Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sarink @Markéta80 holky nevydržela jsem a udělala jsem si před chvíli testík, akorát dr max a jde krásně vidět, že čárka sílí, tak to není pregnyl ![]()
@valtřinka já taky a obrovskou
že se mi nezdá, že sílíme?
jak mi odejde návštěva tak zkusím udělat hezčí foto
jsem to fotila na rychlo než došli ![]()
Jj taky se mi zdá, že ti testy sílí.. ale lepší rozdíl je vidět za dva dny no.. ale kdo to má vydržet ![]()
@Melanie1 já ti v tomto nechci brát iluze, ale nemůžeš srovnávat testy různých značek ![]()
Zrovna dr. max ukazuje krásné čárky a pepino slabé. Kdybych srovnala moje třeba z 12 dpo, tak na maxovi krásná slabá a na pepinu pidi duch ze stejné moči. Tak bych si myslela, že sílí, jestli mi rozumíš ![]()
@Melanie1 já tušila že nevydržíš jak budeš mít test doma. Chce to ale sledovat jen dle jedné značky, ale pregnylová čárka by slábla ![]()
@valtřinka přesně tak to asi nikdo nevydrží, zkusím zase zítra a uvidíme
![]()
@sarink děkuji ještě zítra zkusím a uvidíme, zda bude sílit anebo ne
![]()
@Markéta80 pepino jsem právě nesehnala tak jsem si koupila maxe a uvidíme jak to bude dál
![]()
Holky tak tak sílící test byl fakt pregnyl
nebo nevím zda se mi jen nezdá, že duch slábne a nakonec je stejný, ale bulím tu jak malá
vrchní je dnešní spodní včerejší ![]()
@Melanie1 a kolik jsi dpo? Ještě málo, ne? Já jsem měla duchaaž 12 dpo
Dokud není ms, tak je naděje ![]()
@sarink dnes jsem 9DPO a měla jsem fakt naděje, že to tam je, ale už nevěřím, bohužel
nechápu proč na nedělním testu nic nebylo, pondělí daleko silnější, včera silnější a dnes buď stejný anebo slabší
já jsem asi tak naivní a všemu věřím
tady dávám ještě 2 fotky co jsou lepší vyfocené. vrchní dnešní, spodní včerejší.
@Melanie1 klid, psala jsem ti, že čárka určitě nesílí z těhotenství, že je prostě moc moc moc brzo. 9DPO měla ducha holčina, co tu chodí a čeká trojčátka. U nás ve skupině holky fakt neměly těhu ducha dříve než 12 dpo, takže máš ještě čas ![]()
@sarink jéva tak to trojčátka bych nechtěla, ale měla jsem jen jeden folikul takže trojčátka by s toho určitě nebyla
a do jaké skupinky chodíš?
uvažuji, že bych přešla jinde než kde teď jsem
tam se to úplně rozpadá právě ![]()
@Melanie1 snažilky o první +30 nebo tak nějak. Já tam jsem spíše kvůli holkám, co tam zůstaly a bojujou. Ale jsou hodné a určitě tě přijmou ![]()