá co bude na testíku ![]()
Předem se omlouvám za anonimitu, ale nechci aby to věděli ostatní. přikládám i fotky testů. je to test pepino.jak jsou tam 2 testy tak ten tmavší je včerejší a ten světlý je dnešní. chtěla bych jsem se holky zeptat zda je možné, že kdybych měla v těle pregnyl tak, že by duch na testu sílil? dnes jsem 8 dnů od pregnylu,8 dnů po IUI a 7DPO. děkuji moc za vaše zkušenosti