Pregnyl a sílící těhu test

Anonymní
31.8.15 11:55

pregnyl a sílící těhu test

Předem se omlouvám za anonimitu, ale nechci aby to věděli ostatní. přikládám i fotky testů. je to test pepino.jak jsou tam 2 testy tak ten tmavší je včerejší a ten světlý je dnešní. chtěla bych jsem se holky zeptat zda je možné, že kdybych měla v těle pregnyl tak, že by duch na testu sílil? dnes jsem 8 dnů od pregnylu,8 dnů po IUI a 7DPO. děkuji moc za vaše zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59415
31.8.15 12:00
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonimitu, ale nechci aby to věděli ostatní. přikládám i fotky testů. je to test pepino.jak jsou tam 2 testy tak ten tmavší je včerejší a ten světlý je dnešní. chtěla bych jsem se holky zeptat zda je možné, že kdybych měla v těle pregnyl tak, že by duch na testu sílil? dnes jsem 8 dnů od pregnylu,8 dnů po IUI a 7DPO. děkuji moc za vaše zkušenosti :)

pregnyl čárku způsobuje ale po pregnylu jak z těla mizí tak čárka logicky slábne, testni za 2 dny a pokud bude sílit tak je to jasné ale myslim že jde o těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.15 12:04

@Markéta80 jé moc děkuji tak se mi nezdá, že je fakt silnější, že ne? :) bylo by to moc krásné kdyby se nám po 39 měsících zadařilo třeťátko :) zkusím teda testnout ještě za 2 dny a uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
15883
31.8.15 12:17

Podle mého už to není pregnyl..čárka pregnylová slábne, tobě sílí, jsem zvaděvá za 2 dny :-) a přeju hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.8.15 12:26

Na stránkách Iscare napsali toto¨:

Hladina Pregnylu vydrží po aplikaci v těle cca 5 dnů.
Po této době od poslední aplikace by už neměl ovlivnit výsledek gravitestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.15 12:27

@valtřinka jé moc děkuji, jsi moc hodná :) co bych za to dala kdyby to fakt byl ten pravý duch :) taky si myslím, že pregnylová čárka slábne a ne mizí, ale nechci být potom zklamaná, toho se obávám :( taky jsem zvědavá za 2 dny co na mě vykoukne na testíku :) a asi si mám zase koupit pepino test, že? :)

• Citovat
  • Upravit
15883
31.8.15 12:29
@Anonymní píše:
@valtřinka jé moc děkuji, jsi moc hodná :) co bych za to dala kdyby to fakt byl ten pravý duch :) taky si myslím, že pregnylová čárka slábne a ne mizí, ale nechci být potom zklamaná, toho se obávám :( taky jsem zvědavá za 2 dny co na mě vykoukne na testíku :) a asi si mám zase koupit pepino test, že? :)

no jasný, ale tak co, hodně pij, jez hodně jogurty a za 2 dny se budeme těšit na testík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59415
31.8.15 12:30
@Anonymní píše:
@Markéta80 jé moc děkuji tak se mi nezdá, že je fakt silnější, že ne? :) bylo by to moc krásné kdyby se nám po 39 měsících zadařilo třeťátko :) zkusím teda testnout ještě za 2 dny a uvidíme :)

jo testni ve středu a porovnej, čárka by měla být už hezky vidět, po pregnylu čárka nesílí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.15 12:33

@valtřinka a moc děkuji, že sis na mě našla chvilku a našla jsi v tom iscaru o tom pregnylu, jsi moc hodná :) taky mi dnes dr říkal, že pregnyl 5000 vyprchá s těle do 5 dnů :)

• Citovat
  • Upravit
4396
31.8.15 12:35

No já nevím, ale 7 den po iui ti podle mě test ještě těhu neukáže. Pepína navíc mají úplně nejslabší čárku ze všech testů, co jsem používala :nevim:
Za pár dní budeš mít jasno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.15 12:37

@valtřinka moc děkuji jsi hodná :) jogurty miluji tak si je nakoupím :) a piju hodně, ale už si nebudu kupovat ani energi a ani colu, ale čaje :) a pokud něco za 2 dny bude na testíku tak určitě ho tady dám :)
@Markéta80 děkuji ♥ byla bych moc ráda kdyby ve středu byla silnější :) ale teď krásně sílí tak podle mě to fakt už pregnyl nebude, ale doufám, že potom nebudu zklamaná :( moc se toho obávám :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.15 12:40

@sarink uvidíme min rok jak jsem byla 3× na IUI tak jsem měla těhu čárku po IUI za cca 7-8dnů, ale bohužel se jednalo vždy o biochemické těhu :( zkusím za 2 dny a budu mít snad jasno :)

• Citovat
  • Upravit
4396
31.8.15 12:44
@Anonymní píše:
@sarink uvidíme min rok jak jsem byla 3× na IUI tak jsem měla těhu čárku po IUI za cca 7-8dnů, ale bohužel se jednalo vždy o biochemické těhu :( zkusím za 2 dny a budu mít snad jasno :)

a nemohl to být ještě furt pregnyl? Někdo ho má v těle i 12dpo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.8.15 12:44

No já nevim, ale jsou i testy, který ukážou těhotenství už od 5.dne DPO… prostě se uvidí za 2 dny a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
31.8.15 12:59

@sarink no právě min rok jsem pregnyl měla jen jednou… a 5000 a s těla mi vymizel fakt do 5 dnů a potom jsem měla tu sílící čárku a pak slábla tak vůbec netuším mno :(
@valtřinka jj taky jsem slyšela, že na některých testech se už ukáže těhu po 5 dnech od oplodnění :) tak uvidíme za 2 dny sama jsem zvědavá co bude na testíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí